Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 149 891
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • В Космоса
Sully - хубав филм, но тя и историята е хубава, истинска и изпълваща с възхищение и благодарност за смелостта и професионализма на пилота, на екипажа, готовността на всички екипи да помогнат и разбира се на дозата късмет, че спасителните им лодки са били наблизо. Том Ханкс си е Том Ханкс.

# 661
  • Once there was a Hushpuppy...
Sully - хубав филм, но тя и историята е хубава, истинска и изпълваща с възхищение и благодарност за смелостта и професионализма на пилота, на екипажа, готовността на всички екипи да помогнат и разбира се на дозата късмет, че спасителните им лодки са били наблизо. Том Ханкс си е Том Ханкс.

Акаша, ти ли си това newsm78

Зачетох се в мнението за филма и се чудя кой толкова ми е познат го пише... Grinning

Този ще ми хареса на мен, щом Том Ханкс е пилот Heart Eyes
Ще го гледам при първа възможност.
Аз съм си натрупала едни заглавия, свалени, вече се оплетох... ooooh!

Исках да пиша от онези дни за два филма, които много ме впечатлиха и да ги препоръчам на свой ред.
Първо за Сноудън - http://www.imdb.com/title/tt3774114/

Страхотен е, за тези, като мен които не знаят историята би бил много интересен сюжета. Аз останах силно впечатлена. Също така Г.Д.Левит стъпва на следващо стъпало за мен с тази си роля. Няма застой при него, тръгнал е на горе и уверено го прави. Избора на роля, начина на пресъздаване - перфектен.
Препоръчвам го.

И втория, не помня всички, които са го препоръчали, видях Джой, че писа за него.
http://www.imdb.com/title/tt4669986/ - Loving
Прекрасен е!
Скоро не бях гледала толкова хубав филм. Препоръчвам.
Отдавна ми се гледаше такъв Heart Eyes

Ако, някой изгледа подобни на двата горните ще го помоля да сподели тук, а, ако се сети за мен да ми наблегне Wink Аз, чета всичко, но не винаги успявам да свалям на време, а после забравям.. Peace

# 662
  • Belgium

Исках да пиша от онези дни за два филма, които много ме впечатлиха и да ги препоръчам на свой ред.
Първо за Сноудън - http://www.imdb.com/title/tt3774114/

Страхотен е, за тези, като мен които не знаят историята би бил много интересен сюжета. Аз останах силно впечатлена. Също така Г.Д.Левит стъпва на следващо стъпало за мен с тази си роля. Няма застой при него, тръгнал е на горе и уверено го прави. Избора на роля, начина на пресъздаване - перфектен.
Препоръчвам го.

Винаги се радвам, когато някой хареса "Сноудън"  Heart Eyes
Ако темата ти е интересна виж и документалния филм с участието на самия Сноудън Cirizenfour (има го по торентите): http://www.imdb.com/title/tt4044364/?ref_=fn_al_tt_1

Аз най-после изгледах Arrival и La La Land.

Arrival
- идеята е адски добра, но изпълнението куца на доста места. Не ми се влиза в подробности за науката лингвистика, ще се огранича да кажа, че тематика е смелена почти до каша заради гонене на бокс офис. И въпреки това е един от най-читавите филми за извънземни, които съм гледала напоследък.

La La Land за мен е пълна боза. Знам колко се харесва и колко номинации има, но това не променя мнението ми.

Довчера мисля да гледам поредния предент за Оскар - Hidden Figures. Очаквам да ми хареса.

# 663
Ще го гледам, мерси Лу Hug
Много са ми интересни филми свързани с ЦРУ и подобни Crazy

# 664
# 665
Скрит текст:
Manchester by the Sea
Ако приемем, че основната цел на киното е да разказва истории, то тази година никой не се е справил по-добре със задачата от неизвестния поне за мен Кенет Лонерган. За малко повече от два часа екранно време пред очите ни се разкрива трагично късче живот, толкова обикновено в своя ежедневен кошмар и същевременно с това толкова необичайно интензивно, че нямаме време да мигнем дори, камо ли да пролеем сълза. Изисква се особено майстворство да успееш да вкараш зрителя в ступор, идентичен с този на екранните герои, при това с толкова пестеливо използвани изразни средства- само стегнат сценарий, мъгла и великолепни, великолепни актьори. Кейси Афлек е помитащ- не човек, а разбита останка от човек, празна черупка, под която дори и болката вече е на привършване. Впечатляващ актьорски и чисто човешки усет показва малкият брат на Бен. Много, много ме изненада, както не съм му фен въобще.
Няма да пиша много, понеже смятам, че за да почувстваме цялата сила на филма, трябва да сме неподготвени за сюжетните детайли, но ще кажа, че силно се надявам Оскарите за режисура, сценарий и главна мъжка роля да отидат заслужено в ръцете на екипа на "Манчестър". Личният ми фаворит за филм на годината продължава да бъде Moonlight с цялостното си артистично съвършенство, но определено "Манчестър" ме докосна по-дълбоко и много по-съкровено.

По принцип ми харесват такива истории, но нещо не ме грабва. В момента го гледам и съм разочарована, някак си очаквах повече, може би заради шума, който се вдигна около филма, но наистина ме измъчва да гледам поредната банална драма. Rolling Eyes

Да, голяа мъка беше, чудех се после как изгубих толкова време да го гледам. Пусках, спирах, мъчих. Прочета ли словоизлияния за някой филм и знам, че ще е нещо, което не мога да изгледам.

# 666
  • В Космоса
Скрит текст:
Аз съм Хъш. Simple Smile

На "Сноудън" още съм до половината. Като че ли не ме впечатли много, но трябва да го довърша за цялостна картинка.

"Ла Ла" си е боза, но от хубавите бози, дето изпитваш някакви чувства докато го гледаш, различни от раздразнение, досада и тъпотия. Нещо като "Титаник" ми е.

# 667
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Lion
Поредният заслужаващ номинациите си филм тази година. Оревахме предварително колко слаба селекция ни поднася Холивуд този сезон, а те взеха, че изсипаха десетина добри филма накуп. Не мога да не пренеса тук този закчлив постер
Скрит текст:
понеже е съвсем точно попадение на усещането от Lion. Екзотичен, драматичен, разчувстващ леко в стил "Дейвид Копърфийлд в Калкута", този филм има всички елементи да бъде сложен в графата "манипулативно мелодраматични претенденти за награди", но някак успява да е много повече от това. Хареса ми много, хареса ми и Дев Пател в него, и Кидман (въпреки мумифицираната си муцунка). Препоръчвам.

# 668
Джой, този още го нямаше по торентите, сякаш Thinking
Догледа ми се. Дев Пател ми е много симпатично човече Peace

# 669
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В петък се появи в Арена, още тогава го гледах. Но напоследък много ме мързи да си отметна заглавията тук, натрупала съм сума от филмите на Оскар Айзък, после някои нови, въобще трябва да пусна един чаршаф огромен скоро.

Дев ми беше адски антипатичен години заради смотания си герой в "Скинс', но напоследък почна да ми допада с избора си на роли.

# 670
Добре, сега ще го видя Peace

Скрит текст:
Ще му чакам субтитрите, видях го.

# 671
Lion го свалих от Замунда.

Дев Пател беше симпатяга, но не знаех, че има потенциал да стане  толкова хубав мъж.

# 672
  • Belgium

"Ла Ла" си е боза, но от хубавите бози, дето изпитваш някакви чувства докато го гледаш, различни от раздразнение, досада и тъпотия. Нещо като "Титаник" ми е.

Аз лично изпитах досада и отегчение, точно като при "Титаник"  Laughing

# 673
  • В Космоса
А, аз накрая рева.  Laughing

# 674
с всяко следващо гледане на Титаник трябва да се реве повече от предното гледане.

Общи условия

Активация на акаунт