За нова роля се подготвя ЧААТАЙ, че свършва меденият УЛУСОЙски рай - ТЕМА 213

• 40 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
 Hug Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

Соред тези вече има договор с Четин Текиндор. Преразкзали са статията на Ранини и Тирамисуто е спомената  Joy Joy Joy

Днес в Турция бил денят на бащата  Peace

Намерих снимките за Космо по-големи  Crazy Crazy Crazy Crazy Ето ги  Party Party

# 601

Добро утро и от мен.............. Hug Hug Hug
  Ани........... Hug Heart Eyes
  Лу............ Hug Heart Eyes  Готина лошотийка е той............. Wink Joy Joy Joy Joy

# 602
Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъъън  Crazy Crazy Party

олей бе, награби го  Sick   hahaha hahaha hahaha

ей, много творят тези хора бе  Joy Joy Joy ама мило, подготвяй се, ч еможе да е тя  Joy Joy Joy

Sick Sick  сус бе, Тирамису искам  Party Party Party
вчера си мислех дали няма да ни закачат и Ръза и ей го  hahaha hahaha hahaha  СтраОтен е, ама толкова ли няма други актьори, че си прехвърлят едни и същи  ooooh!

мноУ обичам като намериш големи снимки  Joy Joy

# 603
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party Да им е честит деня на бащата на комшиите! Tada Tada

Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Аз пък не искам да има мацка в сериала Mr. Green Която и да е, сигурна съм, че ще ме дразни hahaha hahaha hahaha

Бойче Hug Heart Eyes, аз не го вярвам това за партньорката на Керо, ама да видим Thinking

# 604
  • Sofia, Bulgaria
            Добър ден на всички!  Simple Smile Hug

Hug Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

Соред тези вече има договор с Четин Текиндор. Преразкзали са статията на Ранини и Тирамисуто е спомената  Joy Joy Joy

Днес в Турция бил денят на бащата  Peace

Намерих снимките за Космо по-големи  Crazy Crazy Crazy Crazy Ето ги  Party Party

Тази комбинация не бях я виждала  Flutter Joy
 Ани,хубав Чачи Flutter Hug

# 605
Аз пък не искам да има мацка в сериала Mr. Green Която и да е, сигурна съм, че ще ме дразни hahaha hahaha hahaha

one-man show цял живот, вас ако пита   ooooh! ooooh!  hahaha hahaha
Как ще си покаже уменията да целува,  Crazy    да докосва, да гледа с онзи поглед, ако няма жена бе  ooooh!

# 606
джадъъъ  Mr. Green глеЙ какво искат някои  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy ох, нИ мога  Joy Joy

# 607
  • Яко в Матрицата...

one-man show цял живот, вас ако пита   ooooh! ooooh!  hahaha hahaha
Как ще си покаже уменията да целува,  Crazy    да докосва, да гледа с онзи поглед, ако няма жена бе  ooooh!

Аз им хвърлям ръкавица на продуцентите Joy Белким намерят някоя, която може да играе Joy Joy Joy В него не се съмнявам, особено за лИбовните сцени Laughing

Ани, те за Керем търсят балерина, за нащУ трябва полисменка Laughing

# 608
Добро утро! Party Да им е честит деня на бащата на комшиите! Tada Tada

Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Бойче Hug Heart Eyes, аз не го вярвам това за партньорката на Керо, ама да видим Thinking
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Рени................у теб ми е надеждата за Керемчи............. Hug Hug Hug  ама викат че она......... Mr. Greenтренирала 7г балет................. ooooh! Joy Joy Joy

Добре де Туба нали ще да е с Киво................ newsm78  или и тва е ощИ кьор фишек.............. Joy Joy Joy Joy

# 609
джадъъъ  Mr. Green глеЙ какво искат някои  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy ох, нИ мога  Joy Joy

Shocked Shocked Shocked Shocked

Бойче, коя е тренирала 7г балет?  rotfImbo rotfImbo  

абе да й забранят Инст на тая брадатата, баси грозотията  Sick

# 610

Как ще си покаже уменията да целува,  Crazy    да докосва, да гледа с онзи поглед, ако няма жена бе  ooooh!

Вече знаем, че това го може  Laughing Laughing Laughing Laughing
Сега да удря, да мачка, да стреля и да гледа лошо  Mr. Green Mr. Green

# 611

Вече знаем, че това го може  Laughing Laughing Laughing Laughing
Сега да удря, да мачка, да стреля и да гледа лошо  Mr. Green Mr. Green

айдееее, още една....  ревнивка   ooooh! ooooh! Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 612

one-man show цял живот, вас ако пита   ooooh! ooooh!  hahaha hahaha
Как ще си покаже уменията да целува,  Crazy    да докосва, да гледа с онзи поглед, ако няма жена бе  ooooh!

Вече знаем, че това го може  Laughing Laughing Laughing Laughing
Сега да удря, да мачка, да стреля и да гледа лошо  Mr. Green Mr. Green

Това, пък, знаем, че не го може...  hahaha hahaha  Party Party Heart Eyes

Не могат една страшна снимка да му намерят за полицейския плакат, все на заслужил социален работник с дечица го докарва...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Но, нека ме изненада...   Laughing Laughing Laughing

# 613
  • Яко в Матрицата...
Аз пък викам да си седи в ЛА и да си учи Joy Joy Joy И по-тъмно цигане да става Party Хич не му трябват сериали и колежки hahaha

Иве, нали знаеш на кого съм го дала  smile3503

# 614
Аз пък викам да си седи в ЛА и да си учи Joy Joy Joy И по-тъмно цигане да става Party Хич не му трябват сериали и колежки hahaha

Иве, нали знаеш на кого съм го дала  smile3503

Е, все пак договор има момчето...  Rolling Eyes Rolling Eyes  Peace Peace

Рени,  Hug Hug Hug тези плакати да не са твои?   Grinning Grinning Heart Eyes  Колежки, молежки, йок  hahaha hahaha  На кого си го дала?  newsm78 newsm78 Нишан имаше ли?  Peace Hug Hug

Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт