Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Така, така ... teta75 и аз същото разбирам, ако е мъхесто е ватирано, а като е само по-дебеличко не е  Laughing , бих снимала, но телефонът ми се зарежда, може по-късно да ги цъкна.
Иначе на това, което ти си взела, си пише, че е с мъхеста материя отвътре.На дъщеря ми взех едно подобно и си е също мекичко и мъхесто, но тези момчешките /сивото и синьото/ са без.
djidji09, все пак, според мен ще са топлички, защото материята е плътна и дебеличка.Само да ми се зареди батерията и ще снимам и ще ти пратя, май още важи промоцията блузка и панталон за 17.99

# 646
Да, да...аз не споря. В никакъв случай.   Hug
Още повече, че е пред теб въпросният панталон, и знаеш за какво говориш..
Извинявам се, ако съм създала объркване Embarassed

Аз пък лятото взех два модела от тънко трико, които вече за съжаление не ги виждам на сайта. Зелено и ярко синьо-малкия много си ги харесва. Те са от тънко трико, никакви мъхове отвътре... Grinning
За зла участ единият обаче го скъса на желязната пързалка в двора, та остана само зеления Confused

# 647
Благодаря и от мен за кода. Възползвах се и аз. Очаквам си поръчката Simple Smile

# 648
  • Варна
За пренасочване на пратка гарантирам, че не се плаща нищо. Ако я откажете в деня на доставка на куриепа и тогава му кажете да я осави в офис ще стане за следващия ден. При обаждане щом е видима на сайта сутринта се оставя в офис, а не се дава на куриер и така може да си я вземете същия ден.
И аз искам тънки долници. Връщам се да чета пак кои са тънките  Mr. Green

# 649
  • Бургас
Нова колекция ще представят от 8-ми. Интересна е, но цените са ми уау Rolling Eyes
http://www2.hm.com/bg_bg/kids/shop-by-feature/7lg-studio-aw2016- … tion=1&item=1

# 650
  • Варна
От линка пак ми излиза, че имали технически проблем...

# 651
  • Стара Загора
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0386649004.html Някой виждал ли е на живо тази чанта? Дръжките й ми се виждат доста тънки и ме съмнява да издържи много.  Simple Smile

# 652
  • Бургас
От линка пак ми излиза, че имали технически проблем...
При мен си е ок newsm78 Пробвай през ДЕЦА, ПАЗАРУВАНЕ ПО ТЕМА и там A/W STUDIO 2016 Peace

# 653
  • гр. София
Благодаря ви, товарителницата вече е активна, но прескочи град Русе и пише, че е в офис на Еконт в София.

# 654
  • Пловдив
И при мен не се отворя линка с новите неща, както и да го въртя, обаче много готини ми се виждат от слайда Hug

# 655
  • Бургас
Ааа, то и аз само от слайда ги гледам, а надолу е празно, но нормално, щом ще ги представят нещата на 8-ми сутринта. Но има някои цени в слайдовете и са лекинко височки Whistling

# 656
Да, да...аз не споря. В никакъв случай.   Hug
Още повече, че е пред теб въпросният панталон, и знаеш за какво говориш..
Извинявам се, ако съм създала объркване Embarassed

Аз пък лятото взех два модела от тънко трико, които вече за съжаление не ги виждам на сайта. Зелено и ярко синьо-малкия много си ги харесва. Те са от тънко трико, никакви мъхове отвътре... Grinning
За зла участ единият обаче го скъса на желязната пързалка в двора, та остана само зеления Confused
Ама, моля ти се  Hug , само изяснявам, за да е полезно.
Иначе и аз на синът ми бях купила миналата година едно зеленичко, много беше свежо, няма ги вече.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 10:10 от setony

# 657
Здравейте, за учениците какви долнища или екипи взимате?Все пак играят на закрито през зимата, моето дете много се поти и не мога да реша.Особено ако няма да се преобличат и ще ходи по екип( хич не обичам )

# 658
  • Варна
За момиченца има готини неща от тази колекция, но за момченцата пак са кът.

Моите пратки не се виждат, но тази от миналата седмица също беше от София. Ако бях поръчала едно или две неща шях да си помисля, че са върнати от някого и имат и друг център за поръчки/склад освен в Русе Laughing

# 659
Нова колекция ще представят от 8-ми. Интересна е, но цените са ми уау Rolling Eyes
http://www2.hm.com/bg_bg/kids/shop-by-feature/7lg-studio-aw2016- … tion=1&item=1
Високи са цените, защото е от Студио колекцията им. Не знаех, че правят и детски дрехи. Тези колекции са винаги скъпи и по-особени. Гледах дамските и пишеше, че са вдъхновени този сезон от шведския фолклор. Като гледам и детските са в същия стил като дамското. Много е вероятно да ги пуснат намалени, при тези цени няма да ги купи никой, така че може да се уредиш на по-нормални. Peace

Общи условия

Активация на акаунт