СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 211
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте, аз имам въпрос: в списъка с кодовете на паралелките за Езикова гимназия 157 "Сесар Вайехо" излиза код само на една паралелка, а на сайта им пише, че ежегодно се приемат по 5 паралелки с по 29 деца без квоти. Как става класирането в този случай? Този код важи за всичките 145 места, които след запълването се разпределят в паралелки или как?

# 976
  • I want it all and I want it now.
Изглежда е един кода и после ги разпределят по паралелки.

# 977
  • София
Здравейте, аз имам въпрос: в списъка с кодовете на паралелките за Езикова гимназия 157 "Сесар Вайехо" излиза код само на една паралелка, а на сайта им пише, че ежегодно се приемат по 5 паралелки с по 29 деца без квоти. Как става класирането в този случай? Този код важи за всичките 145 места, които след запълването се разпределят в паралелки или как?

Този код важи за всички паралелки. Същото е и за 91. Немска езикова гимназия.

# 978
Местата са 130 или поне така пише в план-приема. Бройката е дадена общо, така че кодът е един. Разпределението по паралелки явно се осъществява след приема.

# 979
  • София
Ето и информация за добри училища:

94 УЧИЛИЩА ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ЗА СТИПЕНДИИ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГИМНАЗИАЛНИЯ ЕТАП ЗА ВИСОКИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ

http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=1872

Най-много -четвърта група!Браво!

Браво на всички деца, които ще получат стипендии. Независимо от групата. 73 СОУ също е в тази група. Искам да кажа на всички бъдещи и настоящи ученици.. Не спирайте традицията. Така, както предишните випуски са проправили път, така и вие направете вашия.  Hug

# 980
 Hug
Поздравленията разбира се,че за за всички заслужили стипендии!Просто не разбрах принципана групирането и за това написах четвърта-с най-високите стипендии Hug

# 981
Имам един въпрос, който ме гложди от доста време, а и още не сме се приентирали напълно, Английските гимназии в 8 клас не губят ли времето на децата, които са доста напред с езика? Или правят входящи трстове, за да ги разпределят според нивото? Ако детето е ниво ... Не знам как да го представя, но да речем според Европейската рамка В1, или е пред сертификатно на Кеймбридж FCS, няма ли да си позагуби времето?

# 982
  • София
Hug
Поздравленията разбира се,че за за всички заслужили стипендии!Просто не разбрах принципана групирането и за това написах четвърта-с най-високите стипендии Hug

Четвърта група е с най-висок успех.

# 983
Имам един въпрос, който ме гложди от доста време, а и още не сме се приентирали напълно, Английските гимназии в 8 клас не губят ли времето на децата, които са доста напред с езика? Или правят входящи трстове, за да ги разпределят според нивото? Ако детето е ниво ... Не знам как да го представя, но да речем според Европейската рамка В1, или е пред сертификатно на Кеймбридж FCS, няма ли да си позагуби времето?
Ти не се ли беше ориентирала към АК?
Ако ти се струва губене на време, винаги може да изберете друг език за първи.
А и за няколко месеца последните настигат първите, ако ме разбираш.

# 984
  • София
Ако ти се струва губене на време, винаги може да изберете друг език за първи.
А и за няколко месеца последните настигат първите, ако ме разбираш.

Може и да не е така. Все още английският на сина ми е по-добър от испанския.

# 985
  • Пловдив

Според мои близки - учители по АЕ в ЕГ и според учителката на дъщеря ми някъде към Коледа училите много и не училите изобщо се изравняват. Или по-точно след коледната ваканция и за училите се появяват нови неща и това се усеща по резултатите им.  Peace

# 986

Според мои близки - учители по АЕ в ЕГ и според учителката на дъщеря ми някъде към Коледа училите много и не училите изобщо се изравняват. Или по-точно след коледната ваканция и за училите се появяват нови неща и това се усеща по резултатите им.  Peace
Точно, по преки наблюдения.

# 987
Ако детето е ниво ... Не знам как да го представя, но да речем според Европейската рамка В1, или е пред сертификатно на Кеймбридж FCS, няма ли да си позагуби времето?

Цитираното ниво не е особено високо и няма да си позагуби времето. При интензивно обучение няколко часа дневно, другите наистина ще го настигнат бързо. Сега,ако нивото е по-високо, може би няма смисъл да се записва АЕ.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 00:40 от Dincho

# 988
  • София
В АК задължително ги разпределят на входа, по време на ориентационната седмица оформят паралелките на база вече наличните знания по английски, установено с тестове. За ДУ АГ-тата не съм сигурна, но допреди 10-11 години продължаваха да не го правят.

# 989
В АК задължително ги разпределят на входа, по време на ориентационната седмица оформят паралелките на база вече наличните знания по английски, установено с тестове.

Не знам как е било миналата година, но през 2014 класовете не са оформяни на тази база.

Общи условия

Активация на акаунт