и днес в денят на целувката.Я да си развея моите тематични одежди
от време оно.
как успяваш такива заключения да сътвориш, направо се чудя! 

, страхотни дрешки 
колкото да си затвърдиш убеждението, че с право си го отсвирила навремето.
и сега видях кво съм писала и тва за Енгин го изтрих .
Енгин няма как изцяло да има думата но поне мнение и изисквания може да има към продуцента
За последването съм писала и уточнила, че това нищо Не значи !
принципно желаещи колкото щеш да играят и навъртат около Ча
и без хонорар ша искат нали ша си напраят безплатна рИклама като си партнират с него

Мислех че пак ша запраши за Щатите но явно няма щом почват сериала да снимат. Сигурно през уикенда ще има репортаж от Айвалък .
(цитирам по памет).
.
, а и името ѝ трябваше отдавна да е ясно, така както някога беше със СС. Е, август си е нормално да започнат снимките Феми.
.
... и малко ФЕмир
http://m.vbox7.com/play:04f0183f93 

.
.
.
.

от това, което съм виждала на гифчета и снимки
мерси джанъм за фемирския
поздрав . Ча си го харесвам с набола брада
мъже мустакати ме дразнят ! Модата ламбърската набира скорост
дажи Чачун е добре щото и по ужасни неоформени бради съм виждала.
харесами музикалния фон .
Яманко мекотело с тая жалка роля и визия си беше такъв. Я кажи за Айвълък погледа ко мислиш убийствен поглед
лошото ченге 
и тенкс. 

Добре че първо го видяхме в АФК и знаехме че може освен да изглежда по-красив, но и и да вади поведение на мъжки мъж!А косата
за нея може да се напише сага по- динамична от целия му втори сериал- какви промени, какви метаморфози имаше в гнездото на главата му ехее- то прически ли не бяха, то чудо на чудесата....Мазньоч богато накиснат в гел и лак които го държаха в разни причудливи форми предимно усукани на главата му в нещо приличащо на.....физиологичен отпадък 
за нея може да се напише сага по- динамична от целия му втори сериал- какви промени, какви метаморфози имаше в гнездото на главата му ехее- то прически ли не бяха, то чудо на чудесата....Мазньоч богато накиснат в гел и лак които го държаха в разни причудливи форми предимно усукани на главата му в нещо приличащо на.....физиологичен отпадък 
и най-вече за последното художествено определение.
, та нали бяха от планетата на маймуните?! Основание за това твърдение ми дават много факти... да не ги соча поименно. Мазньочите им
са едно на ръка.
, стана тя ситуацията хем комична, хем трагична...
.
. Измислят множество мазила със съмнителен произход и резултат
. Ей тука вкарвам в употреба на Белка изказването за накисването в гел и лак. Опс, отклоних се
. Със сигурност преди Чачослав много млекопитаещи и други видове селскостопански добичета са използвани за такива тестове, но никое не смее да изблее. Серка чат-пат цвилеше, ма туй е друго
. Та мисълта ми, блуждаещата клони в посока, че това което беше представено на нашето внимание си беше лукав маркетингов трик за привличане на тийнчета в този суетен кръговрат. С надеждата все повече да се втурнат да купуват подобни козметични продукти, за да заприличат на Яман
. Продуктово позициониране му викаме някои
, което доведе до генериране/прилив на приходи за рекламодатели, ама отлив на зрители-естети
.
.
... Както и да е. И на нашият лирически герой ще я причислим към споменатите... Що се отнася до мъжете: истински груб блясък и идеализъм на дългите коси, като в любовните романи
. Дългокос здравеняк, прегърнал припаднала блондинка (тя припаднала като го видяла
- романтичнУ !!!). Ако вкарам малка поправка и дългокосият здравеняк го заменя с добродушен чичко със сигурност ще става дума за нашите познайници- 
. Не че асортиментът е чак толкова беден, но Каро си е класика
. Отлично издокарва по бебешки нежна кожа. А другаде е за препоръчване да си стои рехава козина, ако си спомняте Яман си имаше такава и беше изключително атрактивен за любимата си...
Препоръчани теми