Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 263
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Край ''синьосиньото синьо море''
susy, фактът, че цитираш мен, говори, че изобщо не си ме разбрала...  Peace Peace Peace
Тъкмо обратно, контрирах be under repairs, че въпреки това, че можем да коментираме различни неща, има и хора, които непрекъснато вкарват грозни и не непременно верни "новини", като "новината" за тройката Радина, Рут и не знам кой си... Така че...  Peace

Явно не съм те разбрала. Грешката е моя.Извинявай! Hug

# 2 941
Сега прилича на лелка, не преди 3 години.

Сега, заради прическата и повечкото кг.

# 2 942
  • София
Сега прилича на лелка, не преди 3 години.

Сега, заради прическата и повечкото кг.
Повечето от коментарите в темата бяха обобщаващи, от сорта на 'винаги е била така', 'никога не ми е харесвала', 'открай време ми е неприятна като визия'  и тн. Към тях е моят пост.

# 2 943
За готвенето се справи добре, явно работата в рестортант си оказва влиянние. Домът и обаче, е...като машина на времето (връщаш се в миналото). Добре, че пътешества, че си купува подправки...ама...Не пропусна да се похвали със сребърните прибори на птриятеля си (подозирам, че и жилището е негово),

# 2 944
Е Къртицата не фотошопваха разговори,а ги даваха в целият им "блясък".Та от тогава Рут е неприятна и арогантна,самочувствието й беше до небето - Аз,аз,аз.Живяла съм тук,видяла съм това,а ти коя беше? Имаше две момичета от провинцията,на които се гледаше (от Рут и Калканджиева) като второ качество и дори бяха наричани "селянки дошли от някъде си"(Варна и Бургас).Имаше и пиянски вечери,в които Рут вилнееше,обиждаше...много грозна картинка.А,и докато си имаше гадже навън,се натискаше с един във формата,след което гаджето я заряза публично и дори Рут се оказа бременна от вече бившия(дори пропускаше някои от мисиите) и след Къртицата абортира по нейно желание.Стана и скандал с Иван и Андрей,нещо за пари и хонорара й,че са й платили,да разкрие,че е бременна и смята да абортира,а тя ги обвиняваше,че й нарушавали личното пространство.Дори тогава,Иван й напомни,че се е продала и тогава вече млъкна.
Въобще Рут в Къртицата беше голяма излагация за нея.

Външния й вид - грозна е,но пък има глас.И ако някой може да стане по-красив,то гласа си няма как да подобри.Музикалната й кариера не следя,но има една песен(за нейните фенове навярно и мн други),която е запомняща се - Близо.

# 2 945
Така е, Рут много омекоти поведението си в ЧНТ. Peace Аз също си я спомням от Къртицата и Звездни стажанти. Смятам, че е въпрос на време да си покаже рогата. Peace Просто влезе в ЧНТ за да изчисти малко тоя облик на конфликтна личност.

# 2 946
Рут и в Музикална академия имаше изцепки и надъхване. Караха се с Кичка Бодурова, Рут я предизвика на музикален двубой, все имаше мнение и се държеше нагло, нямаше уважение към признатите и по известни от нея естрадни изпълнители.
Иначе постара се, сготви в черешката добре се държи, незнам дали заслужава все пак 40т, ама щом са рекли...

# 2 947
Много ми хареса, че и Рут се справяше с лекота с готвенето. Ордьоврите бяха много оригинални. Менюто беше добре, но каза, че и скаридите и месото са пикантни. Това не ми хареса, защото не всеки понася пикантно. А и доста чесън видях Simple Smile Иначе апартаментът ѝ има потенциал, чест ѝ прави, че ги покани вкъщи, че даже и маса беше осигурила, други дори салфетки не купуват, камо ли маса.

# 2 948
  • Бургас
Воче е на 51год.65-ти набор
е, явно й се иска да се прави на по-млада, но е родена 1963г.
 12 юни 2013г.
 Камелия Воче  спретна стилно пари за рождения си ден в неделя. Още с пристигането на първите гости певицата ги хвърли в недоумение, обявявайки, че празнува юбилей. Дори най-близките й приятелки се зачудиха как така Воче празнува кръгла годишнина, при положение, че е родена на 9 юни 1965 година. Тази дата и досега стои срещу името й в официалните биографии. А гафът доста смути Камелия, която, както стана ясно е крила истинската си възраст досега. „Всъщност е на 50, но още преди години като си вадила документи в Италия, врътнала ЕГН-то и вместо 1963 г., писала, че е родена 2 години по-късно. Това не е прецедент и много изпълнители го правят.  В крайна сметка, след като вече се бе издънила Камелия просто си призна, че става на 50. 

# 2 949
Снощи гледах малко и без звук, но ми направи впечатление роклята. Абе откъде това младо момиче извади това чудо, точно като лелка от детската градина от соц. времената  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 2 950
Много ми харесаха чиниите, които беше сложила Рут на масата и се сетих, че съм ги виждала в Икеа.
Ще си купя и аз  Laughing
Въпреки че не я харесвам особено много, Рут се справи добре с вечерята.
Прекаленото превъзнасяне на "каките" обаче ми се стори доста странно.

# 2 951
Снощи гледах малко и без звук, но ми направи впечатление роклята. Абе откъде това младо момиче извади това чудо, точно като лелка от детската градина от соц. времената  Rolling Eyes
Скрит текст:

точно същото мислех и аз  Joy

Наистина показа истинското си лице в предаванията, в които участва. Силно бях отвратена от нея.
Сега явно прави някакви опити за "излъскване" на имиджа.
Според мен неуспешни

И как се натягаше снощи на Воче..през цялото време гледаше и говореше предимно към нея

Което, разбира се не й попречи обаче я обвини, че е преяла на нейната вечеря
Ами като си лакома кой ти е виновен.
Подла е

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 10:35 от K_N

# 2 952
  • Sofia
мантия/манта май се казва подобна дреха

# 2 953
  • София
То това предаване от забавно и кулинарно,май стана средство за лъскане на имидж.

# 2 954
  • София
мантия/манта май се казва подобна дреха
Ааа, тая дума кой я употребява още, престилка си е било винаги, работна престилка и още така и викат.

Общи условия

Активация на акаунт