MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 240
  • 964
  •   1
Отговори
# 405
  • Атлантис, Галактика Пегас
Я??? изненада... но това няма да ме накара да чакам финала и да гледам.. Ще предпочета Зарята
Благодаря ти,че ни информираш! Продължавай така, на всеки половин час да ни уведомяваш дали повече клониш към зарята или към финала та да мога да спя спокойна bouquet
честно казано много рядко се включвам в коментари... и утре ще пътувам 120 км само за това събитие, защото България я приемам като Родина, и почитам нейни празници. и да... със сигурност ще предпочета Зарята пред Севда. Ако Дай Боже спечели Евгени ще се радвам за него, но няма да съм от тези дето ще дигат рейтинга на бтв

# 406
Хайлайф

# 407
За 100 000 ще пробва, а?

# 408
Ето това се очакваше: ще опита мИсо или риба.  Joy
Е това като го чух паднах.Заклетата вегетарианка дето не искаше да опита дори зеленчук който е бил допрян до месо изведнъж на финала реши да го прояде.
Ти да видиш чудо. Е няма такава постановка.Драмата е пълна-Севда прояде и месо от зор

Картите се вадят планирано от ръкава една по една.  Joy
Цирк "Буш" пасти да яде.  Joy
My Queen  Confused Confused Дано Севда да спечели на пук на всички фенове на Евгени  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На пук?  Mr. Green

# 409
My Queen  Confused Confused Дано Севда да спечели на пук на всички фенове на Евгени  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Почти всички участници, които отпадаха, посочваха Севда като един от най-достойните евентуални победители. Явно и самите те са част от световната масоно-шефска конспирация, която бута Севда към победата  Laughing

Явно  Grinning Grinning  Коментара ми по-горе е на бъзик де... Но искам Севда да спечели и най-после да се излее цялата пумия в тая тема  Laughing Laughing

# 410
  • Луната ни пази
В тази тема има повече злоба, отколкото прояви Мая днес, а нейната беше с връх. И двамата ги харесвам, все ми е едно кой ще спечели. След вчера и днес предпочитам Евгени.

# 411
Изтече клип от награждаването. Който иска инфо да отвори фейса  Mr. Green

Може ли да ми кажеш кой е победителят?

# 412
В тази темс има повече злиба, отколкото прояви Мая днес, а нейната беше с връх. И двамата ги харесвам, все ми е едно кой ще спечели. След вчера и днес предпочитам Евгени.
Какъв връх е имала злобата на Мая  newsm78

# 413
Видях клипа. Благодаря.  bouquet

# 414
дайте линк за тоя клип де?

# 415
Любителски ли е клипът? На някой от публиката ли?

# 416

Дайте линк и ние да го видим.

# 417
Къде го видя  Joy

# 418
дайте линк за тоя клип де?
На страницата на хайлайф е. Най-горе.  Wink

# 419
Изтече клип от награждаването. Който иска инфо да отвори фейса  Mr. Green
Къде  по точно?