Голямата тема за малките масла - 15

• 123 852
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Дами, насочете ме коя марка предлага автентично масло от арган в разфасовка 250 мл, моля!
За това масло -гарантирам-качество-нерафинирано,има 250 мл -http://www.sheabuttercottage.com/organicarganoil.html
Как поръчваш от там ,колко струва доставката?

# 481
Дами, насочете ме коя марка предлага автентично масло от арган в разфасовка 250 мл, моля!
За това масло -гарантирам-качество-нерафинирано,има 250 мл -http://www.sheabuttercottage.com/organicarganoil.html
Как поръчваш от там ,колко струва доставката?

Досега винаги съм поръчвала до английски адрес и чрез превозвач до бг.До английски адрес е 4.68 паунда или  5.28 за бърза доставка.Мисля,че имаше и директно до бг,но не излизаше изгодно,освен ако не е само за 1 продукт.Надявам се,че съм помогнала...

# 482
  • Варна
Здравейте! Имам голяма метална кутия от маслата на Зоя с шеа и лавандула. Идеята ми беше да го ползвам върху тялото, основно след епилация, но се надцених с количеството, а и имам много други отворени продукти. Да го доизхабя ли върху косата? Нищо не съм чела за приложението на лавандуловото масло в това отношение и не знам колко ще е подходящо.

# 483
  • Sofia, Bulgaria
Тайга до колкото помня в стимуланта за коса на Икаров има лавандулово масло, така че явно може да се употребява и за косата.

# 484
т.к маслото ми беше спешно, поръчах от тук: http://bioargan.bg/index.php?m=1&ws_m=4295 днес го чакам.

# 485
Аз съм чувала, че маслото от лавандула се използва за растеж на косата

# 486
  • Варна
Ще пробвам, благодаря ви!

# 487
Днес най-накрая си взех маслата за рецептата за почистване на грим, която си бях измислила. Нямам търпение да пробвам резултата.

# 488
Аз редовно ползвам лавандулово маско за косата и расте доста бързо!  Peace

# 489
Днес най-накрая си взех маслата за рецептата за почистване на грим, която си бях измислила. Нямам търпение да пробвам резултата.
Сподели и рецептата после  Flutter bouquet bouquet

# 490
Вече пробвах сместа и се получи страхотно. И да отбележа, че методът ми на почистване е двоен. Първо маслата, после черен африкански сапун.
Иначе рецептата ми е (за комбинирана, склонна към акне кожа):
29% масло от папая, 25% масло от коноп, 25% масло от гроздови семки, 7% масло от таману, 7% масло от лешник, 7% масло от шафранка.  Peace

# 491
Колко лавандулово масло слагате?
Аз африканския сапун го ползвам за почистване, маслата след него за омекотяване.
Той ми дръпва много, че съм сухокожна, но пък колко антисептичен е...супер!

# 492
Не съм пробвала африкански сапун.  Като чуя сапун и си представям как ми се опъва всичко. Но забелязвам, че често се споменава. Ще взема да го разгледам Simple Smile

# 493
  • ES
Супер е африканския сапун, на мен не ми оставя кожата изсушена.

# 494
Здравейте,
Какво масло (олио) ще ми препоръчате против бръчки около очите за зряла кожа?

Общи условия

Активация на акаунт