Случи ми се нещо странно XIV

• 176 151
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Преди два дни ми се случи нещо странно. Случилото се не е кой знае какво, но определено беше... изненадващо; )
Живеем в двуетажна къща и в четвъртък вечерта се наложи да сляза до първия етаж. Етажът е необитаем, затова заключваме врата. Търсих къде ли не въпросния ключ, но не успях да го открия, работата ми и без друго не беше важна и се отказах. В събота ми звъннаха и ме попитаха, дали съм намерила ключа, бях сама вкъщи. Този път наистина трябваше да се влезе в етажа, касаеше се за други хора. Спомних си, че последно бях влизаха аз, стана ми неудобно и реших да го потърся някъде навън. Първо погледнах външния перваз на прозореца, който се намира близо до входната врата (на първи етаж), имах навика, след като заключа, да го забравям там. Нямаше нищо, а и определено отдавна щяхме да забележим аз или някой друг, че е оставен там. Реших да погледна да не би да е оставен на някой от другите  външни первази и продължих към задната част на къщата. Да съм се бавила около минута и половина, върнах се и познайте - ключът си стоеше на перваза, близо до входната врата... Много несъзнателни мисли минават в главата на човек в такъв "изненадващ" момент - от това - да не би мозъкът ми да си прави шега с мен, защото ключ определено нямаше(!); дискусиите в тази тема; както и произнесените ми наум думи "зарадва ме!", сякаш Някой е видял суетнята ми и ми е подхвърлил ключа. Simple Smile Извиках по име човека, който ми се обади, да не би да се е прибрал и да е оставил ключа, но бях сигурна, че съм напълно сама. Реших да се кача до втория етаж и там да проверя, но преди това отключих и оставих вратата широко отворена, да не би както се е появил, така и да изчезне ключът. Laughing Както си и мислих, бях сама.

От малка съм доста тревожен човек. Живея в североизтока, регионът, известен със силните си навявани. Тук силният вятър може да бъде и леко "жесток". И винаги е предизвиквал у мен чувство на тревога! Дори и към днешна дата, ако съм навън в нас и задуха силно, винаги заставам с гръб плътно до стената на къщата.. сякаш имам нужда от някаква упора. Rolling Eyes
В тази връзка изградила съм си навик, като излизам от вкъщи, да сканирам с поглед, как съм оставила последно печката и ютията.. не дай си боже пак ме обземе чувство на тревожност.Grinning Имам способността да помня много несъществена информация, е, определено ключът не беше на перваза първия път. Simple Smile

# 571
Който бездейства може да хвърли един поглед на сериала Westworld. Направо съм влюбена в него и съм склонна да повярвам, че живеем в такъв свят.....би обяснило доста странности, които ни се случват.

# 572
Някой от темата може ли да вижда енергията, която се излъчва от другите хора?

От няколко месеца насам голямата ми дъщеря /17г./ започна да се оплаква, че вижда странно - вибриращо и с различни цветове. Ходихме на очен лекар, който каза, че абсолютно нищо й няма на очите. Но тя продължава да вижда така нон-стоп. Това я плашеше и тя започна да се страхува, депресира се, взе да се притеснява, че един вид полудява... Съответно ходихме и при психолог. Психоложката смята, че дъщеря ми вижда енергията, която се излъчва от другите хора.

Наскоро бяхме заедно на една родителска среща и една от майките страшно много се разгорещи в спор с учителката. Дъщеря ми каза, че е видяла енергията й в този момент и че било много неприятно, не пожела да ми обясни повече...

Аз съм наясно, че нещата си имат енергия и че тя може да бъде доловена по някакъв начин, но сега това с дъщеря ми е нещо много странно и непознато за нас. Честно казано, налегнала я е някаква депресия - страхува се от всичко, което се случва.

# 573
Здравейте! Извинявам се,че така нахлувам, чета ви от известно време.
 utro77 , струва ми се,че дъщеря ти вижда аурата на хората. Познавам момиченце роднина, което също вижда аурата, но тя ми е споделяла,че това е от както се е родила. Това са просто особености на някои хора (поколения, мисля), не е нищо плашещо според мен.
Аурата е в различни цветове и зависи от настроението и от мислите на човек. Точно както казваш ти, вибрираща, около силуета на хората. Поне това ми е споделяла девойката.  Peace

# 574
utro77, всеки нормален човек ще се притесни от тези неща. Напълно в реда на нещата е. Когато логическият ум не може да обясни нещо, е нормално да е появи страх от неизвестното. Какво точно вижда тя - аурата или има някакви 1-2 см около тялото като контур? Аз съм виждала второто. Аура на човек - не.

Някакви други "странности"?

Спомням си за едно момче, което си беше направило операция на ретините, за да махне диоптрите. Разказваше как след операцията виждал сиянията около хората, точно все едно вижда тяхната аура, докато ретината се заздрави напълно. Така че принципно може да има и чисто физиологично обяснение за това нещо.

# 575
Аз съм с лещи и се гримирам. Когато съм по 12 и повече часа с лещи, очите ми са уморени и лещите зацапани от прахоляка, и грима през деня, виждам аура около всички предмети и хора... Сменете си очния лекар на първо време.

# 576
  • I want it all and I want it now.
 В пубертета им варира и кръвното налягане.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 16:03 от Syn

# 577
Дъщеря ми се плаши от идеята, че вероятно вижда аурата на хората. Затова много се изненадах, когато преди няколко вечери след родителската среща ми сподели, че е видяла енергията на онази майка - майката беше ужасно афектирана и тъкмо се шегувах, че без малко да получи удар от нерви.

Не носи лещи, нито очила.
И твърди, че вижда така през цялото време, още със ставането сутрин.
Прегледаха я на всички възможни апаратури.

Относно кръвното налягане - и него сме го проследили, няма никакъв проблем. Майка ми е кардиолог.

Засега нямаме логично обяснение.

# 578
  • I want it all and I want it now.
Това е добре, че не е здравословно.
Важното е да се успокой.
Приемете това от положителната страна и по на майтап, че в момента са в особена възраст.

# 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дъщеря ми се плаши от идеята, че вероятно вижда аурата на хората.
Скрит текст:
Затова много се изненадах, когато преди няколко вечери след родителската среща ми сподели, че е видяла енергията на онази майка - майката беше ужасно афектирана и тъкмо се шегувах, че без малко да получи удар от нерви.

Относно кръвното налягане - и него сме го проследили, няма никакъв проблем. Майка ми е кардиолог.

Засега нямаме логично обяснение
.

с уговорката, че не вярвам съвсем в това и, че не правя реклама на метода или на конкретно лице. Peace

не знам откъде сте, но в София има диагностика с аура камера  Blush
лятото в Южен парк направиха диагностика на детето - лепна се и нямаше как да откажа.  Blush

може би ще и помогне, ако поговори с такъв човек и свери "картинките" Blush

# 580
Аз затова питам в темата дали има някой, който вижда по този начин.

Не съм предполагала, че това чак толкова ще я уплаши.
Тя е така от няколко месеца, от лятото и за това време направо разви Паническо разстройство поради тази причина - вижда странно, страхува се от това и се страхува, че нещо й има - физическо или психическо...  ooooh!

# 581
Утро,важно е да се разбере кое е първично-виждането на аурата да й докарва страхове или някакъв психически проблем води до зрителни смущения.За съжаление ,никой освен нея не вижда аурата и не може й бъде коректив.Специалист трябва да каже.
Аз съм по-склонна да мисля,че е първото-тя е видяла аурата на ядосаната майка и това още по-вече я е впечатлило.Смята се ,че в такива случаи аурата е тъмна.Разговаряй с нея за това,когато тя самата осъзнае,че има връзка между аурата и състоянието на човека ,самата тя ще разбере ,че вижда нещо реално,а не полудява.Само че го вижда само тя ,просто ,много малко хора имат тази способност.
Бог се виждал в бяла светлина или златно.Можеш да й покажеш аурата на светците на иконите в църквата/ако сте християни/

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 14:02 от liola

# 582
Според мен е добре да ви види съдов специалист и да се направи доплер. Ако е нужно и ЯМР на главата. Не търсете чудеса в така внезапно появило се зрително смущение. Майка ви е лекар, имате поле за действие и съдействие. Успех!

# 583
  • UK
Дъщеря ми се плаши от идеята, че вероятно вижда аурата на хората. Затова много се изненадах, когато преди няколко вечери след родителската среща ми сподели, че е видяла енергията на онази майка - майката беше ужасно афектирана и тъкмо се шегувах, че без малко да получи удар от нерви.

Засега нямаме логично обяснение.

Utro, в 11 клас, мисля че и в 12 и аз можех. Преди това никога не ми се беше случвало и не помня как започна. Не се случваше с всички, а със семейството ми, съучениците ми и най-близките ми приятели. Виждах цветове около тях и около себе си - като се къпех ми се струваше че от мен се лее боя.
След 12ти клас се преместих в друга държава и от тогава не ми се е случвало. Единственият ми проблем с очите винаги е бил, че съм малко късогледа.

# 584
Според мен е добре да ви види съдов специалист и да се направи доплер. Ако е нужно и ЯМР на главата. Не търсете чудеса в така внезапно появило се зрително смущение. Майка ви е лекар, имате поле за действие и съдействие. Успех!
Според мен също това е пътят. Бих разбрала, ако се е родила така, както споменатото друго момиче, но изведнъж и от нищото - не.

Общи условия

Активация на акаунт