И човека е решил,че трява всичко,което си намери,да го скрие някъде(дори и в коша).Няма ми я шнолата за коса,помпата му за нос изчезна,а онзи ден знаете ли къде си намерих ключовете след двучасово търсене? В една обувка!
По цял ден вървя и търся нещо загубено....Ух,започва да става много весело 

Явно не е зиморничав като майка си.Снощи обаче ми се стори прекалено студено и пуснах климатика в спалнята.Поне да съм спокойна,че няма да се разболее.А за спален чувал и аз си мислех....но съм някакси вътрешно убедена,че и с него няма да иска да спи 

На мен ми олекна, защото ми беше голям дерт. Тя беше толкова превъзбудена, че е 16ч едва заспя в ресторанта, а след това продължи в нас и така в 20ч едва я събудих. После заспа с 300 зора към 22:40ч
Ще ме побърка! Голямо въображение трябва да имам, за да измислям нови начини да я накарам да яде 
Научи го поне да ти казва: "топло", "студено"

Знам ли какво да те посъветвам - все нещо ще даде резултат надявам се.

. Носа й така и не спря да хърка 2 седмици, а от вчера отново кашля, явно не се беше доизлекувала добре или и аз не знам, но лекарката каза, че гърлото й е доста червено. Просто ужас последния месец и половина!
Нека стъпва смело и в живота 
Просто е идеално - като е малка вкъщи отопляме и се гледаме (ако е хубаво времето излизаме). Тъкмо като стана на 6 месеца смених зимния кош на количката с летен, а и тя вече можеше да стои стабилно. После я захраних точно в периода, в който имаше страшно много сезонни плодове и зеленчуци. Лятото я заведохме на море и всичко разбираше, а и като бях бременна пак не пропуснах морето
Лятото и сега повече настиват децата, или са голи, или навлечени. Изобщо, голям кеф си е да имаш октомврийче
Та, зимата ако е лошо времето, направо с колата и на детски кът. Тъпото е, че много майки си водят там децата като са болни и не са на ясла, но се надявам по-малко вируси да хваща (неизбежно е да я опазя)

).Само като си спомня и проблемите с кърменето,цеденето,безсънието,коликите,повръщането на малкия....Сега се радвам,че вече всичко е наред и тези чувства са минало.И ако има как да избирам,ще си избера да раждам лятото,когато слънцето оправя всички проблеми
Малко егоистично,но мисля,че и на детето би му било по-добре,когато и майката се чувства добре.
"Е*аси студа и е*аси жегата! И винаги искаме другия"

(добре, че ходех само с чехли), пък и с рокли ми беше много удобно, отколкото зимата със 100 ката дрехи навън. Накрая всичко ми стягаше на корема. Лятото в жегата не ми се ражда
Препоръчани теми