Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 070
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 780
Бахаров май е решил да печели по подлия начин - 7 за такава вечеря?
Не каза ли след това10? Счу ми се 7, шегувам се 10...
Аз нещо не го проследих оценяването, както обикновено, та може и да бъркам.

# 781
Те така се печелят 36 точки- захарен памук и "царигрдско на клечка"

# 782
  • София
36т  Джуджките по 10т, Шмайзер по-голямата джучка 9т и Явор 7т.

Според вас Явор не изглеждаше ли напушен?

# 783
Е, Явор начи кат е дал 7, сигурно си пази 10-ката за грешната мадона с големите бомби. А като му видях салатката и пържолките за утре, на себе си трябва да даде 4-5. hahaha

# 784
Е, Явор начи кат е дал 7, сигурно си пази 10-ката за грешната мадона с големите бомби. А като му видях салатката и пържолките за утре, на себе си трябва да даде 4-5. hahaha

Е, да, ама поне готви сам  - каквото и както може. Не си е викнал нам' си кой си готвач като джурналистката и писателка.
Иначе, прави сте, поряза Ваня, малко са 7 точки, човека се постара доста.

# 785
  • София
Peace
Не гледах епизода, но като чета тук как го съжаляват за компанията в която е попаднал, съм доста изненадана...  newsm78
Освен, че е една от най-неприятните и дразнещите личности в арт средите, не бих казала, че е и интелектуалец, та да е за съжаление! Няма да се изненадам, ако стане/или е станал (не знам кога е сниман епизодът?) гадже с Калинка... без да му пречи силикончето... Joy

# 786
А колко даде Бааров на Калина вчера??

# 787
Ако Джейми Оливер е 10, на Калина даде 7  Mr. Green

# 788
Май в промото за утрешната вечеря видях, че Бахаров ще ги храни на ниска холна масичка newsm78. Това май ще е за първи път, досега е нямало домакин без маса за хранене...

# 789
Peace
Не гледах епизода, но като чета тук как го съжаляват за компанията в която е попаднал, съм доста изненадана...  newsm78
Освен, че е една от най-неприятните и дразнещите личности в арт средите, не бих казала, че е и интелектуалец, та да е за съжаление! Няма да се изненадам, ако стане/или е станал (не знам кога е сниман епизодът?) гадже с Калинка... без да му пречи силикончето... Joy

Аз съм на същото мнение (вече).  Твърдеше се, че с нещо бил по-  от брат си (не разбрах по какви критерии), а на мен ми се струва като да е от "школата" на Сотиров сякаш. Къдри ги същите мазни приказки.  Confused Щото и Гъмов се появи та се сетих - в Брадъра и той много ме разочарова, Филип Аврамов в Капките пък си  "дари" наградата на детската градина на щерка си Wink  Не слагам всички под един знаменател, но в тази гилдия читавите хора не са в излишък  - една Татяна сал остана...   Confused
пп. Тази седмица не подлежи на коментар просто - та се разсейвам и с други теми.  Mr. Green
Футболистчето се справи добре, обаче не е за десетки в никакъв случай, но за 7-ци също не е. Кифлите са ми абсолютно еднакви - приличат на нещо като тунингована триглава ламя с общ мозък.

# 790
Май в промото за утрешната вечеря видях, че Бахаров ще ги храни на ниска холна масичка newsm78. Това май ще е за първи път, досега е нямало домакин без маса за хранене...

Людмил /Джийсън Брад Люис/ беше в нова квартира и гостите бяха на ниска маса. При Дони пък бяха седнали на земята Simple Smile

Аз не гледам тази седмица - малко са хората, които са ми противни дотолкова, че да сменям канала като ги видя, но Целуналата котлона и Бахаров не мога да ги понасям  Sick.
Калина всеки път като чуя за нея и се сещам за смъртната обида, която главата ѝ родила за Китаеца - "не може да си позволи скъпи дрехи и чака намаленията"  Joy Много посредствено и повърхностно същество, пфууу.

Допълвам: Мале, ма т'ва втора книга написало, майко мила  ooooh! И не мога да се сдържа ето малко творчество на провъзгласилата се за писател  Tired
Скрит текст:
Цитат
Седя си на терасата в хотела и гледам морето... Група руски младежи пият бира на съседния балкон... Поглеждам ги и лентата от преди няколко години се върна в главата ми... Толкова беше цветна .. Сякаш беше вчера...
Всичко започна някак дежурно..Прибирах се към София. Бях изкарала див уикенд... Тук в Слънчев бряг... Отново в този хотел.. Обичах нощем да слизам до плажа и да слушам вълните.. Бях влюбена..в морето и в него.. Очите му- кристално сини.. Още ме докосва споменът за тях... Потънах, въпреки опитите ми да го избегна.. Не спирах да мисля, а той да пише.. Липсвах му. Имахме уговорка за вечеря в София. Нямах търпение да се прибера... да го видя.. Прегърна... Целуна... Не мислех за бъдещето ни... Нямахме такова. История с предизвестен край и опити за самоконтрол... Неуспешни ..
След Стара Загора заваля.. Порой.. Пътувах с приятелка... Капките бяха толкова едри, че не виждах нищо... Чувах само сблъсъка им със стъклото и чистачките. Не успяваха да ги заличат... Както аз не можех да прикривам чувствата си.. Помислих си - ще му кажа, че го обичам.. Но пръстите ми написаха "Не ме чакай тази вечер. Нито никоя след това. Не ме питай защо.... Желая ти всичко най-добро!" .... Така се изразявах, когато чувствах любов... Усетих как се задушавам и сълзите потекоха сами... Уплаших се.. Казват, че няма по-хубаво от това да си влюбен... Но заслужава ли си да се бориш, когато нищо не зависи от теб... Потъваш в собствените си чувства и страхове и единственият начин да се спасиш, е да пуснеш котвата и да изплуваш...
И когато скоро го видях случайно, първото което се запитах беше :"Колко години минаха?" , усмихнах се и си тръгнах... Онази буца отново се загнезди в гърлото ми.. И сълзите пак потекоха сами... В таксито, на път за вкъщи... Избягах. За втори път!

Извинявайте за хейта, просто се вбесявам какви кретенско-елементарни хора ни пробутват. Да си ги канят на кафе да си рекламират стоките и услугите #Cussing out

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 01:01 от Alcarin

# 791
Ето това е вечеря! Както каза Манчев: От тези скариди , през ушите ми излизат. А тази госпожа Шмаизер  Ред Снапер искала  ooooh! И Манчев си я прати за Америка  Joy

Горкият Явор 3 часа с тея маймуни в колата до Стара Загора Sick
Ред снапъра е една от евтините и масови риби в САЩ. Г-жата с претенции за стил и богатство се храни с храни от Уолмарт-а. Доматито -само циганите във Варна говорят така.
Ваня се справи много добре. Не разбрах в рецептата му за плескавица освен кайма, лук и зелена люта чушка какво още сложи. И салатата му с сйвар беше добра.

# 792
  • Варна
Извинявайте за хейта, просто се вбесявам какви кретенско-елементарни хора ни пробутват. Да си ги канят на кафе да си рекламират стоките и услугите #Cussing out

+ устните и циците
Ред снапъра е нещо като нашенското попче
навсякъде по което и да е море или океан на света да хвърлите на дъно и хващате я червен я черен снапер.
А и е 5 евро/кг. зедно с хека и пастървата , лаврака и ципурата по 10 , сьомгата , меча, туната е по 20 , а има риби и по 50 и по 70   Simple Smile

# 793
  • Sofia
Доматито -само циганите във Варна говорят така.

За нея се говореше преди,че май е от малцинствата....а и си прилича на такава...,но засега не ме дразни много Rolling Eyes

# 794
Рових в нета, но никъде откривам каква е възрастта на г- жа Снайпер?
Заинтригува ме като има дъщеря на 24 г, но не изглежда на 50, та това мен ме наведе на мисълта, че може да раждала като от малцинствата...

Общи условия

Активация на акаунт