"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 98 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Може ли промото?

# 391
Стилиянова беше с джип, май Ланча казаха, а не с оня лъскавия Мерцедец newsm78
Това с СМС и аз не го разбрах, явно целта му беше да накара Захариев да замине и да не я търси. А и всичко се случва много бързо, така че ако примем, че Стилиянова е умряла, до пускането на СМС да има час-два разлика. Не знам до каква точност могат да определят часа на смъртта и от там разминаването.
А може и просто да приемат телефона за изгубен някъде при катастрофата и Захриев може да си замълчи, защото СМС ги изобличава в престъпление.

# 392
Стилянова върна мерцедеса на Захариев.
А когато се обадиха на Виолета, казаха, че е катастрофирала служебна кола на нейната фирма.
Незнам каква и е фирмата, но най - вероятно Захариев и е дал колата, за да отиде при майка си, после да я остави в София, като се върне и да заминават.

# 393
  • София
Ахам,ясно,объркала съм се  Laughing.

# 394
  • До морето
Стилянова върна мерцедеса на Захариев.
А когато се обадиха на Виолета, казаха, че е катастрофирала служебна кола на нейната фирма.
Незнам каква и е фирмата, но най - вероятно Захариев и е дал колата, за да отиде при майка си, после да я остави в София, като се върне и да заминават.
Мерси.

# 395
  • София
Здравейте.
Аз също съм доста разочарована от старта на сезона - много мудно ми почна, нищо не казаха, нищо не се случи, така че от началото да грабне.
Жени, горката, толкова е инфантилна, как очаква някой да се държи с нея като с голям човек?! Как очаква някой да й каже истината при положение, че тя се държи детински и неадекватно. И този опит за самоубийство е смехотворен - нито Жекова в кабинета забеляза, че има пипано и разхвърляно..., нито имаше много логика да пие хапчета в болницата - ясно е, че няма да умре... Голямо драпане за привличане на вниманието, точно като дете....
И този атентат.... Много недообмислен.
На мен честно казано ми липсват детайлите в тези истории, липсва ми тръпката - какви са тези хора (пациентите), каква им е съдбата, какво ги очаква. Нали е докторски тоя сериал?! Нищо от професията им не се вижда, освен че доста често се возят в асансьор при сграда, която отвън изглежда двуетажна...
Надявам се само първи епизод да е така слаб Peace

# 396
С риск да стане отегчително  Embarassed , но ще повторя , че на този сериал  най-добри са промо-епизодите . А за останалите  неща  трябва  много да си напред с почерпката , за да не ти правят впечатление  дразнещите пропуски и липса на логика , да не говорим за фъфлещите  артисти и т.н. Гледам филма само защото е български и все се надявам  Praynig  да го позабързат и изчистят от глупавите и нелогични  ситуации .

# 397
Като цяло слаба серия  Peace

# 398
На мен пък ми се стори, че Евгения искаше да пийне нещо успокоително, а не да се самоубива Rolling Eyes

# 399
  • До морето
 Да бе, и събори половината шкаф с лекарства. Баш тръгна да се самоубива, уж.

# 400
Аз изпуснах малко началото, но като че ли дочух,че е катастрофирала кола на фирмата на Вили, а водача го няма.,което аз разбирам, че някой я е завел в болница😕

# 401
А тя самата Евгения,ако я питат няма да може да каже за какво го е направила,а ние искаме да я разгадаем.Ясно е,че е объркана и нещастна ама това няма да и даде отговор.Привличане на вниманието и слабост е това поведение.Ще гледаме,ще си изясняваме нещата.

# 402
Гледате ли? Laughing

# 403
  • София
Не ви ли се струват всички прекалено спокойни, след този бомбен атентат на летището?Никой не се притеснява, не търси новини?

# 404
Е, сигнал за лекарска небрежност е далече по-сензационен и разследван от атентат на летище... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт