Да, извинявам се, че съм ви подвела.
Днес 2 годинки навършва синът й.
Благодаря, Зари! 
Аз пък ще се радвам да е Серенай.

Днес 2 годинки навършва синът й.
Благодаря, Зари! 

, да ти е честит сина
, жив и здрав и много успехи в живота!!

мерси за кафенцето и за линка с превода. 
да ти е и живо и здраво съкровището.

със семейния й празник, да пожелая на младия господин, а и на цялото семейство, здраве, добър късмет, и много любов! Бъдете щастливи! 

мда, много е готина Туба на коня
Ех, пък ако яздят двамата Ферин
Миналата година излязоха снимки и видео как тригодишните Мая и Топрак, дъщеричките на Туба и Онур, са на уроци по езда и яздят понита.
От малки ги учат. Е, могат да си позволят, де. 
Сигурно е кон, и, може би, от "Курт Сеит и Шура", където Киво играе руски офицер. Няма как да няма кон... 

Ако ви е интересно, моля! 
Снежи
Варне
благодаря ви! 
благодаря за всичко споделено! Щях да кажа нещо за свекървата на Берен, ама ще се въздържа
за теб, знаем
за продуцентите не говоря, ще съсипят всички онези, дето си клатят зъбите с новия проект - имам предвид медиите им
Тя, и Седеф е казала, че ще се снима този сезон, ама никой нищо не споменава 
благодаря!
И най-вече за това, че за пръв път писа в нашата тема, приятно ме изненада
Благодаря и за инфото за Туба, нищо все още не зная за нея ... А Ферин
това си е наша измишльотина за Ферхат и Ширин
Искрено се надявам, че ще го бъде нашия общ проект и дълго ще си го обсъждаме заедно!

, тенкю за превода 

мда, много е готина Туба на коня
Ех, пък ако яздят двамата Ферин
само искам да уточня, че не съм гледала Туба в Под липите....така, че за мен наистина е "още от Аси"...
Роминка
прекрасна зодия имате, евалла! 
благодаря ти, мила! 

за превод, това и превеждам
Даже се връщах да прочета това Едже ли го говори, да не съм объркала нещо имената 

за превод, това и превеждам
Даже се връщах да прочета това Едже ли го говори, да не съм объркала нещо имената
напълно си права
Ние не познаваме Къванч, така е. И наистина от интервюта няма как да разберем дали е искрен или не. Но просто във всички интервюта твърди за себе си едни и същи неща, още от 2005 г. , та за това именно съм склонна да вярвам, че не играе роля , а е искрен. Не може да помни какво е отговарял преди толкова години
Още повече, че думите му не си противоречат с действията му. Поне до сега не съм го видяла. А и съдя и по това, което съм чела от други за него, не само по неговите думи. Може и да не съм права, но все си мисля, че е именно такъв в реала 
Препоръчани теми