PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението

Сляпа ли съм или Карли я няма.

Много ме зарадваха Блейк и Райън

# 241
Няма я,
свидетелче казва, че я е засекло горе-долу по това време да си прави джогинга
и Марта Хънт я няма на снимката, и Ани Сейнт Винсънт и приятелките от детинство на Тайчето, Абигейл и Британи.

Според мен Тайчето нарочно постна снимка без Карли, защото доколкото се чува
1. Том се е чупил по-рано днес.
2. Може да пази снимка с Карли за РД-то и, някак не мисля, че ще постне този път снимка на Том с Карли за фон, че да трябва после да я трие като миналата година Mr. Green
3. Има свидетели и на живо, не само репликата от Пийпъл, че целия следобед или двете са зачезвали в къщата заедно или са се пързаляли на пързалката пак заедно като през цялото време са се държали за ръце.

# 242
Честно да си призная в последно време ми се поизпариха симпатиите към Тейлър и Карли. Ако връзката им е такава, каквато мислим, игричките им в крайна сметка ще писнат на интелигентните хора.  Оправданията с кариери, договори и пр. докога ще важат. Имат милиони, но не достатъчно ли? Пука ми, че пускат статуси в подкрепа на различните хора. Пък те се крият като мишки. Нито са нещо супер уникално в своите сфери.
Колко похабено време и емоции за постановки, сигурно не мисля мащабно, ама последните им напъни нещо подцениха аудиторията  Mr. Green

# 243
Всъщност точно последните сценки с Том идеята им е всички да видят какво е менте връзка. И евентуално един ден като сър Елтън масовия читател като прочете че са заедно да си каже, знаех си.

Още не виждам къде е ползата за Том обаче, единственото което ми хрумва е, че вече знае, че е загубил Бонд и се цели в по-комерсиални проекти.
Просто не мога да си представя, че Люк е толкова тъп.

# 244
В тъмбърлъто пишеха, че започват снимките на третия Тор. Той няма ли да участва?

# 245
Мириелка поне 5 пъти написах, че сценките са с краен срок, Том отива след 10 дни на снимки в Австралия за Рагнарок т.е. Тор 3

# 246
Е, аз сега днес обърнах внимание, че филмът ще се казва така. А направих връзката, защото четох за последния проект на Нийл Геймън за скандинавските митове и какво е Рагнарьок  Laughing

# 247

Още не виждам къде е ползата за Том обаче, единственото което ми хрумва е, че вече знае, че е загубил Бонд и се цели в по-комерсиални проекти.

И да е загубил Бонд, струва ли си такова подценяване? Ама, каквото сам си направиш си го знаем. Или разчитат, че покрай снимките на Тор ще позатихнат критиките  newsm78
Ако целта е да се покаже какво е менте връзка, е интересен подход...демек колко нелепи са ТомТай и така да проправят път на Кайлър....конспирации да искаш   Laughing

# 248
Не бих казала, че е конспирация, а educated guess. Тай е експерт в параваненето, затова направих сравненията с Хари, с Лимона и сега с Том.
Не е случайно как почти всички издания ги вземат на подбив и те показват всеки следващ път нещо още по-екстремно.

Ще направя анализче на Карли то
за поведението и този уикенд малко по-късно.
Много ми е интересно накъде ще тръгнат двечките

# 249

Всъщност точно последните сценки с Том идеята им е всички да видят какво е менте връзка. И евентуално един ден като сър Елтън масовия читател като прочете че са заедно да си каже, знаех си.

А според мен вече са готови на какъвто и да е damage control само и само да замажат не планираната попара, която надробиха. Липсата на полза за Том  е показателна за мен. Ще видим, разбира се има ли дъъълбок замисъл или не Simple Smile

Иначе всъщност най-лицемерното в цялата работа са тъкмо уж подкрепящите статуси. А най-тъжното е, ще са толкова дълбоко в гардероба, че си позволиха да напишат нещо са Орландо чак слес седмици Sad

# 250
и това е възможност разбира се, но още след Нешвил стана ясно какви са тенденциите, вместо да се спрат те продължиха с нарастващо усърдие... Това  I ❤ T.S. вече граничи с безумие. Затова тръпна да видя ПРката на Тай как ще го извърти.
Тя вече показа със случая с Лимона, че си струва всеки долар, който Тейлър и плаща.

# 251
и това е възможност разбира се, но още след Нешвил стана ясно какви са тенденциите, вместо да се спрат те продължиха с нарастващо усърдие... Това  I ❤ T.S. вече граничи с безумие. Затова тръпна да видя ПРката на Тай как ще го извърти.
Тя вече показа със случая с Лимона, че си струва всеки долар, който Тейлър и плаща.
И аз се чудя защо толкова пресоляват, но може на принципа за достатъчно дългото повтаряне на лъжата да разчитат Simple Smile пък и както казваш щом се очаква затишие скоро да подлагат добре Simple Smile
Тъй де, аз съм далеч от сферата и си разсъждавам на общи основания.

# 252
Вие само за банските ли се хващате,че щом са еднакви на цвят това е показателно,че Тайлър и Карли са гаджета? Rolling Eyes Laughing
При това положение Тайлър и Джиджи и те са заедно,защото на тях банските им бяха  един и същ модел. Joy
В случая жестовете говорят по силно от някакви си бански  Thinking
Ръцете на чичака обаче знаят къде да пипат  hahaha

# 253
Бейлис с теб съм ей така, леко приседнала като под бутона
това е елементарна физика, тролче

Скрит текст:

# 254
Ха-ха,  викаш, толкова е гореща ТС ,  че го е страх да не си изгори ръцете от китките надолу. Смях.

Общи условия

Активация на акаунт