PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 7

• 76 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Хубава Карли!  Heart Eyes Не и е зле на Тайчето.  Mr. Green

Аз много се оплетох вече в ПР кампанията и не разбирам къде е изгодата нито за единия нито за другия. Мислех, че е някаква прелюдия към аутване, но вече се съмнявам. Тейлър ще издава ли албум тази есен? Надявам се да направят някакъв дълъг клип, да обявят, че всичко е било за него и да замажат положението, защото в момента и двамата ги взимат на подбив. Crossing Arms Според мен си сложиха черни точки на имиджа.

# 316
Одобравям за себе си. В сравнение с останалите този ми стои по-мъжествен Whistling
Не ме кефи, че пак е русоляв...

Сторми, пак прочети мнението на третия ПР в статията на Джезъбел

Yes, seems fixed from a PR standpoint for a few different reasons. First and foremost is that most of the photos are from the same photo agency making it seem like Taylor and/or Tom or their camp are tipping photogs off or hiring them. Two, September will probably be a big month for both of them. She is due for an album release or at least a single around September when Tom and/or The Night Manager will likely be nominated for an Emmy (noms announced next Thurs July 14 & awards show is Sept 18).

...

This timing makes sense and lines up with what I mention down below w/ more dates surrounding Met Gala. Around Emmy time, we should also start to see a teaser trailer or still photos for Kong: Skull Island, in which Tom’s the lead. End of July will be Comic-Con in San Diego and we can probably expect him to make an appearance or photos to be released from the set of Thor: Ragnarok.

I also think she is trying to make a social commentary on the public’s obsession with her and men. Not sure where she’s going with it because she certainly doesn’t need the publicity or to justify any of her actions to her fans — they love her and stand by her. I also wonder if she is really trying keep her image in control in light of Kanye’s release of FAMOUS?FAMOUS was released April 1, her and Tom were photographed dancing at the Met Gala on May 2 and they were then photographed around June 15 in Rhode Island. Not too fast timing —just the right amount to create a publicity strategy and start executing it.

I definitely think the relationship is fake. I’m still a bit baffled as to how this helps her other than it being for an album. I do think Tom stands to attract a new and younger fan base with the “relationship” and it has no doubt brought more attention to what projects he is currently working on.

Also, Tom Hiddleston would NEVER wear a I ❤ T.S. Shirt 🙄

I’m sure there are more fake relationships that the public is unaware of. I don’t think they are always the easiest to spot, nor do I think we really know to look for fake relationships. I think the public wants to believe in the “true love” story. This one is just so obvious! Jordin Sparks & Sage the Gemini post-Jason DeRulo. Selena Gomez and Zedd. I’m not even totally sold on Cheryl Cole and Liam Payne. I think personal reps, agents, managers, etc are the ones who orchestrate these set-ups as they are typically mutually beneficial for upcoming projects or recently released projects or avoiding on-coming negative publicity. Interesting about the WME IMG merger. Who is repped by whom? IMG reps Taylor and WME reps Tom.

The telltale signs would be timing and abruptness (around an upcoming project or release, post break-up), Over-obviousness (t-shirt and tattoo on Tom, professing love, “acts” of desperation), lots of tabloid photos that are not completely candid (like T Swift and Tom on the rocks in Rhode Island, strolling with his mom) and photos taken at close range w/o long-focus lens.

Що се отнася до Тай не мисля, че е записвала нов албум, ако въобще е записала нещо то е по-скоро една единствена песен.  Peace

# 317
Охо, вече са се появили статии за Нортън даже.
Този даже не беше сред "официалните" съревноващи се май Simple Smile то преди години и Даниъл май отникъде се появи и стана Бонд.
Изобщо, потвърждават ми подозрението, че не ги искат много известни за тази роля точно. Не, че съм сигурна, но беглите ми наблюдения с това убеждение са ме оставили.

# 318
Изобщо, потвърждават ми подозрението, че не ги искат много известни за тази роля точно. Не, че съм сигурна, но беглите ми наблюдения с това убеждение са ме оставили.
Така е, и по възможност явно е ново условие да не са обвързани с друг франчайз.
Това прави автоматично Кавил и Хидълса неподходящи  Peace

Още Джеймс  Mr. Green

# 319
Да, права си за другия франчайз. То си е логично всъщност.
Нортън не ме кефи много, но ми пасва за Бонд някак.

# 320
И на мен ми пасва  Flutter

# 321
Ахахаха Лимона пак се опитва да свети с отразена светлина, изразът pathetic loser е измислен за такива като него
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3678528/Low-key-won … lyrical-digs.html

# 322
А тя защо замина за Австралия с Том не разбрах аз? Не ни ли очакваше малко почивка Simple Smile

# 323
Да ти кажа и аз съм изненадана,
но явно ще натискат до дупка.
Чакам да се изпосъбудят хамериканчетата да видим идеи чий го дири там.
Имам две теории за момента, но този път ще поизчакам преди да ги хвърлям.

# 324
Освен и Карли да се е насочила натам скоро Simple Smile
Все неочаквано-очаквано ни изненадват нещо Т&Т:)

# 325
  • Разпиляна във въображението
Така е, и по възможност явно е ново условие да не са обвързани с друг франчайз.
Това прави автоматично Кавил и Хидълса неподходящи  Peace

Още Джеймс  Mr. Green

Иииии, ква е тас коса бе ooooh! Нищо, нищо, ще я оправят. Не е мой тип, но другите много дечковци бяха

# 326
Цяла седмица по пътищата, та пиша от телефона. Аз продължавам да се чудя на Том. Добър актьор е, толкова ли не може да го играе по-влюбен в Тайчето?! А и великата ПР-ка на Тейлър не можа ли да измисли по-достоверно представяне на новата двойка, например първите снимки с телефон, вечерна тайна разходка и т.н., ами направо фотосесия по скалите...
А на Брадли Купър какъв му е "проблемът", че има нужда от г-ца Иринка? Бриджит Джоунс и тя ли му беше параван?

# 327
Напомням ти, че не знаем целите на постановката ТомТай, за да оценяваме работата на моята мацка и Люк.
Брадли е по-гей и от Тайчето, тя поне е пуснала на Джон Майер, докато шансовете на Брадли да е бил с жена клонят към абсолютната нула.
Абе да кажем, че Брадли е гей, колкото Карли  Mr. Green

# 328
Mrs. Swift-Kloss ® -  Peace за разясненията! Не се съмнявам в професионализма на ПР-те и на двамата, ама за момента "манджата изглежда много пресолена, та чак нагарча"... Да видим каква ще е истинската им цел!  Wink

Ей ги "влюбените гълъбчета" Брадли и Ирина на Уимбълтън:
http://www.etonline.com/news/192613_bradley_cooper_and_irina_sha … ple_at_wimbledon/

Извинявай, сигурно и това сте коментирали, ами Блейк Шелтън и Гуен Стефани? Като да ми изглеждат истинска двойка, ама то знае ли се вече...

# 329
Абе то и Тай и Лимона изглеждаха истинска... Ако я нямаше Карли хехе.
За Гуенчето и Блейк нямам и грам причина да се съмнявам в думите на Миранда, тя ги каза на всеослушание и макар че спря да раздухва никога не се отрече от това което каза.
Ако се загледаш подробно Блейк и Гуен имат много повече фото операции от Тай и Лимона заради рейтингите на The Voice

Общи условия

Активация на акаунт