Звездни компромати - 290 част

• 132 363
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Mediterraneo
Емилия, Глория и някаква леля. Емилия много ли е бременна? Да не са на сватбата на Джена тук  newsm78

Скрит текст:

# 661
  • ГО
Няква леля  hahaha
Свекървата е това hahaha

# 662
Ама глупостите на VOUGE...  Tired Само на Синди Крофърд (така се произнася, да му се не види, що я пишат Крауфорд?!) косата и на Брук Шийлдс в "Синята лагуна" заслужават внимание. На Соланж плитките ми сложили в класацията... Sick И Наоми, и кви ли не още такива със закачени коси, или пършиви, или съвсем нормални и не заслужаващи изобщо внимание.

На Емилия бодливата тел кърти просто! Crazy Ей, мислете какво си рисувате по телата!
А пък свекървата с почти същото деколте като на булката, ама в черно. Не е учтиво това!

# 663
Емилия с кой акъл я е направила тази татуировка. Като бивш затворник е  ooooh!

# 664
  • Mediterraneo
Чия свекърва? Аз на 1-2 чалгаджийки им свързвам имената с физиономиите, остана сега и свекървите им да знам  Crossing Arms

# 665
  • Sofia
Свекървата на Джена е това. И тя е певица в Канарите.
Но каква е тази проста салата?!,нарязана на огромни парчета...няма рукола,айсберг,песто...

# 666
Ох, салатата е Балкантурист! hahaha

# 667
  • Rock & Roll feeling ...
Емилия с кой акъл я е направила тази татуировка. Като бивш затворник е  ooooh!

С този да прилича на Памела Андерсън  Mr. Green

# 668
  • До морето
Тя сравнително скоро я направи тази татуировка. Да кажеш, че е от ранната й младост  Rolling Eyes

Въх, канарката верно е със същото деколте като снахата. Дали има други снимки?

# 669
http://www.strumarelax.com/jivot/vijte-folkdivata-djena-v-bulchi … na-snimki_100224/
Свекървата на Джена добре се е подредила.  ooooh! Явно има 2 тоалета, че в ресторанта е с черна рокля, а на
вземането на булката е в "тематичната" бяла рокля. Па и бая й е цепката.
Джена на снимката с гримьорчето изглежда по- добре. На тези снимки все едно гледам абитурентче с майка си на бала  Mr. Green.

# 670
  • Пловдив
Леле, "Телевизионният водещ на bTV Антон Хекимян също е гост на сватбеното събитие. Той е придружаван от красива чернокоса дама, облечена в изискана червена рокля,пише БЛИЦ".
Не го знам този водещ, ама да наречеш тази рокля "изискана" Joy Joy Joy Joy Joy
http://www.strumarelax.com/uploads/life400000000.jpg

# 671
2 телевизионни канала са заснели събитието... направо се чудя как не го излъчваха пряко!

# 672
2 телевизионни канала са заснели събитието... направо се чудя как не го излъчваха пряко!
Ми те по Al Jazeera го даваха пряко, тя беше единия канал.  Mr. Green

# 673
http://www.strumarelax.com/jivot/vijte-folkdivata-djena-v-bulchi … na-snimki_100224/
Свекървата на Джена добре се е подредила.  ooooh! Явно има 2 тоалета, че в ресторанта е с черна рокля, а на
вземането на булката е в "тематичната" бяла рокля. Па и бая й е цепката.
Джена на снимката с гримьорчето изглежда по- добре. На тези снимки все едно гледам абитурентче с майка си на бала  Mr. Green.

А свекито с тези силиконови презрамки е един път.  Mr. Green

# 674
  • София
Тази изключително лъчезарна и усмихната булка с колко години е по-голяма от младежа?

Общи условия

Активация на акаунт