Тоя Юсуф пък как го харесвате, не знам!

Хубав ден ви желая.

ооо много ми е готин!!

ама да ти кажа и аз се чудя какво му харесваш на Джансел Елчин

мерси за инфото за тази актриса, харесвам я!

Сори, че съм откровена. 

Но си права, всеки си има свои сетива, а това е си е точно така.

Гости
благодаря!
Ама ние освен да слушаме и гледаме
много си ходят на този колаж Киво и Туба, а ?
Наистина най-важното е, че всички тук сме на едно мнение за нашето момче 
благодаря! Тази актриса съм я гледала в Очакване на слънцето и в Малки сладки лъжкини, добра е и е красива 
Но, наистина като, че ли е отслабнала, дали е заради ролята и във филма на съпруга и ОС, където ще играе бежанка 

ще ме умориш от смях ти
Е, де да можехме и да пийваме и хапваме от предложеното, ама йок

Много харесаха "кривогледата", оприличиха я на момиче на Джеймс Бонд, за нея имаше и директно съобщение, и лайк.
Не, че е голяма работа какво са казали някакви са американци, де, ама е забавно.
А за момчетата какво са споделили? Имаше ли и го и Къванч, че съм го пропуснала?
важен е жеста 
, не си спомням какво са коментирали рускините по тези видеа
, мерси за споделеното 
и Светлето много си го харесва! 
, ами то в тия летните романтично-комедийни сериали няма много актъори с мега талант 

е, как от кой момент е - след оранжерията, когато избяга на лодката. Права ли съм ? Отдавна не съм го гледала ЗП повторно, та може и да бъркам, ама едва ли
коментираха нещо рускините, ама съм го пускала някъде напред в темата - доколкото си спомням беше, че обичал да кара спортни коли и мотори, че управлявал яхта, летял с балон - че е авантюристичен тип. И, че е женен
за теб може и да няма големи таланти в летните сериали, ама я виж кого са класирали някакви руски фенки за най-добър актьор ?
Баръшко
Щото всички са на някакви фотосесии ...
, ами то в тия летните романтично-комедийни сериали няма много актъори с мега талант
Препоръчани теми