Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 294
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Еликсир, Нутри филър клони повече към Изо структур, но последния съм пробвала само от няколко тестерчета. Имам Нутри и Тайм. Тайм е по-лек, не така богат, в сравнение с Нутри и Изо.

Благодаря ти, bouquet значи се отказвам да купувам Нутри филър ,освен ако не намеря отнякъде мостра.На мен Тайм филър ми беше перфектен и точно го чувствах богат и хидратиращ.

# 331
Здравейте!!! Запознахме се с Филорга съвсем скоро, впечатленията ми за този кратък период, в който използвам  продуктите (Sleep and Peel, Sleep Recover и Meso Mask) са мнооого добри, имам обаче следния въпрос, в каква последователност да използвам Слийп енд Пийл и Слийп Рековър, могат ли въобще да се използват заедно или не е редно? И още един въпрос, кой околоочен бихте препоръчали-Тайм Филър Айс, Shiseido-Bio Performance или Shiseido- Benefiance
Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 01:52 от Bianka_l

# 332
Слийп енд Пийл и Слийп Рековър, аз не ги ползвам едновременно, редувам ги, в зависимост от нуждите на кожата.
Слийп енд Пийл ми е достатъчен самостоятелно нанесен.

Слийп Рековър слагам под Нутри или под Изо структур. Вероятно лятото, в жегите ще ми е ок сам, но засега имам нужда от допълнително подхранване.
Това са моите впечатления, дано и други да се включат.

Слийп енд Пийл за този е писано доста, потърси по-назад. Скоро и аз ще го спирам, заради слънцето, но определено ще ми липсва.

# 333
Слийп енд Пийл и Слийп Рековър, аз не ги ползвам едновременно, редувам ги, в зависимост от нуждите на кожата.
Слийп енд Пийл ми е достатъчен самостоятелно нанесен.

Слийп Рековър слагам под Нутри или под Изо структур. Вероятно лятото, в жегите ще ми е ок сам, но засега имам нужда от допълнително подхранване.
Това са моите впечатления, дано и други да се включат.

Слийп енд Пийл за този е писано доста, потърси по-назад. Скоро и аз ще го спирам, заради слънцето, но определено ще ми липсва.
Благодаря ти, определено имам нужда от Рековъра, с едно четири годишно диване удома и едно бебче на 3 месеца, лакомия, какво да ти кажа, не ми се иска да се лишавам от нито единия продукт, особено сега, когато на Слийп енд Пийла му се вижда края, предвид слънцето което ни очаква в идните месеци, та затова попитах дали може да ги комбинирам слагайки първо единия крем и след час/два примерно другия newsm78

# 334
Искам само да Ви информирам за предстоящо увеличение на цените на Филорга за България от 15-ти април /съобщението го мярнах го в една от интернет аптеките/ Rolling Eyes Така че, който си е наумил да купува нещо, сега е момента...

# 335
  • Бургас/Пз
Здравейте!!! Запознахме се с Филорга съвсем скоро, впечатленията ми за този кратък период, в който използвам  продуктите (Sleep and Peel, Sleep Recover и Meso Mask) са мнооого добри, имам обаче следния въпрос, в каква последователност да използвам Слийп енд Пийл и Слийп Рековър, могат ли въобще да се използват заедно или не е редно? И още един въпрос, кой околоочен бихте препоръчали-Тайм Филър Айс, Shiseido-Bio Performance или Shiseido- Benefiance
Благодаря предварително!  bouquet
За кремовете на Шисейдо нищо не мога да кажа, но на Тайм фиълр айс задължително си вземи тестери. Много момичета с чувствителни очи се оплакват от него. Други пък получават подпухване. На мен пък ми опъва , така че трябва да се пробва, а не на сляпо да се ползва.

Слийп енд Пийл се ползва самостоятелно, защото съдържа ексклузивен коктейл от 6 хидрокси киселини (гликолова, ябълчна, млечна, салицилова, азелаинова и пирувикова киселина) проникват в различните слоеве на епидермиса и гарантират нежен ексфолиаращ ефект и обновяване на кожата. Т.е ако сложиш отдолу серума, няма да има никакъв смисъл от него. Ако пък го сложиш отгоре, ще попречи на действието на киселините да си свършат работата през нощта. Спокойно обаче може да комбинираш Sleep Recover с който и да е друг крем. На мен лятото ми е много добре в комбинация с Хидра Филър.

# 336
  • София
От околоочните вземи Биопърформънс, Биенфанс или там както се чете, е като...вазелин гъст и твърд.

# 337
  • София
Абе те луди ли са да вдигат цените на Филорга! Да не е само Филорга на пазара?! Може на много от нас да е любима, но има и други хубави марки. Аз вълшебства не видях от Филорга.  Просто ми харесва. Но по 100 продукта ползвам, з а да с и крепя кожата в добра форма и не всички са Филорга. Т.е. Филорга не е достатъчна, че да си струва увеличението.

# 338
Тъкмо същото щях да напиша и аз. Ни чудеса съм видяла, ни пък някакво благоприятно влияние върху кожата. Айде аз от 2-3 месеца ги ползвам, та не ми е меродавно мнението. Планувам да ги ползвам година въпреки това. И без друго са скъпи за козметика, представям си ако ги направят още по-скъпи. Не че няма още по-скъпи, ама може да има и по-ефикасни...А и без друго като ви чета  повечето от чужбина си ги набавят. Така че, като за БГ става излишно да се напъват толкова.

# 339
Видях го и аз снощи това съобщение.
Четено между редовете го разбрах така: продуктите ни на Филорга са с изтичащ срок на годност, но не искаме да правим големи намаления. Ще зареждаме нови, но трябва да изчистим старите наличности.

Така или иначе ще стане ясно след седмица.

На мен Филорга ми харесват, макар да ги ползвам от около 2 месеца, виждам подобрение в състоянието на кожата, но да вметна, че не очаквам чудеса, от никой крем. Дори и да вдигнат цените в БГ, живеем в 21 век и човек може да си ги набави от цял свят.  Peace

И да питам нещо. В момента ползвам Мезо+ серума, но има ретинол, а последния не беше ли противопоказен в слънчево време?
Друг техен серум с подобен ефект, можете ли да ми препоръчате?
Как можеше да се провери срока на годност? Нищо не схващам от тези кодове.

# 340
  • София
Годес, вземи си Time zero. Влез някъде и изчети описанието. Имала сам Мезо +. Не е с кой знае колко ретинол и няма силно действие. Според мен си го довърши и си купи Тайм зиро.

# 341
P-r-o-l-e-t, тъкмо него пробвах от тестерче, но нещо не ми е комфортен, опъва ми, а и нанасянето с тези две субстанции. Rolling Eyes
Ще го мисля.

# 342
  • София
P-r-o-l-e-t, тъкмо него пробвах от тестерче, но нещо не ми е комфортен, опъва ми, а и нанасянето с тези две субстанции. Rolling Eyes
Ще го мисля.
От флакона излиза смесен, не са две субстанции.
След него се нанася крем / все пак е серум, ползва се малко кол-во/.

# 343
  • София
 BНа мен ми отива едно изпомпване Тайм зироу за лице и шия. Слагам и около очите. Отгоре после слагам Нутри филър  Денем най-най-отгоре слагам СС на Шанел или екрана на Кларинс.

# 344
Здравейте, има ли крем със слънцезащитен фактор на Филорга? Аз ползвам Хидрафилът, Таймфилър, Нутрифилър също съм ползвала + околоочен и Мезо Маската, но не можах да открия за слънце кой е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт