"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 9

• 97 580
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
А!   Недоразбрала съм, нали ви казах, че нещо ми се губи... Тази работа с Коми. Благодаря за разясненията. Понеже на ММ му е ужасно досаден сериала, точно тогава го обзема логорея, та пропускам моменти, нооо... дистанционното не давам!  Twisted Evil
Генадиев е ужасен образ - много добре изигран от Ст. Алексиев. Но в живота пък не може да си толкова черен, все трябва да има и някоя добродетел. Сетих се най - добър шеф!

# 556
  • Там,където се събуждам щастлива.
Подобно на Женито поведение наблюдавам ори една колежка сега. С години затворена в традиционен брак, живееща само за мъж и дете. Сега е първа мотористка. Облеклото й стана ала Женито от последната серия. Въобще....опитва се да компенсира миналото! Та...има такива жени!

# 557
  • Разпиляна във въображението
А!   Недоразбрала съм, нали ви казах, че нещо ми се губи... Тази работа с Коми. Благодаря за разясненията. Понеже на ММ му е ужасно досаден сериала, точно тогава го обзема логорея, та пропускам моменти, нооо... дистанционното не давам!  Twisted Evil
Генадиев е ужасен образ - много добре изигран от Ст. Алексиев. Но в живота пък не може да си толкова черен, все трябва да има и някоя добродетел. Сетих се най - добър шеф!

Не е Crossing Arms

# 558
  • В две мънички очи...
Коми, не Коми пиленцето излетя.
Колкото повече казва само частици от историята, толкова повече се забива. Генадиев подценява жена си. Истината сега ще я срути много повече отколкото ако беше разбрала че роденото бебе е болно.

# 559
 клип към песента на Дует Авеню - "Лъжи" - официалният саундтрак на Откраднат живот

# 560
Пропуснах 3-те епизода от 2 сезон.Моля,помогнете къде да видя повторенията.Благодаря

# 561
# 562
Сценаристите на този филм са много зле. Няма никаква логическа последователност, изведнъж няколко сюжетни линии изчезват - Миро и жената с продаденото дете, Камбуров, който едва ли не беше на смъртно легло, а сега изведнъж кара мотор в цветущо здраве, сърдечните проблеми на Василев се изпаряват, Стилянова две серии лежи окървавена на магистралата и в третата мистериозно попада в болницата, която човек ще рече че е единствената в София и т.н.  ooooh!

# 563
  • София
клип към песента на Дует Авеню - "Лъжи" - официалният саундтрак на Откраднат живот

Ох, толкова ли няма гримьори, фризьори, стилисти малко да му придат приличен вид на тоя човек.

# 564
На тази снимка го харесвам.

# 565
Качено ли е някъде промото за вторник , че все го изпускам , а това ми е най-интересната част от сериала ?

# 566
Обаче физиономиите на Сашко и баща му са безценни, когато Биляна предлага брак на Сашето Joy

# 567
Ама почна ли сериала?!  Shocked

# 568
Ама почна ли сериала?!  Shocked

аз за промото говоря Peace

# 569
Кога Биляна предложи брак на Сашето ? Това го пропуснах , но реимплантирането на ръка е направо върха на глупостта Simple Smile кога са имплантирали , за да я имплантират или аз съвсем изтерясах ??? Та Захариев я метна в леда и след това всичко е ОК ... Нещо не ми се връзва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт