Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 107
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 615
Другата седмица има 2 тотално непознати за мен жени Sad И двете потресаващи!

# 616
Участниците следващата седмица - и трите жени са ми неприятни, меко казано Sick

# 617
  • София
Никога не съм пробвала трюфел  newsm78 може ли някой, който го е правил да каже нещо за вкуса, аромата...   Praynig
На мен ми мирише на пръст и мухъл.Само такова олио съм мирисала.

# 618
  • ту тук, ту там
Другата седмица има 2 тотално непознати за мен жени Sad И двете потресаващи!
Еее, не казвай сега, че не познаваш Анита Мейзер де! Та тя е световноизвестна Мисис България!  hahaha

# 619
Калина и Анита ги познах, а другата коя беше?

Вечерта на Валя беше хубава. Десертът малко семпъл ми дойде, мислех че малините ще ги направи на накякъв по-преработен сос от просто пасиране. Въпреки всичко, хубаво меню, тя си го приготви сама и то добре. Язденето на коне ме печели също, много обичам.

# 620
  • ту тук, ту там
Моника Валериева?!  newsm78

# 621
Еее, не казвай сега, че не познаваш Анита Мейзер де! Та тя е световноизвестна Мисис България!  hahaha

Усещам, че и трите жени ще са пълен цирк.
Джеферович как ще ги изтрае не знам?! Чак го съжалявам. Sick

# 622
Моника Валериева?!  newsm78
Може и тя да беше, има една група такива кикимори, които са ми като клонираните атакуват, просто не ги различавам коя е и защо е. Пък и те през 2 дена се прекрояват, та аз помня едно лице, пък то се яви съвсем друго. Объркващо е... хаха.

# 623
  • София
 Много силикон следващата седмица. Как ще ядат с тези устни?

# 624
  • София
Никога не съм пробвала трюфел  newsm78 може ли някой, който го е правил да каже нещо за вкуса, аромата...   Praynig
На мен ми мирише на пръст и мухъл.Само такова олио съм мирисала.
Hug  bouquet
Ох, а аз се притесних, че съм изпуснала много от световните кулинарни събития...  Joy

# 625
Възмущавахме се от Златка и Лиляна, обаче ще ни се видят прелест в сравнение с другата седмица.

# 626
  • ту тук, ту там
Пък аз съм силно притеснена, че и трите джукестите ги познах от раз! Честно, нямам понятие откъде ги знам!  Tired

# 627
# 628
Валя съвсем заслужено си взе плакета. Много ми хареса!

Понеже не гледах накрая кои ще са другата седмица? освен тази Мейзер, днес я гледах при Гала, пълен потрес  #Crazy Иначе нямаше да знам и аз коя е.

# 629
  • София
С ръкавици готви Валя...не си спомням друг участник да го е правил. Според мен е добре.

А, молА ти сЪ, Лили също готви с ръкавици. ШИ я Убидиш.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт