С "ВЪТРЕ" се завръща ЧААТАЙ, и пак настава УЛУСОЙски рай - ТЕМА 214

• 56 964
  • 717
  •   1
Отговори
# 270
 Hug Hug Добро утроооо Hug Hug

Лу, Hug Hug на мен Ф. не ми харесва чисто визуално Sunglasses много ми е....как да кажа без да обиждам  newsm78 Laughing Laughing...бе много ми е блудкава и безлична Peace та респективно, предпочитам да не я гледам как се облизва с Чачо ooooh! Peace Joy Joy Joy Joy

Я, Ивка хванала при кормчията Crazy Party ...Начиии, спокойно можИ да си сложа цигането Party Laughing Laughing

Приятно изкарване, Ивче love001 love001 love001 love001 И ФФнимавай с гларусите, че са опасни Party Joy Joy Joy Joy Joy

# 271

Айййй, цигането то.  Crazy  Crazy Crazy Crazy Взъмвам го.  Heart Eyes

Привет, девойки!  Hug Hug Hug

От смотания комп фотки не мога да сложа, Лу,  Hug но мога да драсна два, три, пет реда  Laughing Laughing Laughing

/довечера - обещавам  Peace/

Миналата седмица беше, кога косето сложи инфо в темата на батю, за евентуалното участие на Фундето, Еркан и Ръзичката. Определено това беше новина , която много ме зардава - и тримата от гореспоменатите са актьори с театрална подготовка и се справят много добре с поверените им роли. Еле пък лошави - грешка нямат.  Peace

Мнението ми за Фарах го прочетох 1 към 1 св редовете на Ели. Гледала съм я в два филма един проблемен и един музикален  newsm78 мииии, не ме впечатли. Определението безлична -безразлична, много добре й го лепвам. На мен не ми допада.

# 272
A така, казвайте си кого харесвате и кого не харесвате.  Party Party Че иначе става "или добро или нищо"  Joy Joy Joy
Аз засега няма какво да кажа за Фарах. Все си мисля, че няма да си подхождат с Чачо. Но като ги видя един до друг (ако е вярно де  hahaha) ще кажа  Joy Joy За бозавите и безлични - аз съм преживяла такива  Mr. Green .. така че не ми е проблем.  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 273
  • Яко в Матрицата...
За Фарах нищо не мога да кажа Rolling Eyes Гледала съм филми с нейно участие, ама май повече в партньорите й съм гледала hahaha

На мен на външен вид ми е безлична, но пък знае ли човек - може това да е ролята на живота й Joy Joy Joy

# 274
За Фарах нищо не мога да кажа Rolling Eyes Гледала съм филми с нейно участие, ама май повече в партньорите й съм гледала hahaha

На мен на външен вид ми е безлична, но пък знае ли човек - може това да е ролята на живота й Joy Joy Joy

Peace  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за отговорите...  Grinning Grinning Grinning   Hug Hug    Joy Joy Joy

Grinning Grinning

Иве,  sun !

# 275
Чакай да сложа още фотки и за ГалетУУ Hug Heart Eyes  щом била на смотан комп  Joy Joy Joy

Party Party...ади и по райе  Crazy Laughing Laughing

А това заглавие ''Вътре'' или ''Отвътре'' не беше за определено за амер. римейк  newsm78 Че гледам и за братята пак него спрягат  Sunglasses  Joy Joy

# 276
Ели  Hug заглавието още не е ясно.  Peace Това "Вътре" беше написано от Ранини. Но в профила на Клунито писаха, че заглавието не е уточнено.  Peace

Още едно старо интервю  Peace Преведено от Ренка  love001 love001 love001

Не знам защо не се отваря линка. Слагам го така https://cagatayulusoysite.wordpress.com/2016/06/30/fashion-ноември2011/

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 16:01 от Ани (Aniska)

# 277
Добра вечер.................. Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

и понеже съм почнала с повтаряниците............. Party   и ДжадътУ ни го нЕма.......... Wink  да повторим и ....

Crazy Crazy Crazy Crazy

Цитат
тези пък двете как си прехвърлят кормчията  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy love001 love001 love001  и на тебе ще го отстъпим бе..............само кажи за кога ти трябва.......... Joy Joy Joy Joy

П.п забравих да кажЕм за Фарах............ Mr. Green  Що не ми харесвала.............. Thinking    Всичко което съм гледала с нея не ми е харесало............. Mr. Green Тя не ме спечели..... Crossing Arms и както каза Рени..... Hug Heart Eyes  зяпах само  у еркеците .......... Blush hahaha hahaha hahaha 

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 21:52 от Boika Boqnova

# 278
Дзак!  Hug Grinning Grinning Grinning

Те тука обещаното

Скрит текст:

# 279
# 280
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Party Party Party

Виви Hug Heart Eyes къде си ти? ooooh! Благодаря за поздрава  love001 love001 love001

# 281

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Добро юлско утро  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Джадъ сигурно е посрещнала джулая на плажа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Бойче  Hug Hug Hug още малко и взимам кормчията  Party Party Party Party Joy Joy

Това е от онзи от видеото, който се е срещнал с Чачи в ЛА  Peace
Много спортувал и физиката му била он нумара  Flutter Flutter Flutter Joy Joy
в 5 часа сутринта свирил на барабаните  Crazy Crazy Crazy
Бил с мустаци и брада  Joy Joy Joy и шапка .. абе много готин бил.
Това за Четин Текиндор било вярно. Партньорката щяла да е no name  Laughing не била ясна още, но може би тази седмица щяла да се изясни  Party Party

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 09:42 от Ани (Aniska)

# 282
Добър ден ............... Hug Hug Hug Hug Hug

Ани............. Hug  благодарско за преводчето..........нощеска се дзверих и кумих сумати и време........ Mr. Green да разбера кво е написано............... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy  Ето ти подкупче........ Wink

Скрит текст:

У 5ч демек.................    Crazy Crazy Crazy Crazy  и хубав-хубав..................... Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

За партньорката.............. smile3505 

# 283
  • София
Не успях да благодаря за интервюто и за хаберите  Hug Ани  bouquet bouquet bouquet Рени  bouquet bouquet bouquet

Носи шапка и свири в 5ч сутринта  #Crazy Мислех, че обича да си поспива, все по нощите пише в Инст.

Скрит текст:
Ренка, на работа съм  Mr. Green Не ви изпускам от поглед, но не винаги имам време да пиша  ooooh!

Най-накрая да намеря време за интервютата  Laughing

Ето това много ме впечатли  Laughing от интервюто за Колинс
Цитат
В хладните вечери обличам дънкова риза или дънково яке.
  newsm78 Пък аз съм го запомнила с кожено яке  Joy Joy Joy Joy но за рекламата е готов и стила да си промени  Joy Joy Joy

И от интервюто за Фешън 2011  Laughing
Цитат
И мога да кажа, че съм точно мъж на любовта.Закрилям и покровителствам, но не вярвам, че ще имам връзка, която да застрашава професията ми.
Каква разлика има в интервютата му сега  Rolling Eyes

# 284
 Hug Hug Добър ден, момичета Hug Hug

Ании Hug bouquet Ренкаа Hug bouquet Благодаря ви Hug Hug
Ето ви по един ЧАчек  Crazy Grinning

И от интервюто за Фешън 2011  Laughing
Цитат
И мога да кажа, че съм точно мъж на любовта.Закрилям и покровителствам, но не вярвам, че ще имам връзка, която да застрашава професията ми.
Каква разлика има в интервютата му сега  Rolling Eyes

Нали Peace Peace

''....че съм точно мъж на любовта''  Grinning Thinking Пък аз си мисля, че в момента го е страх то любовта... Sunglasses Peace

Crossing Arms Добре де, 5 дена си е тук и толкоз ли никой никъде не го намери да го фотне, бе Rolling Eyes Sad

Общи условия

Активация на акаунт