Звездни компромати - 290 част

• 132 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Rock & Roll feeling ...
Снимките от плажа са от преди да забременее  Peace

И още едно модно недоразумение :
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 13:30 от Relief

# 691
# 692
  • на кого му пука
Relief ,от снимките,които си дала само първата май е от активния моделски период на Хайди.Останалите ми се струват по-скорошни и като за жена на 43 ,родила 4 деца ,не ми изглеждат толкова скандални/без монокините де/.

# 693
  • София
Жизел е богиня. Не знам кой каза, че нямала цици, ама тук доста си има.
Има, защото си ги сложи в Париж.

# 694
Секси мама и тате http://dailym.ai/29dMCC9
 Heart Eyes

# 695
  • Rock & Roll feeling ...
Relief ,от снимките,които си дала само първата май е от активния моделски период на Хайди.Останалите ми се струват по-скорошни и като за жена на 43 ,родила 4 деца ,не ми изглеждат толкова скандални/без монокините де/.

Първата снимка с бричовете е от ревю.  Отпуснатостта може да е от възрастта,но едва ли пропорцията й се е променила.  Краката й не са особено дълги,да не кажа хич. Дупето й и в активния й период още беше такова - сплескано и провиснало . Нищо моделско не виждам в тази жена.

# 696
Дейвид и Виктория Бекъм празнуват годишнина от сватбата си днес
Скрит текст:

Ох че кич Joy

# 697
Дейвид и Виктория Бекъм празнуват годишнина от сватбата си днес
Скрит текст:

Ох че кич Joy
Кич, кич, но Виктория на почти всички снимки е усмихната за разлика от сега. Мило ми стана да я видя такава  Simple Smile

# 698
Да, и на мен това ми направи впечатление. Сега с този празен поглед прилича на някой минал електрошокова терапия.

# 699
  • София
Криско и Ася се разделили -
http://www.dnes.bg/zvezdi/2016/07/04/krisko-skysa-s-pleimeitkata-asia.307783
Жалко - на мен ми харесваха.
Джена и мъжът й са си лика - прилика един за друг. Сватбата си е също в техен стил.
Жалко само, че не ги пуснаха по БНТ, ами даваха някакви смотани мачове. За Кейт и Уилям може, за други не може Crossing Arms

Много ми е забавна г-жа Ирина Тенчева.
Ето например какво е споделила с феновете си преди десетина минути -
2.00 часа път до Кулата, където от един час "не работи системата, госпожо и не знаем кога ще проработи". За 4 деца ( едно, от които плачещо от скука бебе на 1.3г) на 35 градуса при изрядни документи "системата е безкомпромисна". Чакаме...
На първи прочит ми се набива цифрата 4 пред думата деца. Евалла - каква майка. Нищо, че едното не го го износила в корема си. После ми се набива 35 градуса. Предполагам, че климатик не пускат, за да не настине скучаещото 1.3г. бебе. Ами ще скучае, като майка му цъка във фейса, за да си опише неволите. Голям карък - да ти спре системата, но се случва. Ама друго си е да го споделиш с верните си фенове. А жената бърза ли, бърза, за да може да спретне за вечеря леко седемстепенно меню като за понеделник вечер....

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 15:08 от ADENA

# 700
Заки от Авеню   Heart Eyes и Сашка Васева са купонясвали в Слънчев бряг.

# 701
# 702
Един съвет към добрата майка - вместо да мъкне 4 деца в разгара на лятото в най-голямата жега и да висят като паяци в най-големите опашки, да си наруши малко собствения комфорт и да тръгне раничко. Скучаещото бебе на 1.3 г. ще спи по пътя, на Кулата няма да има безобразни опашки и ще пътуват по хлад.

# 703
  • Бургас
Какво я захапахте Ирина!? Дразнещо е наистина да висиш на границата. На тия граничари редовно им се случва да им забие я системата, я задкомпютърното устройство. Все едно това не може да се случи по всяко време на денонощието.

# 704
  • София
Смешно ми е, че се чувства длъжна да осведомява света за житието и битието си. Друг е въпросът защо аз гледам чужди профили, за да се осведомявам за житието и битието им, но нали лафче да става тук. То ако никой не се интересуваше от другите, темата щеше да я няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт