За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 41 735
  • 738
  •   2
Отговори
# 450
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ани.............. Hug Hug Hug Hug  

Ако е вярно тва за сляпото момче дето ще играе.................. Heart Eyes ooooh! Whistling  спуката ми е работата пак................  smile3518Joy Joy Joy Joy Joy

чуден е, нали Бойче?  Crazy Crazy Crazy нека не го Аресват  Party Party Party
и как гледа  Joy Joy просто предполага какво ще се изпише из турските папарашки сайтове  Joy Joy Joy в днешно време човек не може да се скрие бе  hahaha hahaha
предполага той  hahaha hahaha hahaha  идея си е нямал, че ще го познаят  Joy  цигането ни то   Mr. Green  

и аз не го щЪ в сериал  Laughing Laughing  

Ренко, стига си я хвалила тая Кара  Joy Joy   как нещо може да е убийствено без Чачо  Whistling  hahaha hahaha

Бойче, кво показа теста?  Mr. Green

Naughty Щом нащУ го няма, нищо не е същото Crossing Arms rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ми нали уж комшиите обичали драма. Убийствена беше в истинския смисъл на думата - бая хора дадоха фира в една серия  Joy

hahaha hahaha то като в троновете бе  Joy Joy Joy Joy Joy
джадъъъ, теста е положителен, ама бременната мисли, че е отрицателен  Joy Joy Joy Joy

баси бременната  Shocked  коя е тя всъщност  newsm78 newsm78 hahaha hahaha

има няква реклама по ТВ - имам един тест..... от кака... с две чертички  hahaha hahaha hahaha  и хоп лисичка от МОЛ-а  Mr. Green

Ренко, Бонбонката ми оживЕ ли? А онази кукла с дългите черни коси?  Party Party

newsm09  Бонбонката ти беше и булка дажИ.............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти на Памука ли викаш кукла бе........... Shocked

Оставете другото...........ами за пръв път ми се случва да не искам лошия да умирга............ ooooh!  дажИ и пуснах 2 сълзи за него.................. Blush Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен тоз сериал ми харесва Crossing Arms
   Ма много дълги серии бе Rolling Eyes
  Финала беше  Sad Cry
  ПП Някъде прочетох ,че "бонбонка" е получила награда за
най-добра поддържаща роля.

# 451
Привет!

Ти така си мислиш, Иве... ако знаеш как му се зарадвах  Heart Eyes беше ми като балсам за очите след свинската смърт на която  бях онлаин свидетел нощес.  Confused

Те тва са мангали  hahaha

Скрит текст:

---------------------------

Ма много дълги серии бе Rolling Eyes

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Не е нормално това  Shocked Уж говорят някои за намаляне, нищо подобно... тенденцията е не надолу, а все по-нагоре единия финал снощи беше три часа и 10 минути Shocked Shocked Shocked

# 452
Бонбонката се задоми в последната серия Party
"Куклата"  Sick се превърна в най-противният образ в сериала Sick Sick Sick Тя е сестрата в уравнението с бременността Mr. Green Joy

и двете живи  ooooh! ooooh!  пууу, късмет!!  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

Живи са, къде без тях Party

Бойче Hug Heart Eyes, споко, нищо му няма, ще оживее наесен Joy
 Сигурно...........само като се замисли,че Кемовото бебек ще наследи трона......и ще стиска................ hahaha hahaha hahaha hahaha нема да умира.............. Peace Joy Joy Joy

ОбачИ  не разбрах..............Зезиното бебе-негово ли е.............. newsm78

ДжадЪ................ Wink

Скрит текст:
Кобила...............не кукла.............тя 2-3 метра бе............. Mr. Green

# 453
Не е нормално това  Shocked Уж говорят някои за намаляне, нищо подобно... тенденцията е не надолу, а все по-нагоре единия финал снощи беше три часа и 10 минути Shocked Shocked Shocked

така, такаааа и още година, две  Mr. Green Mr. Green   до пълния залез  Joy
Кое е това мъчение 3.10 ч  Sick

Бойче, и 3.20 да е,   Joy Joy     кукла си е  ppp ppp

Улусой не се спрял  hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo   rotfImao rotfImao

# 454
 wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Как ще е циганин , бе , джадъ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Прекрасен е  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 455
  • Яко в Матрицата...
Какви са тия и нашите жълтурковци Sick Ми всичко го има в интеренет, четете... ooooh! Не се бил спрял  rotfImbo

Карато си беше към 2:30 ч., ама пак е много Rolling Eyes И на мен Мелиса не ми харесва, не е заради ръста... Ама добре се справя с ролята, поне за мен Peace

Иве, Бонбонка не съм я видяла на снимка като булка, ама то беше едно бяло рокле, нищо специално, че се ожениха без родата Joy Ето ти куклата като годеница Laughing Laughing
Скрит текст:

Гале Hug Heart Eyes, много сладки магали Crazy

# 456
wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Как ще е циганин , бе , джадъ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Прекрасен е  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ой беееееее

Нямам никакво време  ooooh! ама скивах, че го размятат и влизам набързо да припадна Crazy Crazy

Мноооого е сексииии с този тен  Crazy Party Heart Eyes
Пък Ива Heart Eyes няма вкус! Stuck Out Tongue

Това за филма надали е вярно Peace Игра го шизофреник, сега пък сляп  ooooh!....много ще му дойде- царя на драмата Grinning Grinning Н а друг жанр ще набллегнат, или поне на мен така ми се иска Grinning Peace

ЧеКИ пак да го опна и припадна Party Party Party

Ади wavey wavey  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 457
Тва за Ани............ Hug случайно ми изскочи у Т................. Laughing

Скрит текст:

Ама той вече не бил рошльо............. Joy Joy Joy Joy

Баси...............кво стана днес бе............. sweating

НащИ весникари получили и те факс със закъснение............ Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 458

Те тва са мангали  hahaha

Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

НащИ весникари получили и те факс със закъснение............ Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy много е готин бе, много. И като актьор и като визия - идеалееееееен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Той вече не е рошльо  Stop и следващата серия ще е СТРАХОТНА! Битката за Зимен хребет!  Crazy Crazy Crazy Гледай и ти Бойче  Party Party Party Party

Получили факс  hahaha hahaha hahaha

# 459

Мноооого е сексииии с този тен  Crazy Party Heart Eyes

къв тен бе, той не свали якето    ooooh!   hahaha hahaha hahaha 

Рошавия си прибрал косите, ама зимния кат тц  Mr. Green

# 460

Мноооого е сексииии с този тен  Crazy Party Heart Eyes

къв тен бе, той не свали якето    ooooh!   hahaha hahaha hahaha  

Рошавия си прибрал косите, ама зимния кат тц  Mr. Green

От луминисцентните лампи му е тена ................. Joy Joy Joy Joy Joy докато учи........ Party

Да покажем ощИ един зимен кат.............. Crazy Crazy Crazy Crazy

# 461
 Hug Hug Hug Ранини за новия проект на Чачи.  Peace
 най-хубавото е, че сериала се планира да е 39 серии  Party Party Party Party
режисьор е Улуч Байрактар - за този човек четох само хубави неща.  Party Party Party
за сценаристите Ertan Kurtulan и Toprak Karaoğlu не знам нищо, ама все ще са по-добре от Едже  Joy Joy Joy Та те са одобрени вече и работят.  Peace Сега Клунито почва да работи върху актьорския състав.  Peace
Ако всичко това е вярно, аз съм доволнааааааааа  Joy Joy Joy Joy Даже сериите може да са 30  Joy Joy Joy

Днес започва новия проект на Хазарчето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Семих е пожелал успех в Т. И е харесал линка към статията на Ранини за Чачовия проект. Може да предполагаме, че написаното е истина значи.  Joy Joy

# 462
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes bouquet bouquet

Името даже било известно Joy

# 463
е хаййййде - честита ни радост   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

39 еп  Whistling  значи ще са по 3ч  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 464
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани  Hug Heart Eyes благодарско за хаберите  bouquet bouquet bouquet
Дано не са по 3ч., че тогава само с този сериал ще си остана да гледам - точно за седмица ще съм готова с едната серия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хазарчето заедно с Мерич ли щяха да бъдат в един сериал  Thinking ако някой го гледа, да пише отзиви  Peace

Общи условия

Активация на акаунт