MAC & Sephora - 36 тема

• 125 765
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • София
60 лв.

# 646
  • София
Запис да ви следя!  Hug

# 647
  • HH
Има ли съфорумка, която ползва MAC Matchmaster SFP 15 Foundation? Беше ми препоръчан в магазин на МАС миналата седмица и освен него си взех и FIX+ спрея и за една седмица се видях в чудо. Вие доволни ли сте от тези продукти??

Чудя се, аз ли не правя нещо като хората или какво става newsm78 Първо този фон дьо тен не ми попива в кожата.  Без значение дали съм с основа или не. Нанасям с оригинален бюти блендер.За протокола опитах с 2 различни основи. Едната на Gosh другата на Lancome. В порите ми се наслагва продукт и си остава така. Е не за дълго, защото след като напръскам с фикс спрея, 30 мин по-късно нямам и следа от ФДТ.

С мазна кожа съм, помолих да ми препоръчат не много покривен ФДТ, който да фиксирам с пудрата на МАС студио фикс. Дадоха ми това. Имате ли идея какво още мога да опитам?

Принципно привършвам опаковка ФДТ Клиник anti blemish solution, който си комбинирах с пудрата на МАС и основата на Гош. Този вариант ми издържаше целия работен ден. Реших да мина изцяло на Мас, за по добър резултат, а то се оказа пълна трагедия...

# 648
  • София
Коледната колекция на Герлен, инспирирана от Шалимар и с лице Наталия Водянова.Перлите са лимитирани и изглеждат страхотно, а кутийката е бижу Heart Eyes.

Скрит текст:

# 649
Има ли съфорумка, която ползва MAC Matchmaster SFP 15 Foundation? Беше ми препоръчан в магазин на МАС миналата седмица и освен него си взех и FIX+ спрея и за една седмица се видях в чудо. Вие доволни ли сте от тези продукти??
Аз ползвам и двата продукта, и нямам никакъв проблем. С мазна кожа съм и фон дьо тена ми попива, а с фикса пръскам най-накрая за да се слеят всички продукти, защото лъсвам и винаги използвам пудри няколко на брой и да няма пудрен ефект.

Ще купя традиционно Коледните Метеорити, но другите продукти от колекцията на Герлен не са ми нужни. Пудрата ми харесва много, но имам няколко и се ползват супер рядко, а не искам да застояват години без да се похарчват повече от грамчета.

# 650
  • HH
densi, а каква основа ползваш?

Метеоритите и на мен ми харесват  Heart Eyes

# 651
densi, а каква основа ползваш?

Метеоритите и на мен ми харесват  Heart Eyes
Никаква. Peace
Хидратиращ крем, попива и отгоре с бюти блендер фон дьо тена. Това обаче става много рядко, само на някакви представителни събития, иначе не нося нищо сега. Понякога пудра.

# 652
Видяхте ли коледната на МАС с Марая Party уникална еееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В скинфиниша е принтирано нейното лице  Heart Eyes

# 653
Купих си молива Ерос на Шанел и правих два грима с него, на мен и на една девойка, и много ми харесва. Взех и тъмното червило 927 от есенната колекция на Диор.
Видях в Сефора, че са заредили и нови мат червила на ТФ и аз си взех едно много тъмно Drop Deed Red. Имаше още едно супер тъмно боровинково лилаво, но не ми стоеше добре.

# 654
  • София
Дени, пълната гама ли са заредили или пак само тъмни цветове?

# 655
  • гр. София
Катя, каква козметика ползваш под грима и колко време след нея го нанасяш?  newsm78

# 656
Дени, пълната гама ли са заредили или пак само тъмни цветове?
4 червила, но нюда се е свършил веднага и ще има ново зареждане. Две тъмни и за последното не съм сигурна какво точно беше. Това в Сефора Парадайз.

# 657
  • София
Мерси bouquet

# 658
  • Бургас
Само заради името Шалимар ще погледна коледната колекция на Герлен, обожавам Шалимар  Heart Eyes дали ще купя нещо... дано не  Mr. Green
Наистина е симпатичен принта , но като се сетя за Марая някак си ми става смешно (от малка съм така) сигурно защото предпочитах Уитни , а и цветът ми е малко странен . Thinking

# 659
Чудя се, аз ли не правя нещо като хората или какво става newsm78 Първо този фон дьо тен не ми попива в кожата.  Без значение дали съм с основа или не. Нанасям с оригинален бюти блендер.За протокола опитах с 2 различни основи. Едната на Gosh другата на Lancome. В порите ми се наслагва продукт и си остава така. Е не за дълго, защото след като напръскам с фикс спрея, 30 мин по-късно нямам и следа от ФДТ.

С мазна кожа съм, помолих да ми препоръчат не много покривен ФДТ, който да фиксирам с пудрата на МАС студио фикс. Дадоха ми това. Имате ли идея какво още мога да опитам?
Привет, аз имах подобен проблем с Pro longwear,но го реших като почнах да нанасям с четка.

Общи условия

Активация на акаунт