На пазар във Варна - 43

• 78 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Да ви питам тея дето си правите фреш в къщи от къде купувате портокали лятото и само на мен ли много ми горчи фреша от портокали особено портокалите в готови мрежички от кауфланд???

напоследък открих че става по-сладък и с уникален аромат като сложаа най-отгоре в във фреш машината пъпешче и нектарини....за съжаление лятото няма мандарини никъде във Варна - иначе само с тях го правя.

Спри да купуваш от Кауфланд. От Лидл са по-подходящи. Като цяло лятото портокалите не са вкусни, загубили са си вкусовите качества и рандеманът е по-нисък, заради топлината.

Питай в някой фреш бар, примерно https://beorange.bg/
Те имат професионална автоматична сокоизстисквачка.

# 256
Здравейте! Някой знае ли къде могат да ми сменят ципа на багажника на детската количка?

# 257
  • Варна
Аз слагах цип на чантата(материите са сходни) на количката в "Диво". Това ателие е на "Княз Борис" между Бенетон и Тенденз. Мисля, че всеки по-добър шивач би ти свършил работа.

# 258
 Peace Благодаря ти! Аз се притеснявам,защото долу е странна материята (не пропуска вода) и е като ватирано, за да стои стегнато. Права си за добрия шивач ,но и такъв не познавам 😃

# 259
  • Варна
Трябва ми кетъринг и в частност само поръчка на храна.
Мнение за някоя фирма?

# 260
  • Варна
Италиански ресторант fame. Имат меню на страницата си.

# 261
Ресторант Камелия-от ресторанта не съм впечатлена,но кетъринга им беше много хубав( пробвала съм два пъти). Надявам се още да го имат Simple Smile

# 262
  • Варна
Благодаря!

# 263
  • Безкрайна надежда
Привет дами  Whistling
Кажете добра пицария и в коя сладкарница има страхотни торти! Прочетох до тук за детски кътове, забавления, но ако има някой да допълни или препоръча ще е страхотно! Нахвърлях няколко гостилници, интересуват ме панталони за момче от български производители, освен Мадара има ли други места като борси или складове?
Поздрави!  Peace

# 264
  • Безкрайна надежда
Дали мога да попитам тук за добър невролог във Варна?!

# 265
  • Варна

Доц. Цеков , Курортна поликлиника. Работи и със здравна каса доколкото ми е известно.

# 266
  • Безкрайна надежда

Доц. Цеков , Курортна поликлиника. Работи и със здравна каса доколкото ми е известно.
Благодаря  bouquet

# 267
Къде има магазин за професионална козметика за коса(без златна рибка и кристиян оф рома) ?

# 268
  • ВАРНА
Търся нещо да постеля на поляна под голям надуваем басейн,както и някакво голямо покривало да го покривам вечер (както и пясъчника) - къде да търся,нещо да препоръчате от опит- да е промазано водоустойчиво и по-плътно?

# 269
  • Варна, Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми фирма за интериорни и входни врати, Солид 55 ги знам, имаме тяхна входна врата и сме доволни, но цената за 1 входна и 7 интериорни врати ще бъде трепач ако е при тях и затова търся варианти поне за интериорните. Мнение за Транспрогрес, наблизо са като офис, но чета стари лоши отзиви, а може да са се оправили от тогава. Предпочитам български производители на врати. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт