Бъдещи първокласници 2016 - 2017 г.

• 85 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
За еднократната помощ НЕ СЕ представя бележка от личния лекар за имунизации на детето.

# 676
  • в огледалото на живота
За еднократната помощ НЕ СЕ представя бележка от личния лекар за имунизации на детето.
Kак твърдиш,че не се представя,като на мен ми искаха такава?!
Нямам интерес да лъжа,споделих.

# 677
  • Sofia
Не ми се разбрала - не мисля, че лъжеш, не е трябвало да ти искат такава. Някой служител се е престарал. В самото заявление са изброени документите и там не фигурира това.

# 678
Най-доволна съм от тези моливи, бои, флумастери, пастели - http://www.carioca.it/

# 679
На мен също не са ми искали бележка за ваксините от ЛЛ, когато подавах декларацията за еднократна помощ, но не се и изисква по закон.
Какъв е редът за кандидатстване?

Еднократна целева помощ за ученици се отпуска въз основа на заявление декларация по образец. Към заявлението трябва да приложа:

удостоверение за брутните месечни доходи на семейството ни за последните 12 календарни месеца, предхождащи месеца, през който е подадено заявлението декларация (за лицата, работещи по трудови или по служебни правоотношения);
удостоверение, че детето е записано в първи клас на държавно или общинско училище. Удостоверението се издава от училището;
удостоверение за раждане на детето (за справка);
лична карта (за справка);

# 680
  • Русе
Правим профилактичните прегледи с първолакът. Трети пулпит от зъбаря и за една година от 0.00 зрение го докара на 0.75. Иде ми да се изям  Close Няма да слага очила още, минава само на "диета"  Twisted Evil
За еднократна ще подавам другият месец, с деЦките.

# 681
Вчера минах да взема декларация за детските надбавки и ми казаха ,че за еднократната помощ трябва да подавам документи от 15.08  newsm78

# 682
Отиди пак и питай друга служителка. Явно не знаят законите. Ако имаш телефон на АСП във вашия град също може и да се обадиш. Peace

# 683
Отиди пак и питай друга служителка. Явно не знаят законите. Ако имаш телефон на АСП във вашия град също може и да се обадиш. Peace
Май така ще направя , тя каза , че нямали от новите молби и затова след 15-08.

# 684
Ето молба-декларация. Мисля, че е тя. Глупаво е служителите в АСП да оправдават незнанието си, с това, че нямат молби.
http://pomosti.oneinform.com/wrr/wp-content/uploads/molba-ednokratna-uchenik.pdf

# 685
Благодаря , Кристал  Hug

# 686
Няма защо Hug

# 687
# 688
И ние започнахме с профилактичните прегледи. Минахме на очен, всичко е ок, нямат отклонения в зрението. Бяхме и на зъболекар с малката, посъветва ме да изчакам с ортодонта, няма кариеси или болни зъбчета. Трябва да ги водя на кардиолог и кръвни изследвания. Други идеи? newsm78

# 689
  • Русе
Аз на други специалисти няма да ги водя моите. Остана само личната.

Общи условия

Активация на акаунт