Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~158

• 47 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Добро утро HugАни HugЗлати HugГости HugТио HugСиси HugЛу Hug  online:) Hugи на всички,които ще минат Hug

Пожелавам ви да обеднеете с няколко тревоги ,да забогатеете с много усмивки и с един приятел повече в днешния ден ! Поднасям ви кафето с много любов food010 и дано оставащите часове от деня да са много цветни и щастливи!

Честит Рожден Ден на Хатидже newsm59

Пожелавам и здраве и късмет! Flowers Four Leaf CloverНови проекти,с хубави роли и да си има бебче Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 07:59 от bojana maneva

# 631
БЛАГОДАРЯ НА БОЖАНА ЗА КАФЕТО И ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! Присъединявам се към нейния поздрав относно РД на Хатидже!

# 632
Добро утро прекрасни момичета
Хубав прохладен ден и много усмивки

Вчера някой да ме беше попитал платила ли съм си нета  newsm78...Че днес като нямах нет и не можах да платя онлайн...и трябваше да чакам касата да отвори в 10 часа  Thinking

Боби  Hug Лу  Hug благодаря за пожеланията и прекрасното начало на днешния ден  Hug
По-късно ще направя торта за рожденничката  smile3510

Не знам как го правят това с очите, но изглежда много истинско  Thinking

# 633
Добър ден,момичета! Hug Hug Hug

Ани HugГости HugТио Hug снощи до късно сте коментирали ВО! Laughing

Боби Hug Лу Hug Ани Hug

Аз от миналото лято започнах да гледам летни сериали с Ашка и Ягодките! LaughingСега съм с ВО и Номера! Peace

Честит рожден ден на Хатидже! nbirthday newsm38 ura
Желая и здраве,семейно щастие и нови роли! newsm51 smile3525

Tuğyan: İyi ki varsın ablam ... Hep mutlu ol hep ol ... Çok seviyorumm senii ❤️👭

Özge: Happy birthday babygirl ❤️#youaretheeverything4me ‪#‎homeparty‬

Ayhan: Iyi ki 🙏🙏🙏🎂🎂🎂

Щастлив и усмихнат ден ви желая! bouquet

# 634
Злати и твоят ден да бъде прекрасен  Hug
Обещаната торта за Хатидже  party023 Да е здрава и много щастлива  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 13:16 от MAMA-AN

# 635

Здравейте мили мои Слънчица,  поздравявам ви с най-влюбената виртуала и реала двойка на Турция.

Вчера ме нямаше.  Ходихме с Давид в моята  Алма Матер. Целта беше да го повозя на  влак, немската  мотричка и да го запозная с моя  студентски град. Тръгнахме в 8 часа и се върнахме в 22 часа. Цял ден се разхождахме из  Свищов.  Исках  Давид да  види с очите си моята Аула, отключиха ни  4 аудитории - 7-ма, 8-ма 14-та   и 19-та, мензата,   моят факултет, деканата - кабинетите на ректора и зам. ректора, ректората, както и  другите факултети. Разбира се,  с предварителна уговорка го запознах с Ректора /и аз не го познавах/ - беше много лююбезен и ме разпитва за моите професори и преподаватели. После се запознахме със зам.  Ректора, който имаше  гости /з-ма специалисти/ от  Македония - университета за икономика в   Скопие.  Разговаряхме и с тях. Представих им се, бяха учудени от  още незатихналата в мен  любов към  науката.
             Целта ми беше да му покажа на моя  внук  пътя към  науката и истината в  живота, а той каквото си иска това да учи, когато завърши средното си образование. Сега е на 10  години.
             Утре отиваме на Беклемето.  Имаме още 3 дни да ходим, за да  завършим курса по  летен  биатлон в планината.  Вероятно в неделя ще го заведа в София, защото той заминава със семейството си  на Синеморец.
              Сладурчета, мои милички  ярки  Звездички......  Мислех си, че преди да  започнат  лятната ваканция   актьорите са  заснели  4 епизода от  трети сезон. Нали винаги ни  пишат, че снимат 3-4 епизода напред, а сега не са снимали нищо. Малко ми е непонятно, защото в трети сезон се променят някой от актьорите и как ще ги  викат, за да продължат след 71-ви епизод. Пак си мисля, че поне 2 епизода от 3-ти сезон са заснети.  То ако не е така - какво значи? Още ще продължат някой договори - това е почти невъзможно.  Ама те си   знаят - не е моя  работа.  Аз  само го коментирам.  Няма начин поне 2 серии да не са заснети.
             Аз прочетох във Фейса в темата на ZOO  ERKAN  PETEKKAYA, ЧЕ НА 19- ти септември  ще излъчат първа  серия  от  трети  сезон.  Ама като знаем, колко са им верни  приказките - не се знае кога ще е.
Ако сериите са 13, както го написаха още в края на юни, то  сериала  Счупените парчета ще  финализира    през  втората половина на  декември.  Хайде, стига им  толкова,  защото още какви гадости ще ни  предложат да гледаме. Спомням си как завършиха последните няколко кадъра от 71-ви епизод.  Даже ги излъчиха, когато започнаха да изписват  буквите на финала -  Майде така кръвнишки  гледаше  Джихан, така  идиотски му се заканваше над  простреляното тяло на Айше, свила пръстите си в юмбрук срещу лицето му, така му се  зъбеше, че си спомних оня момент,  когато  Харун  показа на масата още в първата серия на втори сезон  оня жълтия пистолет на  Джихан, който  Харун си присвои и Майде  гръмна с него по една чаша и я строши.
           Тя - Майде е убила съпруга си, та  Джихан ли няма да  посегне да го убие.
           Впрочем още нищо не знаем защо  Хатидже и кого е убила - ако е убила на  Айше  баща й,  то тогава  защо след като Хатидже отиде в затвора, Майде  говореше с   бащата на  Айше - Сабри ????
            Тука нещо ни лъжат сценаристите. Вероятно   Майде е убила мъжа си и са се разбрали с  Хатидже тя да отиде в затвора и да излежи присъдата  вместо  Майде, а Майде да се грижи за Айше.  Ама тогава как е умрял бащата на  Айше - Сабри ???
            Ще ни пържат на нажежени  шишове тия  сценаристи.
            Хайде стига толкова, че много стана. Да се пригатвям, че утре сме на Беклемето.
            Много ви обичам.  Желая ви   много, ама много здраве, много положителни емоции и още по-много любов.  Простете ми, но ще ви пиша - не ходете в  тази жега на слънце.  Моята братовчедка на 58 г., отишла на разходка до реката, влязла във водата - в 14 часа в неделя, прилошало й и паднала в реката.  Водата е 20 см. дълбока и тя се е удавила.

# 636
Здравейтеее. Grinning Party
ЧРД на Хатидже, бременна ли е!?

http://www.gecce.com/haber-hatice-sendilden-bebek-sinyali

# 637
Сиси  Hug Наде  Hug желая ви хубав остатък от деня  Hug

Сиси вече си подпалила с Парченцата....а мен сега ме вълнува ВО - за сега сериала много ми харесва  Peace Няма нерви, няма напрежение...Любопитна съм как ще се развие историята....

Наде - изглежда Хати още не е бебена...Ама ще почакаме и ще видим.....

Ето какво са превели мамашите...
Скрит текст:
НОВОСТИ: Планы.

Хатидже Шендиль и её муж Бурак Сагьяшар были замечены при выходе из Истение Парка.
Их застигли журналисты с интригующими вопросами. Они сказали журналистам:
"У нас было несколько встреч насчёт сериалов, мы посмотрим на результат встреч и выберем путь."

А когда у них спросили насчёт ребёнка, они ответили: "Пусть ситуация с сериалами разъяснится, потом мы решим этот вопрос".

Перевод: Мустафа Абдирахимов

# 638

Май е време да се погрижа за новата тема... Thinking

# 639
ЛЮБОВТА НЕ РАЗБИРА ОТ ДУМИ - 4 ЕПИЗОД С БЪЛГ. СУБ.
https://vk.com/feed?section=videos&z=video-101119462_456239314%2Fe02fa5e134cec710bb

http://vbox7.com/play:92f7d4f0bc 4-1
http://vbox7.com/play:dc828291a2 4-2

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 16:46 от Лукреция

# 640
Лу  Hug Hug

Пие ли ви се кафе  Coffee Coffee

Скрит текст:

А на който му е късно за кафе, може да премине направо на ракийка  Grinning

# 641
Привет! Hug Hug Hug

Ани Hug,много хубав колаж за РД на Хатидже! bouquet
Цитат
Май е време да се погрижа за новата тема...  Thinking
Решили за цвета? Laughing

Сиси Hug,пишеш да се пазим,а ти чак в Свищов обикаляш в жегите! Laughing

Наде HugЛу Hug

# 642
Злати - избора на цвят е най-трудния момент...още не съм решила...но когато напреднем много бързо ще реша  Joy Joy Joy Joy Joy Дай предложение....

# 643
Цитат
Злати - избора на цвят е най-трудния момент...още не съм решила...но когато напреднем много бързо ще реша  Joy Joy Joy Joy Joy Дай предложение....
Ани Hug тъй като е горещо лято-жълто,оранжево като слънцето или синьо,като морето! Wink

Представяне на Парампарча в Индонезия от Алина, Лейла, Нурсел и Бурак! Peace

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 19:00 от Zlatina3

# 644
Злати благодаря за помощта и предложенията  Hug
Мислех, че скоро не сме имали синя тема...но съм в грешка...155 е синя...Остава жълто-оранжева....Да видим как ще се справя с украсите...че в тези цветове украсите са есенни...Но ще опитам....

Общи условия

Активация на акаунт