Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 346
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви  Hug
Ще прочета темичката  Peace

# 541
  • NE
Къде мога да видя таксите на пейпал защото при прехвърляне на 20,44€ ми взеха такса от банката на стойност 13,94 лв. Картата е Visa.

# 542
  • Sofia
   Ами, ти говориш за банкова такса – това няма нищо общо с PayPal, ако правилно си интерпретирам написаното от теб. Peace

Иначе, ето ги комисионните на PP, не са особено високи. Peace

# 543
  • NE
Благодаря. Правилно си ме разбрала. Явно е висока таксата на самата банка.

# 544
  • Sofia
   А те, тези от банката, всъщност, защо вземат такса? Питам, защото досега не бях чувала за такава практика. В UniCredit съм.

# 545
  • NE
Такси получени валутни преводи го водят. Служителя на Unicredit обясни, че таксата е 0.10% от сумата или минимум 7€. ooooh!

# 546
  • Sofia
   Извинявай, моя е неточността, в такъв случай. Peace Мислих, че си изпратила пари, а не че си получила.

Да, когато получаваш суми, банките те таксуват за входящ валутен превод. Като големината на тази такса често е с много големи вариации при различните банки. Peace

# 547
Такси получени валутни преводи го водят. Служителя на Unicredit обясни, че таксата е 0.10% от сумата или минимум 7€. ooooh!

Каква ти е картата? Аз на 12.04 си получих парите от ПейПал, таксата беше 1% от сумата, моята карта е Visa Electron в Уникредит..

# 548
  • NE
Visa electron на Уникредит. И другаде съм чувалa, че таксата не е толкова колосална. Аз ли бъркам?

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 18:01 от Flower Fairy

# 549
Може и 20 лв да е. Различно е.

# 550
Visa electron на Уникредит. И другаде съм чувалa, че таксата не е толкова колосална. Аз ли бъркам?

Скрит текст:

При ДСК до 100€ входящ​ валутен ​превод няма такса(на транзакция).

# 551
  • NE
Благодаря, важно е да се знае. Peace

# 552

Скрит текст:

да не си пуснала теглене към банкова сметка? Ако си въвела твоя IBAN в Уникредит и си заявила теглене към банкова сметка - тогава да, таксата за входящ валутен превод е такава. Но при теглене към банкова карта е само 1% от сумата. Аз дори не знаех, че може да се въведе наша банкова сметка в ПейПал.

# 553
  • София
Здравейте, някой скоро да си е сетвал опциите да се плаща по валутата на фактурата? Нещо са променили изгледа на пейпал и не откривам опциите за това как става от 1 стр указанието. Изобщо не откривам като се почне от my money... Моля за помощ Praynig

# 554
  • NE
да не си пуснала теглене към банкова сметка? Ако си въвела твоя IBAN в Уникредит и си заявила теглене към банкова сметка - тогава да, таксата за входящ валутен превод е такава. Но при теглене към банкова карта е само 1% от сумата.
Точно това съм направила. ooooh! Благодаря много. Следващия път ще прехвърля към картата. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт