Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 149 974
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Чудесен е The Sea of Trees, много ми хареса! Четох, че бил оплют от критиците и просто недоумявам защо?! Силен филм с малко особена тематика, към която обаче е подходено с много символика в нея.

Loving - също ми хареса и го препоръчвам и аз. Драматична и тъжна история.

Nocturnal Animals - Енигматичен и много сетивен филм. Символиките и детайлите са буквално навсякъде и във всичко. Виждаш ги и ги усещаш и това е един от големите плюсове на филма.
И въпреки всичко това, нещо не ми достигна, за да бъде щастието от преживяването пълно. Краят, според мен, беше предвидим още от средата на филма. В изграждането на образа на Ейми Адамс нещо липсваше. Поне една доза арогантност в началото като контрапункт на отчаянието й в края.
Психарската роля на Арън Тейлър-Джонсън беше вече отличена, но във филма тя не е нищо повече от едно крими-клише, виждано и правено много пъти. Много по-интересен и по-психопатичен беше образът, който изгражда Майкъл Шанън. Просто уникален!
Като цяло филмът е добър и трябва да се види. Адмирации за режисурата на Том Форд, но аз все още оставам заклет фен на първия му шедьовър - A Single Man.

# 616
Не, но я намерих на 2ра страница. Благодаря!

# 617
  • Sofia
Гледах La La Land, отидох с големи очаквания и...получих двойно повече. Прекрасен, прекрасен филм, за първи път от много време ми се прииска да се върна за втора прожекция веднага след първата.

# 618
Гледах Nocturnal Animal от Замунда, но после разбрах, че липсват някакви сцени от началото. Прецаках ли се?

# 619
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Категорично да.

# 620
Вече азиатски релийз с йероглифи - никога! Сега ме е яд много!

# 621
Тия със субове не са добре за нас, щото слагаме и бг субс отгоре и става ужас.

# 622
Не ми пречат, но явно азиатците обичат да цензурират филмите...

# 623
Ако няма да слагаш бг субс не пречат. На една японска поредица са с вградени английски субове и оттогава не съм фен на вградените субтитри Laughing
Или Gomorra с вградените малки английски субове (които ползвам де). Субове - отделно! Simple Smile

# 624
Да, когато има азиатски субтитри значи е цензуриран яко...
Миналата година реших да изтегля 50 shades да видя поне за какво става въпрос. Ами на края на филма се чудих какви садо-мазо сцени имало, то нямаше ни една. Викам си тези какво ги прихвана...Една приятелка като ми разказа филма, който е гледала на кино, и разбрах, че японците са направили кавър Wink В интерес на истината техният вариант беше по-добър

# 625
Ако някой е гледал на кино, моля да сподели мнение  Simple Smile
На парчета/ Split
http://www.imdb.com/title/tt4972582/

# 626
Detour 2016 - трилър с неизвестни актьори и много оригинален сценарий. Наистина добър пример как с малко пари и много въображение може да се направи напрегнат филм, който и да те изненада. Препоръчвам с две ръце. Едно условие - филмът е изцяло за забавление, става само за едно гледане, защото после вече като знаете как свършва не е интересно. Гледайте сами или с приятели на по бира Simple Smile

# 627
  • В царството на игрите:)
Не знам къде прочетох препоръка за филма "Chloe" http://www.imdb.com/title/tt1352824/?ref_=fn_al_tt_1
 Много ми хареса. На няколко пъти ме хвърля в предположения и догадки и в крайна сметка пак ме изненада. А и много я обичам тази Джулиан Мур Peace Ако препоръката е била от тук - благодаря, ако не - препоръчвам. Peace

# 628
  • Belgium
От мен препоръка за Hell or High Water (не помня да е обсъждан в темата, но може и да съм пропуснала). Много класическа тексаска атмосфера, двама братя, обиращи малки банки в затънтени градчета, за да спасят ранчото си. Звучи скучновато, но Крис Пайн и Джеф Бриджис са удоволствие за гледане  Heart Eyes Говоря за актьорска игра, визуално са си едни измъчени каубои. Крис Пайн винаги съм го въприемала като сравнително бездарен малоумник обаче тук се справя чудесно. Джеф Бриджис си ми е любимец и макар да е доста остарял прави прекрасен тексаски рейнджър с чудесни лафове.

# 629
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз пък не гледам, не гледам нищо и изведнъж, като се хвана за някакво заглавие после да се чудя защо въобще Tired
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962071.new#new - Първи контакт
А, сега, като му виждам и оценката ме досрамя да пиша.
Сигурно не съм го разбрала, иначе ще кажа нещо не много ласкаво.

Слагам в спойлер, за да не откажа някой, който също е решил да гледа Peace

Скрит текст:
Личната драма е много силна и до тук за мен.
Скрит текст:
Това някакви си 20-30 мин. за въведение и бездействие, за запознанства и слагане на ваксини, това разтакаване и липса на действие почти ме беше отказало. После ми стана за малко пак интересен филма, докато не дойде клишето за вътрешната борба за надмощие между мирните преговарящи и военните.... ooooh! 

И една интересна история,без изненади, като сюжет, но пък с много хубавата игра на Матю Маконъхи е
http://www.imdb.com/title/tt1124037/ - Свободният щат
Този ми хареса и го препоръчвам.

Книга за джунглата също ми хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт