На море в Гърция 2016 - IV

• 122 921
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,нощес се върнахме  с жената от къмпинг Комица ,намиращ се на Атон. Феноменален къмпинг,организация,време,чистота,плаж,цените са ок. По-късно ще се опитам да направя по широка рецензия на почивката ни там.Приятен ден ви желая

# 361
Моля посочете сайт на този къмпинг до Атон. Има ли бунгала там за наемане? Как е плажа , има ли дървета и сянка Simple Smile ?
Благодаря !

# 362
Тук ще намериш отговори на въпросите си http://www.camping-comitsa.gr/

# 363
Здравейте, искам да отивам на почивка в Гърция. Моля съвети за уеб сайт.

# 364
Мисля, че ако е бюджет само за нощувки, е приличен.
И аз мисля, че е възможно ако не се изхвърляш много.

# 365
  • софия
Здравейте, искам да отивам на почивка в Гърция. Моля съвети за уеб сайт.
В първия пост на темата има не един.

# 366
Четохте ли за новия данък туризъм, който ще въвеждат в Гърция? Ново увеличение на цените на нощувките ще има, пък и с тези нови пътни данъци...

# 367
  • София
Повишението трябва да е много по-голямо от това, за да ме откаже от гръцкото море. Разбира се, дори при такъв вариант, това не би ме върнало към красотата на бетона по нашето море.

# 368
  • софия
Четохте ли за новия данък туризъм, който ще въвеждат в Гърция? Ново увеличение на цените на нощувките ще има, пък и с тези нови пътни данъци...
Четохме. От 2018 г. ще бъде въведен. Такъв данък има и в БГ. Липсата на туристически данък, тол такса след границата и подобни никога не са били причината да ходим в Гърция.

# 369
  • на земята
Здравейте отново,интерсувам се за остров КОРФУ,хубави хотели,повече подробности.Искам да резервирам за началото на август,дали ще имам шанс за свободни хотели?
Няма отделна тема или има?
Сега ще се върна назад да потърся повече инфо.
Ще се радвам ако се включат Блед и Параход  bouquet

# 370
Тук ще намериш отговори на въпросите си http://www.camping-comitsa.gr/

Много благодаря за сайта.
Както разбирам имате много опит с различни места в Гърция и Ви моля за съвет : ако трябва да избирате, кое от тези две места бихте избрали?
http://www.camping-goldenbeach.gr/  

Идеята ни е да отидем на палатка - с племеника ми - на 14 г. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 юли 2016, 01:02 от Reni 07

# 371
  • на Мелмак
Здравейте отново,интерсувам се за остров КОРФУ,хубави хотели,повече подробности.Искам да резервирам за началото на август,дали ще имам шанс за свободни хотели?
Няма отделна тема или има?
Сега ще се върна назад да потърся повече инфо.
Ще се радвам ако се включат Блед и Параход  bouquet
Аз съм на Корфу, хотели много и различни, мисля, че ще си намериш, много има за гледане, обикаляне, зависи какво търсиш, ние може би другият месец пак ще дойдем, че не си изпълних ме програмата  Laughing

# 372
Лаленце, имаше отделна тема за Корфу, но изпадна назад, май не е писано в нея поне година. Но се коментира често в общата тема. За хотели - август е най-високия сезон, най-тегаво за резервация и откъм тълпи (особено преди 20-25 август). След това вече по-има.

Рени 07,
от тези два, така поставен изборът - Комица. Но сравнявам най-вече локация, плаж и околности - иначе точно с къмпинги нямам опит никакъв, защото отсядаме на други места. Но една част съм ги виждала отвън де, и плажовете им най-вече Simple Smile 

# 373
Странно включване, за какво беше?! Всеки сам решава къде и как да си харчи парите. По мое мнение цените в Гърция и България са много доближени, но услугата е в пъти по-добра.  Дай Боже така да си остане.
 Данък, данък колко да е данък, Гърция преживява икономическите си трусове не особено натрапчиво за туриста.
 Обичам си нашето море, но всеки път се отчайвам като си отида. Последно ми се скараха, че бебешката количка щяла да пречи на сервитьорите да минават да я махна, неизвестно къде. Много неприятно чувство ми остана.

# 374
  • София
"Данък туризъм" = ли е на "туристическа такса"? Защото ако е - такава има навсякъде, кажи речи. Включително - в България. Няма причина Гърция да  прави изключение.
Кой, дали, как ще я събира - това е един съвсем отделен въпрос. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт