С "ВЪТРЕ" се завръща ЧААТАЙ, и пак настава УЛУСОЙски рай - ТЕМА 214

• 55 564
  • 717
  •   1
Отговори
# 570

Обещетение зарад безсънието......което я очаква.......... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha hahaha hahaha hahaha

за обезщетението и аз не вярвам, ама тая ще е  Sick Sick  отвсякъде взеха да ни заливат с нея  ooooh!
Тц............немисля че ще е тя....... Laughing Laughing Laughing Laughing Чешат си езиците............. Crossing Arms

Ще ни избере Клунито нЕкоя чисто нова и по-последна мода ръкавичка.......... Crazy Crazy Crazy Crazy  И Чачко нЕма да може да и устои даже............ Whistling   Joy Joy Joy

Леле, Бойче, как хубаво си го написала само  ... чак да му се поденса на човек от четмото  Laughing Laughing

Скрит текст:

Ади ела сега и в темата на батю му и напиши, че и слуховете за Фефа са бля-бля иииииииии ще да  видиш тогава аз как денсам  Laughing Laughing Laughing

# 571

Ама Оти се   от сабах Flutter като знаИш, че не е вярно бе Shocked Laughing Laughing...мечтите на ПР-ката  Joy Joy Joy Joy
Ей ти урбазон  love001 love001 love001

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

дай че се задушавам вече  hahaha hahaha hahaha

Гале,  Heart Eyes  нЕма бля-бля, нЕма танци, всичко е истина  Sick Sick  ooooh! ooooh!

оххх, не ми е добре  ooooh! ooooh! ooooh! Angry
Joy

# 572
Всичко ли?! Стига де  И аз лягам болна. Ей на... цвета ми се смени  hahaha 

# 573
  ДжадЪ................кой потвърди........ Rolling Eyes  казвай.....че и аз сЪ притесних и ми иде да звъня на 112.... ooooh!    Пончика ли нещо е казал.............. smile3516

Гале ...... Hug  оптимизма ми секна............ ooooh!   ама танците.............. Heart Eyes  и да паднем и да бием .......пак ще ги танцуваме.............. Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 574
  ДжадЪ................кой потвърди........ Rolling Eyes  казвай.....че и аз сЪ притесних и ми иде да звъня на 112.... ooooh!    Пончика ли нещо е казал.............. smile3516

Гале ...... Hug  оптимизма ми секна............ ooooh!   ама танците.............. Heart Eyes  и да паднем и да бием .......пак ще ги танцуваме.............. Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

няма още потвърждение бе  Joy  ама натам отива  Sick
дори вече се води война в Т  Mr. Green  презрение, омраза, такива реплики хвърчат  hahaha hahaha

# 575
  • Sofia, Bulgaria

Ама е руса Sick Mr. Green

Sick ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 576
  Чакай си опрайм вкуса...... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Мен тази фотка ми е по-любима и по-въздейста.......... Party smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 577

Не се знае обаче до кога   smile3503

hahaha hahaha

оп-оп... да се повърна  Crazy Crazy Crazy

Чакай си опрайм вкуса...... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Мен тази фотка ми е по-любима и по-въздейста.......... Party smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 578

Не се знае обаче до кога   smile3503

hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

на мен само това ми действа  Crazy Crazy Crazy Crazy Joy

# 579
Ох бе...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   Гале...... Heart Eyes  ако се потвърди викаш.....до 2ч.най-много и нема да има и помен от руси коси.................... Joy Joy Joy

ДжадЪ...............там ми е малко....как да кажЕм............. Thinking Thinking  параноя гиби..... Whistling

По пръстен и с новите очЕлки..... Crazy Crazy Crazy Crazy   само да не беше се повил така с таз хавлия............ Crossing Arms

# 580

ДжадЪ...............там ми е малко....как да кажЕм............. Thinking Thinking  параноя гиби..... Whistling

По пръстен и с новите очЕлки..... Crazy Crazy Crazy Crazy   само да не беше се повил така с таз хавлия............ Crossing Arms

параноя гиби,
на джадЪ душичката взриви  Crazy Crazy
с поглед жаден в очи се взира  Blush Crazy
и всеки път от кеф примира  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

по очилца и пръстен...  на надутост нещо лъха  Whistling
ти там си мятай плъха  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 581

ДжадЪ...............там ми е малко....как да кажЕм............. Thinking Thinking  параноя гиби..... Whistling

По пръстен и с новите очЕлки..... Crazy Crazy Crazy Crazy   само да не беше се повил така с таз хавлия............ Crossing Arms

параноя гиби,

Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Опасна.......... love001 love001 love001 love001  Ето ти го хоризонтален.....и се мятай преди да се е намърдала Ели............... Joy Joy Joy Joy

# 582

Heart Eyes Heart Eyes

пак надена гривничките  Party Party

Скрит текст:

параноя гиби,
с поглед жаден в очи се взира  Blush Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Опасна.......... love001 love001 love001 love001  Ето ти го хоризонтален.....и се мятай преди да се е намърдала Ели............... Joy Joy Joy Joy

Party Party Party Party Party Party  дори се засилих  hahaha hahaha  че като се лепнем, нЕма място за Ели  ppp ppp ppp

# 583

Heart Eyes Heart Eyes

пак надена гривничките  Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 584

Heart Eyes Heart Eyes

пак надена гривничките  Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ихххх, къв е хубав беее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

параноя гиби,

по очилца и пръстен...  на надутост нещо лъха
 Whistling

Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing.... ooooh! ooooh! Laughing

Party Party Party Party Party Party  дори се засилих  hahaha hahaha  че като се лепнем, нЕма място за Ели  ppp ppp ppp

smile3518 smile3518 smile3518

Ич ли нЕма Rolling Eyes Па Язе съм слабичка бе Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт