Ин витро в Истанбул- тема 18

• 125 853
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
здравейте, дами:) Вчера се завърнахме от Истанбул, бяхме за 2 дни.
Пътувахме с автобус и спахме в хотел близо до метростанция Османбей. Навсякъде си беше супер спокойно..хахах...малко странно звучи за Истанбул това определение. Искам да кажа, че обстановата е нормална.
Минаването на границите и през деня и вечерта стана доста бързо и нямаше нещо необичайно.
Дори и преди заминаването от Истанбул посетихме Форум Истанбул:)

# 526
здравейте, дами:) Вчера се завърнахме от Истанбул, бяхме за 2 дни.
Пътувахме с автобус и спахме в хотел близо до метростанция Османбей. Навсякъде си беше супер спокойно..хахах...малко странно звучи за Истанбул това определение. Искам да кажа, че обстановата е нормална.
Минаването на границите и през деня и вечерта стана доста бързо и нямаше нещо необичайно.
Дори и преди заминаването от Истанбул посетихме Форум Истанбул:)
Здравейте,с кой автобус пътувахте,ние също се прибрахме снощи от Истанбул Simple Smile

# 527
Момичета, благодарности, че споделихте за пътуването си и как е атмосферата в Истанбул.

# 528
Момичета, на кой ден се прави "офис" хистероскопия?

# 529
Момичета, на кой ден се прави "офис" хистероскопия?
На мене ми направиха на 8ми ден.

# 530
Зздравейте момичета, Имам един въпрос към преминалите процедура в Мемориал - проф. Кахраман само на първоначалния преглед ли присъства или и след това когато се прави плана за стимулации/пунции и пр.?

# 531
При мен беше само на първоначалния. Но сега, когато се решаваше кога да е следващата процедура и дали да се прави хистероскопия, обсъждаха с нея.

# 532
Зздравейте момичета, Имам един въпрос към преминалите процедура в Мемориал - проф. Кахраман само на първоначалния преглед ли присъства или и след това когато се прави плана за стимулации/пунции и пр.?
Присъства само на първият преглед, а после те поема д-р Тургут, който отговаря вече за БГ пациентите. Т.е. Вече не те преглеждат всички лекари а само той се занимава с теб и пункция и трансфера също.

# 533
после те поема д-р Тургут, който отговаря вече за БГ пациентите
Цитат
Както е тръгнало може и български да научи:-)

# 534
  • София
musleto, благодаря за споделеното!

Ще пропусна днес забележителностите и ще мързелувам. Отглеждам си само 3 фоликула и няма да ги рискувам..

# 535
Успех на момичетата с фоликулите!
Да споделите с нас как е минал трансферът. Praynig
И след това за двете чертички на теста.

# 536
Благодаря, че споделихте! В предишни постове се цитираха имената и на други лекари, чела съм и за случаи които лично професорката е правила стимулации и трансфери, но явно сега е различно!

# 537
Нещата се обсъждат с нея и имат нещо като оперативка, на която обсъждат случаите.

# 538
Незнам информацията, че д-р Тургут се занимава с българките отначало докрай, от кога е!?...но мен само ме преглежда, а трансфера ми ги прави д-р Айше ( 3.07.16). А за професорката незнам каква е точно истината, преди 3год.имах желание тя да ми направи трансфера- и така и стана. Сега на този питах Ширин дали прави трансфери, а тя каза- вече не.

# 539
  • София
Момичета, искам да помоля всички, които пишат за своите прегледи, преживявания, емоции и т.н, свързани с първичен преглед и цялостен ин витро опит да описват само това, в което са сигурни - без обобщаване и изказване на невярна информация:
1. Д-р Емре Тургут преглежда само, когато е на работа. В негово отсъствие преглежда друг лекар в отделението, който е на работа. Знаете, че болницата работи 365 дни в година, 7 дни в седмицата.
2. Проф. Семра Кахраман прави трансфери. Като завеждащ отделението, избора е нейн кога, на кой и защо да прави тя трансфер.
3. Няма правило един и същ лекар да прави всичко от начало до край за един конкретен ин витро опит. Те са екип и всички са добри, като цялата информацията за конкретен опит (двойка) се обсъжда с професорката.

Много стиснати палчета за всички, които са тръгнали по трудния път на ин витро опит и положителни тестове и ревлив финал  Hug

Общи условия

Активация на акаунт