Искам да кажа ... (82)

• 71 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз да, но с цената на невероятно упорство. Имаше момент, в който искам да им тегля едни и да не се занимавам. Аз работя от първи курс в университета, беше много тежко.. За да се издържам, работех и учех редовно. Специалността ми е Биотехнологии в ХТМУ и беше тегав период.. Резултата: не мога да кажа, че научих кой знае какво, нямам самочувствието на много разбираща, но то така или иначе се придобива основно с опит. Завърших с добър успех, защитих, пишейки си дипломната по нощите, защото през деня пак работих.. Дълго време нямах възможност да работя нещо в сферата, първо нямах диплома, после не търсеха хора.. За нас опциите не са много, основното и най-доброто е в сферата на клиничните проучвания, където съм в момента, но трудно става. Кандидатствах 5 години поред.. Всяка позиция, която пуснат и е подходяща и аз бях там.. Мислех, че ме има записана със светещи червени букви нейде из базата им данни ...  ooooh! В крайна сметка, а и вярвам в това, всичко се случва в правилното време и когато човек е готов. Откриха нов отдел, наеха хора и сега се чувствам прекрасно. Ако беше станало по-рано, не знам дали би ми харесало толкова и дали бих оценила наистина.

Ще видиш, че нещата ще се наредят и ще намериш това, което ти е най на сърце!  Hug

# 586

Вие работите ли това, което винаги сте искали?

Аз- да.

Не точно винаги, защото в ранното детство има много мечти, в Университета също имах леки колебания в началото дали съм избрала правилното място. Но имах достатъчен разум по метода на изключването да отхвърля това, което категорично  не е за мен.

Не че на моменти не писва и най-увлекателната работа, не че винаги имаш добра среда и микроклимат, но когато се работи с удоволствие е съвсем друго.

# 587
  • sofia

Не. Но поне ми импонира на характера и настройката и не ми тежи. Работата (съотношението свободно време-заплащане) я съобразих с плановете за деца.
Това, което ми е на сърце ми остана хоби, заради това, че поддадох на родителски натиск.

# 588

Не  Naughty

Петъчно ми е, чакайте да пусна една снимка и аз  Wink Цвети, да не кажеш, че не си видяла  Heart Eyes
http://prikachi.com/images/321/8845321e.jpg

# 589
За жалост не работя това, което винаги съм искала... Но пък имам хубаво семейство и две прекрасни деца, достатъчно свободно време, което да им отделям.

Повтарям си това всеки път, когато си помисля за "захвърлената" мечта  Tired

ПП Рая, много сте сладки  Hug

# 590
  • някъде ... тук ...
Навремето, когато се чудех какво да уча след 8 клас, ми помогнаха родителите ми и колегите им със съвети и насоки. Не съжалявам за избора си в Строителния. После завърших и висше същата специалност. Родих големия преди защитата на дипломна работа. Веднага след защитата започнах работа по специалността - случайно стана и по обява във вестника. От 2007 съм на втората си работа в живота Simple Smile По специалността ми е и е ОК. Професията си ми харесва много.

# 591
Работя като счетоводител, харесвам фирмата и колегите си, средата е много добра, спокойно е. Въобще не мога да се оплача.

Просто винаги съм обичала по- творческите и организаторски дейности, нещо, което да измислиш, да доразвиеш, а в моята сфера няма място за импровизации  Mr. Green

# 592
Руми, честита рожденичка! Нека бъде здрава и щастлива!

На мотор не съм се качвала. Може би бих се повозила, но не е нещо, което да искам силно. Затова и не съм го направила.

Рая, много сте хубави! bouquet

# 593
  • Once there was a Hushpuppy...
Рая, две млади дами, много симпатични, усмихнати! Hug
Коя си ти?

# 594
Рая, две млади дами, много симпатични, усмихнати! Hug
Коя си ти?

Какво пиеш  Laughing

# 595
  • Once there was a Hushpuppy...
Вече всичко пропих Mr. Green
Сериозно, във форума са си пускали снимки на майки с дъщери, но и обратното..
Аз,като не знам предпочитам да питам Peace

# 596
Имах гадже, което имаше мотор като показания от Захир. Обичах да ме вози, за щастие съпругът ми изобщо не го влекат моторите.
Докато бях бременна с второто, мислех да се преквалифицирам и да ставам програмист. Вкъщи четох книги, упражнявах се, но разбрах, че не е за мен. Не ме влече и не ми идва отвътре за съжаление. С моите образования нямам никакъв шанс да си намеря директно работа в чужбина, ще трябва да приравнявам Tired, за разлика от ИТ-тата.

# 597
Мечтата ми (детската) беше да съм ветеринарен лекар, но не се получи. Избрах си специалност, която много ме привличаше, а и до днес ме привлича. Тя не дава професия и първоначално исках да се занимавам с преподаване и наука, но след три години, установих че не е за мен. Започнах работа, която ми беше много интересна и постепенно стигнах до някаква позиция и придобих различни квалификации, които ми позволиха и в Австралия да работя същото.

В края на гимназията и в първи курс работих като сервитьорка и натрупах безценен опит. Не само как да сервирам, а и как да общувам с всякакви хора, което и до ден днешен ми е полезно. Рецепция в хотел дава възможност за комуникация и можеш да придобиеш ценни умения (понякога ще са за сметка на скъсани нерви).

# 598
  • Sofia
Момичета, препоръчайте ми някакво мазило за облекчаване  на болка от прищипан нерв  Praynig Tired.
Скрит текст:
Снощи как успях да се скопосам така, боли ме ужасно дясната част на гърба и врата  Sad.Мазах се с Арнигел, на масажния стол лежах и нищо-по-зле става. Диагнозата сама съм си я сложила, ЛЛ е с изключен телефон....а довечера гости ще посрещам  ooooh!.Как се нагласих... едвам шавам.
Рая, много сте хубави  Hug
Не работя,каквото съм искала,а даже и не работя от няколко години  Whistling. Спрях да си преследвам желаната професия-(журналист и говорител) рано,рано  Thinking. Дали съжалявам  newsm78. Изключително рядко...

# 599
Рая, много сте красиви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт