СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 214 914
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Според миналогодишните балове ми се струва, че тези оценки, които Lushy e написала може и да са достатъчни за НТБГ (ориентирам се по 2-ро класиране), ако става дума за момче.

да, момче е

Цяла година Регалия + курсове по БЕЛ. На пробните изпити е изкарвал винаги над 5,50 и накрая... Sad
В Регалия на частни уроци ли беше синът Ви? Престанете да спамите темата! Подигравате се с емоциите на майките!

# 631
"Понеже четох същата тема ,там не видях или поне не подразбрах от написаното някой да си знае точките .Просто са им казали масово какви са били и има разлика.  Wink"

А става ли ясно във въпросната тема какви са били масово точките и каква е била разликата?
Въпросът ми е към Деска. Явно, като съм цитирала, се е изтрило името на потребителя.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 16:10 от FRESHLY

# 632
Докато чакаме резултати/ които на всички ви желая да са отлични/ да обсъдим какви подаръци/награди смятате да купите на децата си

# 633
Според миналогодишните балове ми се струва, че тези оценки, които Lushy e написала може и да са достатъчни за НТБГ (ориентирам се по 2-ро класиране), ако става дума за момче.

да, момче е

Цяла година Регалия + курсове по БЕЛ. На пробните изпити е изкарвал винаги над 5,50 и накрая... Sad
В Регалия на частни уроци ли беше синът Ви? Престанете да спамите темата! Подигравате се с емоциите на майките!

в Регалия -да . На курсове

# 634
  • София
Г-жа Рамацоти, ако е за НВО - никакви.
За началото на ваканцията, ще се почерпим, разбира се. Досега не е имало толкова чакана ваканция.

# 635
  • София
Докато чакаме резултати/ които на всички ви желая да са отлични/ да обсъдим какви подаръци/награди смятате да купите на децата си

Не смятам да го награждавам с каквото и да било материално за нещо, което касае основно него Simple Smile
Той да почерпи, ако се класира както иска  hahaha Mr. Green

# 636
  • Пловдив
Нищо не съм подарявала. Не смятам, че е нужно. Приемът по първо желание беше достатъчна награда за положения труд.  Peace

# 637
  • I want it all and I want it now.
Аз ще помоля да дадете линк към другата тема да си уплътним малко времето Wink

# 638
Май все повече потребители се включват в темата #Crazy
Но..., малко остана!
Успех на всички деца!

# 639
  • София
Нищо няма да подаря за НВО, нито за края на годината. Но пък вчера по случай деня на детето ми се стори ужасно несправедливо да няма подарък за нея, а само за сестра й, и затова й взех една джобна iq игра, която даже и на мен ми хареса Simple Smile

# 640
... да обсъдим какви подаръци/награди смятате да купите на децата си

Да видим: една учебна година курсове/уроци/материали/пробни, домашно дообучение/проучване на правилата за класиране/обикаляне по документи и записвания. Тежка е работата на старши треньора.

Наградният фонд за участниците в първенството по НВО осигурява щедрият спонсор МОН. Ако пък младите решат да почерпят треньорите си, ще сме благодарни, но не настояваме.

# 641
  • София

Потупване по рамото  smile3502

# 642
  • София
Нищо няма да подаря за НВО, нито за края на годината. Но пък вчера по случай деня на детето ми се стори ужасно несправедливо да няма подарък за нея, а само за сестра й, и затова й взех една джобна iq игра, която даже и на мен ми хареса Simple Smile

Има ли как да видя тази игра стана ми интересно. Моите малките последните месеци много са се зарибили по разни игри и доста от тях ми се сториха доста развиващи.

# 643
  • Бургас
никакви подаръци при нас, достатъчно финансирах частните уроци  #Crazy

# 644
  • София
Ще се водим в Лондон, на исторически sightseeing. Ryanair имат много евтини билети за началото на юли.

Общи условия

Активация на акаунт