Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 057
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте,момичета.От известно време забелязвам едно хлътване под очите.Търсейки решение на този проблем, случайно попаднах в интернет на информация за филорга тайм филър околоочен крем.В описанието му пише,че съдържа  микросфери,които запълват хлътването под очите.Ще бъда благодарна,ако някоя от вас е използвала крема точно за този проблем, да сподели мнение има ли ефект.
Не бих казала, че ще помогне много в тази посока. Кремчето никак не е лошо, но не прави чудеса Peace. Аз имам същият проблем като теб, не се е повлиял, не мисля, че който и да е крем може да "помогне".

# 106
Благодаря,mamaden.Така и предполагах,но все пак имах малка надежда.

# 107
  • София
Здравейте, за първи път се включвам в тема за козметика. На 45г. съм, ползвам Ланком и Есте Лаудер. Ходих скоро на една процедура за мезотерапия и по този повод разбрах за Филорга. Да Ви попитам, някой ползва ли в домашни условия продуктите им за мезотерапия?

# 108
Аз се чудя кой да взема като най - мазен. Ползвала съм всичко от тестери, сякаш имам спомен, че Исо Структура-та беше богатичък.

В момента ползвам серума Хайал Дифенс, Слийп енд пийл и Мезо маската.

Мацки, дали имат силикони някакви техните кремове и серуми? Кожата става толкова гладка и хлъзгава след тях, чак се замислям. Доколкото знам, няма.  newsm78
Според мен имат силикони.Особено силно го усещам в серума Хидра хиал,видимо ми запълва бръчките,но върху него не мога да намажа нищо повече ,нито слънцезащитен,нито фдт,нито друг крем без да започне да се събира на парцали.То и поради тази причина още не мога да го свърша и рядко го слагам,защото трябва да го ползвам самостоятелно.
Изо структура е много плътен,на мен не ми хареса.Повече ми допада като консистенция за суха кожа Тайм филъра.

В темата за фармашопа споделих за новия пигмент уайт,че не ми допада консистенцията,но вече й посвикнах.За около 2 седмици ползване като дневен,а за нощен слагам слийп енд пийл и имам известно подобрение на пигментациите.

# 109
  • София
На мен пък Хидра Хиал ми попива много бързо и след това без проблем нанасям крама.Явно си е до кожа,а моята е суха и го изпива бързо. Simple Smile

# 110
  • София
Здравейте, за първи път се включвам в тема за козметика. На 45г. съм, ползвам Ланком и Есте Лаудер. Ходих скоро на една процедура за мезотерапия и по този повод разбрах за Филорга. Да Ви попитам, някой ползва ли в домашни условия продуктите им за мезотерапия?
Ползвам редовно Мезо С терапията - доволна съм.

Вивиан
Най-богат и мазен крем е Нутри Филър, но не омазнява и попива добре .. и ухае много приятно и деликатно.

# 111
Момичета, знам че темата не е тук но имам излишни пяната и мицеларната вода. Ако някоя се интересува, да пише.  bouquet

Поръчах Неосика от Филорга. Бг изпратиха ми сумати мостри, много любезно отношения. Похвалвам ги!

# 112
  • София
denis, Нутри Филъра не е ли за много по-зряла кожа (да кажем 45+, а може би дори 50+)? (Поне аз така го възприемам и не смея да посегна към него на тоя етап).

На Вивиан препоръчвам Тайм Филър.

# 113
  • София
denis, Нутри Филъра не е ли за много по-зряла кожа (да кажем 45+, а може би дори 50+)? (Поне аз така го възприемам и не смея да посегна към него на тоя етап).
Не, няма такова нещо - това е продукт, който подпомага предимно липидния слой, а една кожа може да има подобен дефицит и на 30 год.
По-добре е да се търси продукт, според нуждите на кожата, а не да се съобразяваш с годините.
Пробвай го - хубав е и дано твоята кожа да го хареса  Wink

# 114
Здравейте, бях отписала марката, тъй като няколко продукта ми предизвикаха алергия.
Наскоро пробвах мостричка на Hydra filler. Много добре ми се отрази на кожата, попива бързо, хидратира чудесно, и не остава мазен филм. Този крем подходящ ли е 36 г.?

# 115
  • София
Cloe,аз съм на 40 години и през летните месеци ползвам само него.Та,както е написала и Дениз,според мен кремовете се делят според нуждите на кожата,а не според годните ни. Peace

# 116
  • София
Благодаря, denis!  bouquet Знам, че е условно съобразяването с възрастта, но за мен в него има известна логика. Peace

# 117
  • София
Благодаря, denis!  bouquet Знам, че е условно съобразяването с възрастта, но за мен в него има известна логика. Peace
При Филорга няма много логика.
Когато пускат първите си продукти и на пазара / първоначалната идея е била да се ползват само в клиники по естетична хирургия/,  няма възрастово ограничение. Едва по-късно, по настояване на търговците, започват да посочват възраст за някои продукти.
Напр. новият крем PIGMENT WHITE - нормално е да се ползва повече от жени над 40-45 год., възраст, в която кожата започва да натрупва повече и все по-неравномерно меланин, но борбата с пигментациите, на тази възраст, е много по-трудна и с по-малък ефект дори и при продължителна употреба. Тези кремове трябва да се ползват след 30 год. възраст.
Нали новото заключение на дерматолозите е, че по-стара изглежда кожата с пигментации и неравномерен тен, отколкото тази с бръчки Wink

# 118
  • София
Да, с това мнение на дерматолозите съм съгласна, уви! Пигментните петна са много неприятен проблем. А новият крем ефикасен ли е? (Ползваш ли го вече?) Прочетох един неособен ласкав отзив тук и не съм срещала други мнения.

# 119
не знам дали крем може да помогне за премахване на пигментни петна, по-скоро някоя естетична процедура би ги махнала.

Общи условия

Активация на акаунт