Сватба 2017

• 114 820
  • 869
  •   1
Отговори
# 585
  • Euskal Herria
Ако е готова, т.е. техен модел, купуваш направо. Имат възможност и правят корекции на място. Обикновено всеки магазин в Асеновград си има свое ателие. В рамките на деня може да се направи, ако не е прекалено натоварено.

# 586
Очевидно и аз ще ходя до Асеновград, т.е. само там. Ще си спестя обикалянето и нервите в София. А поканите откъде ще ги поръчвате, момичета? Grinning
Аз съм си харесала поканите от Покани.com има хубави и на много добри цени. Изгледах доста каталози, но нищо не ме грабна. В този сайт си избрах почти веднага поканите Simple Smile

# 587
Sania07, и аз мислех да поръчвам по интернет, но ме притесни фактът, че не знам дали ще дойде това, което е на снимката..  newsm78
Като си харесаш някоя конкретна покана, пращаш текста и те ти ги напечатват и изпращат, нали? И това включено ли е в цената? И ако е допусната печатна грешка, какво правим със сгрешени 80-100 покани?  Confused

# 588
Момичетата, моля ви споделете към кои DJ се насочихте. Аз съм в София, но сватбата ще е извън града. Предполагам повечето DJ пътуват. Бих желала да е някой по-деликатен с присъствието си, стегната визия и разбира се добър професионалист. Какво мислите за Dj Stoyan Stoyanov, DJ Stevie i DJ Ivcho?
Стоян Петров, Емил Андреев и DJ Bedros за съжаление са заети..

Благодаря!  Simple Smile

Здавейте отново, има ли някой ,който може да ми помогне,ча май въпросът ми се загуби сред други теми Simple Smile ?

Днес имахме среща с Емил Алексов. Допадна ни като че ли. Май него ще ангажираме.
Ако искаш, може да му се обадиш. Той е в топ DJ-те.
Също така и Найден Найденов (нямам никакви впечатления от него). Давам ти го като предложение, понеже съм срещала и неговото име често по форумите.

# 589
  • София
Sania07, и аз мислех да поръчвам по интернет, но ме притесни фактът, че не знам дали ще дойде това, което е на снимката..  newsm78
Като си харесаш някоя конкретна покана, пращаш текста и те ти ги напечатват и изпращат, нали? И това включено ли е в цената? И ако е допусната печатна грешка, какво правим със сгрешени 80-100 покани?  Confused

Би трябвало да ти напечатат нови безплатно-щом вината е тяхна.

# 590
Sania07, и аз мислех да поръчвам по интернет, но ме притесни фактът, че не знам дали ще дойде това, което е на снимката..  newsm78
Като си харесаш някоя конкретна покана, пращаш текста и те ти ги напечатват и изпращат, нали? И това включено ли е в цената? И ако е допусната печатна грешка, какво правим със сгрешени 80-100 покани?  Confused
Първо изработват една с шрифта и текста, който съм избрала и ако ми хареса тогава изработват останалите. Има риск да не са както на снимката, но четох добри отзиви и ще рискувам. Simple Smile Ако има печатна грешка би трябвало да ги оправят за тяхна сметка, вината няма да е моя. Simple Smile

# 591
За нашата сватба повечето аксесоари(късмети,кошничка,покани и се.)взехме от Асеновград.Имаше огромен избор.Предварително ги харесахме от сайтовете обаче и за да не рискуваме отидохме до там.Според мен на място е по-добрия вариант/ако е възможно/

И веднага давам пример.Когато видях поканата,която харесахме на живо-ужас.Много малка и с мн бледи цветове, А да и катастрона беше ужасен.Направо изтръпнах /на сайта не изглеждаше така зле/:( .За щастие човекът предложи мн.варианти за поправка,даже демонстрира с др.перлени катастрони и цветове и накрая се получиха идеални.Уговорихме дизайна и след 5 дена си бяха при нас повече от прекрасни:))))

# 592
Момичета, като ви чета коментарите за Асеновград оставам с впечатлението, че си струва да се отиде до там. Много се чудя, защото ми е далеч, а ми казаха познати, че нямало смисъл да се ходи до там, защото нямало нищо хубаво. Но май не е така.. newsm78 А да попитам тези, които искат сами да си правят покани, бутониери и т.н., от къде взимате материали? Аз от 2мес. съм си поръчала разни неща от алиекспрес, но все още нищо не е дошло...

# 593
За нашата сватба повечето аксесоари(късмети,кошничка,покани и се.)взехме от Асеновград.Имаше огромен избор.Предварително ги харесахме от сайтовете обаче и за да не рискуваме отидохме до там.Според мен на място е по-добрия вариант/ако е възможно/
От кои магазини в Асеновград ги поръчахте?

# 594
Кутия за пари и свещи от магазин"Орхидея";бурканчета с мед/за жените Simple Smile / магазин"Сватбен ден"/от тях съм мн.доволна ! Поканите от магазин "Немезида".Само ракийте /за мъжете/ не си спомням от къде бяха,ще видя къде съм записала името.Както споменах,всичко беше предварително избрано онлайн(записахме адресите на физическите магазини,взехме си 3 почивни дни от работа и отидохме).Получи се супер,2 нощувки Имахме в Асеновград,бяхме и до Асеновата крепост-въобще чудно стана.И полезно и приятно Wink
И мен ме съветваха приятелки да не ходя до града.Било мн кич навсякъде.Хората имат различни вкусове и аз лично смятам,че дори нищо да не си купиш си заслужава да се иде до столицата на сватбите  Grinning Просто ей така да разгледаш,има толкова много магазини Simple Smile  
И последно...Цените са в пъти по евтини от магазините в София/а аз обиколих и цяла София/  Peace

# 595
Здравейте, момичета!
Пожелавам ви мечтаната сватба тази година, и всичко да мине по мед и масло!
Да се отчета и аз - имаме дата, ресторант, запазени часове за ритуална, църква, оркестър и фото+видео. Сватбата е в края на май. Следващите стъпки са рокля, халки, покани и подаръчета. Пропускам ли нещо важно, което да трябва да се вземе предвид по-рано? А, забравих, все още нямаме кумуве, може би това ни е най-притеснителното нещо, но да се надяваме че няма да е така за дълго време.
Вие всички ли имате кумуве вече?

# 596
Благодаря ти, YanaDG bouquet.
Къде мога да разгледам на Стоян Радичев роклите? Сайта не му е обновяван..... Държа роклята да е на бг дизайнер.
Докато бях в Бг харесах ресторант, но все още не са ми потвърдили и изпратили IBAN да преведа капарото. Дадох им време да дишат, но минаха празниците и ще ги тормозя в понеделник.
Запазен час имам в ритуалната зала, DJ,  фотограф и гримьор.
За фризьор се двоумя още, но имам време.
В момента съм пас, чакам потвърждение от ресторанта, за да започна следващите действия. Избиране на покани, сватбена книга -те ще ми ги направи бъдещата свеки Grinning.
Зная какво искам и как да изглежда.

# 597
Здравейте, момичета!
Пожелавам ви мечтаната сватба тази година, и всичко да мине по мед и масло!
Да се отчета и аз - имаме дата, ресторант, запазени часове за ритуална, църква, оркестър и фото+видео. Сватбата е в края на май. Следващите стъпки са рокля, халки, покани и подаръчета. Пропускам ли нещо важно, което да трябва да се вземе предвид по-рано? А, забравих, все още нямаме кумуве, може би това ни е най-притеснителното нещо, но да се надяваме че няма да е така за дълго време.
Вие всички ли имате кумуве вече?
Magic-girl, и ние сме в абсолютно същото положение. Запазили сме същите неща + диджей и няма да имаме оркестър. Също като вас все още нямаме кумове и сме в дълбоки размисли по темата, защото най-добрият приятел на мъжа ми му отказа по нелепи причини, а нямаме приятелска двойка, която да ни е чак толкова безрезервно близка. Най-късно до март, обаче, ми се ще да сме направили избор /сватбата е юли/. Успех на вас! Simple Smile

# 598
  • София
Момичета, аз да се похваля, че вече си имаме запазен час в гражданското, в църквата, капариран ресторант, ди джей. Сега на дневен ред е фотото и видеото. Определили сме бюджет около 1200-1300 лв и за двете и сега търсим нещо подходящо. Стиманивижън, които се споменават във форума, имат пакетни цени за по-малко от 1000 лв. и видеото изглежда добре, но не мога да кажа същото за качеството на снимките /поне това, което виждам в нета/. Може би все пак ще трябва да се отиде на място. Някой има ли впечатления от тях?
Здравей,
Преди празниците си направих среща със Стиманивижън. Относно снимките и аз не бях много ок за това, но като се видяхме с човек ни показа албум със снимки и останах доволна. Капарирахме, пък дано останем доволни.

# 599
И ние в крайна сметка ги избрахме. Фотографката изглежда мила и снимките от сватби, които ни показа, ни се видяха добре. Спряхме се на пакет 3 /един фотограф с двама оператори/, защото определено има разлика в качеството на видеото. Вие кой пакет избрахте? Дано останем доволни.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт