ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА /Vatan Haini/ - нов сериал с Халит Ергенч и Бергюзар Корел

• 92 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 675

Струва ми се, че на Берг още е скъсена косата Praynig на горния ред 3 снимка- не е на кок а къса опашка newsm78  или греша... Rolling Eyes

# 676
Дива, права си, но със сигурност има неща, които ние отстрани не можем да уловим.

Всички в Турция са против преврата и в това са напълно искрени. Аз им вярвам .

На нас може да ни се струва, че превратите вкарват Турция в правия път, но хората там знаят, че те винаги са били съпроводени с насилие, десетки хвърлени в затворите и убити.

Да, Ататюрк прозорливо е направил от армията стълб на светската държава, но точно Европа, която се чуди какво да прави сега с Ердоган разруши този стълб. Точно под натиска на Европа бяха премахнати тези текстове от конституцията, които даваха право на армията да се намесва, когато властта изневери на светския курс. Ердоган само това и чакаше. Той и още поразии ще направи, ама те пак си заравят главите в пясъка.

Аз съвсем не съм сигурна, че просветски сили са в дъното на преврата. Защото те методично бяха изтласквани от армията години наред. Ако Ердоган се разправя с привържениците на Гюлен, това не е голям проблем, защото състезанието между тях е кой е по-голям ислямист. Няма да загуби много Турция, ако хората му бъдат изтласкани. Въпросът е какво ще дойде на мястото на структурите, които сега разчистват, защото уж са под влиянието на Гюлен.

И друг път съм казвала, каквото и да си говорим ние тук във форума, няма кой да им поднесе на тепсия демокрацията на турците. Те сами трябва да я пожелаят първо и после да се борят за нея. Ако изобщо имат желание. Защото трябва да погледнем истината в очите. Хората с модерно, европейско, напредничаво мислене са нищожен процент в Турция. И, за съжаление, не са в управлението на държавата. Западната демокрация не навсякъде вирее. Я си помислете ние докъде я докарахме с нашата демокрация? А сме далеч  по-отворени към света и не сме обременени с такава примитимна и догматична религия като исляма.

# 677
  • В тъмната гора.

Туризмът може и да рухна, но фабриките за знамена, тениски и шапки ще преизпълнят плана.  Joy

newsm10

# 678
# 679
# 680
# 681

Халит: "...има много въпросителни, всеки от нас си задава един куп въпроси. Но ако успеем да оставим поне за кратко време тези въпроси настрана, в крайна сметка, всички живеем в тази страна, това е нашата страна, ако я няма, всички тези кавги и спорове, са безсмислени. Така че, това да успеем поне за кратко да оставим  въпросите настрана и да се съберем заедно, носи голяма надежда, според мен.

Репортер: И хората са много развълнувани. Вълнуват се да видят тази сцена, всички лидери заедно.

Халит: Определено, определено...

Репортер: Има и нещо друго...

Дотук е клипчето.

# 682

От друго интервю

Халит: Днес сме тук, за да защитим демокрацията, точно както преди три години бяхме на Таксим.

# 683

Халит: "...има много въпросителни, всеки от нас си задава един куп въпроси. Но ако успеем да оставим поне за кратко време тези въпроси настрана, в крайна сметка, всички живеем в тази страна, това е нашата страна, ако я няма, всички тези кавги и спорове, са безсмислени. Така че, това да успеем поне за кратко да оставим  въпросите настрана и да се съберем заедно, носи голяма надежда, според мен.

Репортер: И хората са много развълнувани. Вълнуват се да видят тази сцена, всички лидери заедно.

Халит: Определено, определено...

Репортер: Има и нещо друго...

Дотук е клипчето.

Божествен   bowuu

# 684
Мисля, че това са думи на Берг, ако са преведени вече, съжалявам.

http://www.gecce.com/haber-halit-ergenc-ve-berguzar-korel-yenikapida

Скрит текст:
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel Miting ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle söyledi;

"Hep söylediğimiz gibi biz Türkiye için buradayız. Birlik ve beraberlik adına bir Türk vatandaşı olarak görevimizi yerine getirmeye geldik. Her zaman barıştan yana olduk. Hep bunu anlatmaya çalıştık, bugün de demokrasi ve barış için buradayız. Çok mutluyum."

# 685
Това което съм успяла да запиша  е 1.30 мин,но резнах само 0.33
Ако кажеш ще го сложа цялото
Снимката е чудесна,но малко я пипнах,защото много стърчи над него hahaha

.

# 686
Мисля, че това са думи на Берг, ако са преведени вече, съжалявам.

http://www.gecce.com/haber-halit-ergenc-ve-berguzar-korel-yenikapida

Скрит текст:
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel Miting ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle söyledi;

"Hep söylediğimiz gibi biz Türkiye için buradayız. Birlik ve beraberlik adına bir Türk vatandaşı olarak görevimizi yerine getirmeye geldik. Her zaman barıştan yana olduk. Hep bunu anlatmaya çalıştık, bugün de demokrasi ve barış için buradayız. Çok mutluyum."

Берг:  Както винаги сме казвали, тук сме заради Турция. Да бъдем единни и сплотени, в името на това дойдохме, за да изпълним дълга си като турски граждани. Винаги сме подкрепяли мира и разбирателството. Винаги сме се опитвали точно това послание да предадем. И днес сме тук, за да има демокрация и мир. Много съм щастлива.

# 687
Това което съм успяла да запиша  е 1.30 мин,но резнах само 0.33
Ако кажеш ще го сложа цялото

Пусни го, да видим дали ще успея да го чуя. На предния запис се разбираше.

Но по Канал Д беше по-интересно, защото разказваше за разговорите си с Али по повод преврата, ама като го хванах накрая.  #Cussing out

Дано качат на сайта на Канал Д запис.

# 688
  • AMS
Цитат

Доста впечатляваща тройка

Скрит текст:

Без Берен

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 18:16 от *** Diva ***

# 689
Инстаграм позволява само толкоз,но и това не е цялото

https://www.instagram.com/p/BI0PlTBAOhK/?taken-by=berguzarhalitfansbulgaria

Общи условия