Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И моята е изпратена.  newsm44

# 616
В крайна сметка пуснах три поръчки с този код Crazy Изведнъж ми потрябваха много неща Grinning
мда...така си е Laughing  изкушаващо си е...

За промяна на адрес за доставка плаща ли се нещо към еконт?
Не .
Един път смених адреса за пратките и не ми взеха допълнително пари  Mr. Green

Благодаря. Аз гледах на сайта на еконт и някаква такса ми излиза за промяна на адреса, та затова се зачудих... Като звънне куриера, ще го питам лично...така е най-сигурно май Peace

# 617
Моята поръчка от 30-ти си стои на "обработва се"  Confused

# 618
Скрит текст:
В крайна сметка пуснах три поръчки с този код Crazy Изведнъж ми потрябваха много неща Grinning
мда...така си е Laughing  изкушаващо си е...

За промяна на адрес за доставка плаща ли се нещо към еконт?
Не .
Един път смених адреса за пратките и не ми взеха допълнително пари  Mr. Green

Благодаря. Аз гледах на сайта на еконт и някаква такса ми излиза за промяна на адреса, та затова се зачудих... Като звънне куриера, ще го питам лично...така е най-сигурно май Peace
Да най -добре е да попиташ куриера.

# 619
Моята пратка също е изпратена вчера
Надявам се да пристигне до събота

# 620
  • гр. София
Момичета, колко време отнема от изпращането докато се активира товарителницата на Еконт и откъде ги изпращат?  newsm78

# 621
Складът им е в Румъния.
Около 24 часа могат да минат, преди да стане видима в сайта на еконт поръчката...

# 622
При мен пратките се появяват в Еконт, в момента, в който Еконт са ми пратили мейл, което е в денят преди да донесат пратката, преди това стои Резултатът е празен! ако се отвори линка от сайта на ХМ

# 623
Естествено като няма БД доставка вече и пуснаха намаление на спортните неща. ooooh!

# 624
  • гр. София
Благодаря ви.  bouquet На 30-ти е изпратена, но все още резултатът стои като празен. Дано все пак днес да стане активна и утре да си получа блузката.  Praynig

# 625
Е, този път изтървах промоцията и то за малко  Hug
ама луда ставам с няколко сайта  Crazy дебнене  ooooh!
ще ви следя по-изкъсо, сигурно ще има по-голямо есенно намаление скоро, основно за мен искам да си накупя  Mr. Green

# 626
Аз да благодаря отново на потребителката, която ни светна за вчерашния код. Но не разбрах откъде дойде той-в сайта го нямаше, имейл не съм получавала... newsm78
Иначе открехнах и колежките вчера и те доволни...поръчаха и намазаха покрай мен Laughing

# 627
  • Добрич
И аз не го получих на мейл, и в сайта не го видя, кода, чудих се от къде дойде Simple Smile

# 628
  • Варна
 В 11 вечер вчера успях един суичър да поръчам с батман ooooh!,голямо мрънкане беше,купи че купи.
Ако имах повече време щях да разгледам по-обстойно,не знаех ,че  до 31.09. ooooh!

Да благодаря за кода Hug и ще чакам отново Hug

# 629
  • Пловдив
Получих имейл с кода. Вероятно, защото скоро не съм поръчвала нищо.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт