MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 287
  • 964
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не е Шокомен. Simple Smile

# 556
Аз пък сега се загледах в т.2 - "Победителят обича деца" и ми стана смешно. Така формулирано, явно единият не обича деца Rolling Eyes Дали е Севда, която се бори за дете, или Евгени, който вече има две?
Журналисти... Mr. Green

# 557
  • София-Младост
Simple Smile Шокомен да не е гаджето на Йоана.

Кой е Шокомен?  newsm78

# 558
Simple Smile Шокомен да не е гаджето на Йоана.

Кой е Шокомен?  newsm78
Най- големия фен и защитник на Йоана

# 559
  • София
На анкетата гласувах със Севда, но искам да е Евгени.

# 560
От всичко прочетено става ясно, че Севда взема парите. Не съм гледала тази седмица, вече не желая и финала да гледам. Аз съм за Евгени, но за съжаление няма да стане Sad. Жалко. Евгени е най-позитивния и усмихнат участник. Имаше една издънка и това беше в началото. Не съм чула да нападне някого, винаги подкрепя другите и ги поздравява. Освен това от всички, които стигнаха до тук, е най-добрия.

# 561
Току що го гледах от сайта интервюто с Йоана, ама верно и думичка нито за Мая нито за отпадането?! Много странно  newsm78
 За протокола- и аз съм за Евгени довечера /от тези двамата../
Кое му е странното? Може на Йоана да не и приятно да обсъжда тази тема. Йоана е поканена да говори за собственото си участие, а не да задоволява махленското любопитство на някой зрители.

В анкетата гласувах за Евгени, но искам да е Севда.

# 562
Леле колко жалка е тази Мая, дребна нещастна душица. Тотална излагация   Shocked

# 563
Според мен Евгени най-много заслужава наградата, НО видях във ФБ че е получил някаква награда "Любимец на публиката" и ако е вярно че е  почнал работа при Михалчев, ме навежда на мисълта че Севда е победителката. Confused

# 564
Ее, то не пречи да е станал едновременно любимец на публиката и Мастършеф. Но едва ли е станало точно така....

# 565
Няма такава простотия, като тази на Мая.

# 566
Днес почивам и току що изгледах епизода от снощи.Направо не ми се вярваше да го кажа,но Мая е ебаси и простото същество
,злобно,отмъстително и заядливо.Аз не бих я взела в ресторанта си,или на работа.Много се изложи.Много.Не съм очаквала такова махленско поведение от някой с претенции за готвач и професионалист.Жалко.
Не знам кой искам да спечели.

# 567
# 568
В първия или втория сезон на американския МШ победи състезател, който беше отпаднал и го върнаха (беше афроамериканец, но не помня името), подобно на Евгени. Та ако довечера той победи ще ме наведат на някои недобри мисли.
В трети сезон Josh Marks, но не спечели той. Остана втори.

# 569
В четвърти сезон на американския  Luca Manfè спечели след като беше върнат.

Общи условия

Активация на акаунт