само вярата ме спаси

• 8 954
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Смейте се, но имах един познат, който се беше обявил за принца на светлината или белия ангел или някаква подобна простотия, не помня вече. Мисията му на този свят била да прави щастливи дамите, но само онези, които нямат отрицятелни черти. Имаше и към мен мераци, но щом видя, че съм простосмъртна и много, много грешна, реши, че не може да ми помогне. Joy Лудостта е навсякъде покрай нас, но да се молим наистина, за да не влезе и вътре в нас! Joy
Няма хора без психични проблеми..има само непрегледани от психиатрите Simple Smile))

# 31
Продължение на темата

Благодарности
Моята огромна благодарност за живота си и здравето си изкаказвам на Иисус Христос, на моя духовен Учител Беинса Дуно, на всички Светли Същности от Йерархията на Светлината, на всички добронамерени цивилизации, на всички добри Личности от съвременния, които ми помагат, учат, защитават и лекуват!!!
Бог да ги благослови! Амин.
Специална благодарност изразявам на моята позната А.Н. за всичко, което направи за мен, за да остана жива!

Разказите са автентични и ги предавам така, както съм ги записала в дневника си.

Разказ първи
Датата е 16.10.2015г. и на този ден проведох телепатичен разговор с Духовния си Учител Беинса Дуно:
- Учителю Благий, имам следния въпрос към Теб, пластмасовите и керамични зъбни протези в устата на хората използват ли се за атака срещу техните мозъци?
- Да, когато тези протези са в устата, чрез слюнката се извършва химическа реакция и нейният естествен състав се променя, т.е. има наличие на чужди вещества. Чрез формулата на пластмасата или керамиката, или на съответното зъболекарско злато или зъболекарски метал за пломби, протези, коронки, хората в чиито усти са монтирани съответни зъбни приспособления, са уязвими при насочено облъчване с компютърни технологии, цифрова телевизия и др. В устната им кухина се създава пластмасов кондензатор, чийто електрически потенциал зависи от силата и времетраенето на атаката. По този начин, ако преди лягане не е извадил от устата си зъбната или зъбните си протези, може да стане жертва и да получи главоболие, световъртеж, повръщане или в най-лошия случай- инсулт, както си спи!  В случая със зъбните импланти, тук е по-сериозен проблемът, защото тук има изградена  здрава връзка.
- По същия начин се въздейства и със метални пломби и коронки, мостови, нали?
- Да! При постоянно облъчване със зададените предварително параметри, враговете на човечеството постигат болестите като атеросклероза, множествена склероза и различни мозъчни разстройства.
- Правилно ли съм разбрала, че няма такива болести, а те са причинени, т.е. когато се премахнат причинителите- метални, пластмасови, керамични и др. пломби, протези, коронки, мостове, импланти, тогава човек не е в опасност и не могат да му се причинят  увреждания, така ли е?  
- Да, правилно си разбрала.
- Просто трябва да се добави, че информацията за статуса на зъбите на всеки един човек се намира в компютъра на неговия личен зъболекар, тази информация е достъпна и за Здравната каса и хоп първата матрица за контрол и наблюдение е налице!
- Благодаря Ти, Учителю Благий, с цялото си сърце и душа!
В същия ден заминах на работа в Австрия като болногледачка.

Следва продължение

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 11:19 от sonnige

# 32
Пфуу, и зъбите ще трябва да си вадим сега  ooooh!

# 33
Аз и дявола, ма мен модераторите много ме обичат, лепнали са ми няколко предупреждения, е нека е весело тогава с тия Хаос портали и подобни  hahaha

# 34
  • София
Продължение на темата

Благодарности
Моята огромна благодарност за живота си и здравето си изкаказвам на Иисус Христос, на моя духовен Учител Беинса Дуно, на всички Светли Същности от Йерархията на Светлината, на всички добронамерени цивилизации, на всички добри Личности от съвременния, които ми помагат, учат, защитават и лекуват!!!
Бог да ги благослови! Амин.
Специална благодарност изразявам на моята позната А.Н. за всичко, което направи за мен, за да остана жива!

Разказите са автентични и ги предавам така, както съм ги записала в дневника си.

Разказ първи
Датата е 16.10.2016г. и на този ден проведох телепатичен разговор с Духовния си Учител Беинса Дуно:
- Учителю Благий, имам следния въпрос към Теб, пластмасовите и керамични зъбни протези в устата на хората използват ли се за атака срещу техните мозъци?
- Да, когато тези протези са в устата, чрез слюнката се извършва химическа реакция и нейният естествен състав се променя, т.е. има наличие на чужди вещества. Чрез формулата на пластмасата или керамиката, или на съответното зъболекарско злато или зъболекарски метал за пломби, протези, коронки, хората в чиито усти са монтирани съответни зъбни приспособления, са уязвими при насочено облъчване с компютърни технологии, цифрова телевизия и др. В устната им кухина се създава пластмасов кондензатор, чийто електрически потенциал зависи от силата и времетраенето на атаката. По този начин, ако преди лягане не е извадил от устата си зъбната или зъбните си протези, може да стане жертва и да получи главоболие, световъртеж, повръщане или в най-лошия случай- инсулт, както си спи!  В случая със зъбните импланти, тук е по-сериозен проблемът, защото тук има изградена  здрава връзка.
- По същия начин се въздейства и със метални пломби и коронки, мостови, нали?
- Да! При постоянно облъчване със зададените предварително параметри, враговете на човечеството постигат болестите като атеросклероза, множествена склероза и различни мозъчни разстройства.
- Правилно ли съм разбрала, че няма такива болести, а те са причинени, т.е. когато се премахнат причинителите- метални, пластмасови, керамични и др. пломби, протези, коронки, мостове, импланти, тогава човек не е в опасност и не могат да му се причинят  увреждания, така ли е? 
- Да, правилно си разбрала.
- Просто трябва да се добави, че информацията за статуса на зъбите на всеки един човек се намира в компютъра на неговия личен зъболекар, тази информация е достъпна и за Здравната каса и хоп първата матрица за контрол и наблюдение е налице!
- Благодаря Ти, Учителю Благий, с цялото си сърце и душа!

Следва продължение

Първо, 16.10.2016 - нима не предстои!?
Второ, как, тогава, предлага Учителят да си лекуваме зъбите, ако не чрез пломби, коронки и мостове?

ooooh! ooooh! ooooh!

# 35
Учителят Беинса Дуно.... леле мале Joy Joy

# 36
Учителят Беинса Дуно.... леле мале Joy Joy
Да слагаме белите роби, да вадим зъбите и да се молим за спасение от тези така зли технологии. Praynig

# 37
16.10.2016 - човече, вярвам ти. Вярвам, че виждаш бъдещето! Кажи, моля те, ще започна ли нова работа? Питай учителя Пасо Добле и всички светии и воини, че ми е важно. Па ако започна новата работа, ще почерпя. Уиски пият ли тия учители?  cheers Wine Glass

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 15:43 от Капитан Морган

# 38
Ами! Как ще пият? Уискито предизвиква химическа реакция и променя естествения състав на тялото. По този начин може да станеш жертва и да получиш главоболие, световъртеж, повръщане или в най-лошия случай да си легнеш с някой непознат! И в същия ден да заминеш да бачкаш в Англия като камериерка.

# 39
...

Следва продължение
А, купонът щял да продължи. Party
Да взема аз ли да напиша продължението? newsm78
"- Боже, прибери си вересиите!" Naughty

# 40
Цитат

Останалото го стоплих...някак си. Само това не разбрах какво общо има  Joy Joy Joy

# 41

ronaldd: Хаос-Вихър по познато ли ти звучи?

Dados: На твое място не бих се бъзикал с подобни неща. Хаос магията си е доста сериозна работа и действа доста бързичко при това при правилно и добре направен ритуал.

# 42
ох,не мога  ooooh!

# 43
В главата ти е хаос! Joy hahaha

# 44
Де тоз късмет да беше Wink. Ама не е Simple Smile. Stuck Out Tongue

I Will Survive: Какво не можеш Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт