Сватба 2017

• 114 807
  • 869
  •   1
Отговори
# 615
  • London, UK
Момичета, малко бях изоставила темата, но ме събудиха! Та сега ще ви събера по дати и градове, коя кога е. Ще ви помоля за малко помощ, докато оформям всичко Simple Smile Просто напишете датите и в кой град ще се омъжите Simple Smile

02.09.2017 в София, хотел Акорд

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 14:50 от Tsveti_G

# 616
Здравейте, аз съм на 12.02.2017 в София Simple Smile

# 617
10 юни 2017 Свети Влас, комплекс Райска градина

# 618
07.05.2017 в Перник, р-т Секвоя

# 619
Миналата година на лично изпращахме датите и града на авторката/може би е една идея по лесно така/ . Peace

# 620
Миналата година на лично изпращахме датите и града на авторката/може би е една идея по лесно така/ . Peace

Мислех да го предложа, но ти ме изпревари ! Благодаря!  bouquet

# 621

Мислех да го предложа, но ти ме изпревари ! Благодаря!  bouquet
Моля,моля  bouquet

# 622
Имам една идея. Искате ли да напишем с датите и града и кой е ресторантът? Така ако някой е в същия ресторант може да откупи част от украсата от другия, който примерно е имал сватба там предния ден. Така всички печелят и никой не дава луди пари за бурканчета, панделки и камъчета, които после се чуди къде да запокити. Примерно моят ресторант има зелена тема, любимият ни цвят е ябълково зелено, а в последствие се оказа и че това е цветът на годината. Та предполагам все ще има поне няколко булки, които ще си купят зелени панделки за столовете и зеленки декорациики и закачки. И ако са и в същия ресторант е много практично...само като идея. Ние с една мама от тук вече се съюзихме да си поделим панделките ако си харесаме еднакви, ако нямат дефекти може да изкарат и трета сватба...още не знам ще стане ли де и ще се спрем ли на еднакви, но желанието го има Simple Smile

# 623
  • London, UK
Идеята е добра, но аз например ще ползвам панделки предоставени от ресторанта, а останалата ми украса ще е от живи цветя, което не мисля, че може да се преизползва. Пожелавам ви успех с намирането на украса и всичко останало Simple Smile

# 624
Аз тези дни ще си кажа датата със сигурност  Simple Smile

# 625
Здравейте нашата дата е 06.05.2017, гр. Перник, ресторант "Ел дорадо". А мога да помогна на някоя от вас с жената която прави нашите покани, подаръци за гостите, казва се Теодора Джоджова, намира се в кв. Дружба, София. Намерете страницата и в фейсбук : Сватбена агенция "Ти Джей Арт". На мен ми излиза добре като цени. Тя ще ми прави окрасата в ресторанта, поканите, подаръците, общо взето всичко свързано с окраса и гостите. Попитайте я ако искате нещо. Аз за подаръци на гостите съм избрала да се "изхвърля"така ако мога да се изразя, за жените метални каляски във формата на сърце, вътре може да се сложи нещо като бонбон или каквото пожелаеш. За мъжете ракийка. Реших да са тези метални каляски, защото жените повече обръщат внимание на тези детайли и някак повече се радват на това. На нашата сватба ще има много деца и съм се погрижила и за тях да има подаръче.

# 626
Идеята е добра, но аз например ще ползвам панделки предоставени от ресторанта, а останалата ми украса ще е от живи цветя, което не мисля, че може да се преизползва. Пожелавам ви успех с намирането на украса и всичко останало Simple Smile

При мен също ресторантът предлага 3 вида панделки, но нещо не намерихме нашия цвят и сигурно ще си поръчаме, така и така излиза горе долу същата цена, която иска и ресторантът.

# 627
  • London, UK

При мен също ресторантът предлага 3 вида панделки, но нещо не намерихме нашия цвят и сигурно ще си поръчаме, така и така излиза горе долу същата цена, която иска и ресторантът.

Моя ресторант ги предлага безплатно и са в един от любимите ми цветове, което е голямо улеснение, така че няма да се занимавам с агенции и търсене Simple Smile

# 628
02.09.2017г. Златни пясъци  Simple Smile

# 629
Здравейте момичета, имам едно питане: Всички имате ли Фейсбук? Ако да искате ли да си направим една групичка и така още по- лесно ще пишем и комуникираме?!

Общи условия

Активация на акаунт