Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
И моята е пристигнала-въпросът е дали ще мога да я взема днес,че и ние ще пътуваме.  Grinning
Момичета, а в еконт може ли да се плаща с карта,досега винаги съм плащала в брой.  newsm78
В офисите им може, плащала съм много пъти.Но на куриерите едва ли.

# 676
Моите не идват пък Crossing Arms
Винаги до 9ч съм получавал смс. Сега нито смс, нито мейл...подозирам, че в сряда на служебния адрес ще ми ги доставят, знаят ме, че посочвам служебен адрес, а днес не е работен ден Tired та затова вероятно...здраве да е.

# 677
Винаги до 9ч съм получавал смс. Сега нито смс, нито мейл...подозирам, че в сряда на служебния адрес ще ми ги доставят, знаят ме, че посочвам служебен адрес, а днес не е работен ден Tired та затова вероятно...здраве да е.
В събота рядко пращат СМС.

# 678
  • Варна
Моите са дошли. Не съм получила още смс, че да пренасоча към дом.адрес...

Не е нужно да получиш смс, за да пренасочиш. Достатъчно е като имаш номера на товарителницата и се обадиш на националния им телефон. Започне ли днес деня и да се обадиш едва ли ще ти я доставят освен ако куриера не е един и същ за двата адреса и не са близки имайки предвид, че си в София и то по добра воля. По правило щом има промяна и почнал ли е деня остава за следващия работен ден.

Аз си получих нещата. Примолих се на куриера да дойде бързо, че тръгваме.От ризата съм доволна. Поръчах си следващия номер (40), за да ми е по-свободна и по-дълга с цел да я нося с клин. Ръкавите са ми къси обаче, но това не ме притеснява, защото така или иначе не ги нося пуснати и тъкмо по-малко ще навивам Simple Smile
Урааа! На детето шала е без дефекти, но уви, дънките са ....  Sick
Този пък обаче съвсем леко от едната страна и даже почти не си личи, но аз вече знам какво да гледам. Изглежда ми обаче. че мога да ги оправя и вече няма да се разправям с тях, че ми писна.... Ама така е, за бой съм! Харесахме ги с ММ в магазина, но аз инат, ще ги поръчвам с другите неща. Ето ми урок! Съпружеското тяло да го слушам понякога  Joy

# 679
В събота рядко пращат СМС.

Аз получих и СМС и мейл. То вероятно е автоматично

# 680
Няма да е днес явно при мен....жалко. В 7ч. сутринта е била в офис на Еконт, но ни мейли, ни смс, ни обаждане Tired
Няма смисъл да пренасочвам, в сряда ще си ги получа на служебния адрес. Имах предвид само за днес да ги пренасроча...С куриерите се знаем иначе, нямам проблем с тях. Мислех до офиса да отида, но не мога да накарам детето да излезе от вкъщи Mr. Green

Нищо, ще чакам....ама пусто нетърпение, как се чакат 4 дни #Crazy Laughing

# 681
  • София
И аз си взех нещата,имах и мейл и смс.Винаги съм получавала смс-и в събота.  Peace Добре изглеждат нещата,едното яке се чудя дали няма да е малко,но трябва да тръгваме вече,ще ги гледам по-обстойно като се върнем.  Laughing

# 682
Аз един път от бързане и то в събота ходих да си търся пратката в офиса им. И въпреки че на проследяването беше излязло, че е пристигнала явно не я бяха обработили и ми казаха, че нямало ппатки за мен при тях, а била за адрес... И си тръгнах с празни ръце да ги чакам до понеделник.

# 683
Аз един път от бързане и то в събота ходих да си търся пратката в офиса им. И въпреки че на проследяването беше излязло, че е пристигнала явно не я бяха обработили и ми казаха, че нямало ппатки за мен при тях, а била за адрес... И си тръгнах с празни ръце да ги чакам до понеделник.

Точно. При мен не е разпределена на куриер за разнос, а само пише, че е пристигнала в офиса. Затова и не се засилих към офиса...

# 684
Уж намалението на спортни стоки беше до вчера, а цените още си стоят. newsm78 На някой да му се намира код за БД? Mr. Green
На мен никога не са ми пращали по имейла, явно не ме харесват като клиент. Laughing

Поправям се, оправиха си цените. все се чудя ако пусна поръчка след срока на промоцията, при положение, че в сайта все още пише намалените цени, дали ще ме таксуват с намалението?

Пратили са ми имейл с анкета относно онлайн пазаруването, а дано си вземат поука и променят нещата, които масово ни дразнят. Grinning

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 19:09 от nevituuu

# 685
  • Варна
Като зявършиш поръчка с една сума няма как да ти искат после друга.

В анкетата така ги насолих и аз с последните покупки, че и се подписах, ако някой се интересува наистина да провери що за глупости се творят и разговори се осъществяват със служителите им.

# 686
И моята е пристигнала-въпросът е дали ще мога да я взема днес,че и ние ще пътуваме.  Grinning
Момичета, а в еконт може ли да се плаща с карта,досега винаги съм плащала в брой.  newsm78
В офисите им може, плащала съм много пъти.Но на куриерите едва ли.
Питайте по телефона като дойде смс, че ще носят доставката, ако нямат - може да се плати с карта през сайта на Еконт, в лявата част на екрана има опция. Пишете номера на пратката и ще ви излезе формата. Само внимавайте с отметките (цената на стоката и куриерските услуги е отделно), ако сте с безплатна доставка, защото веднъж по навик щракнах и двете, а после е голяма разправия връщането.

# 687
Получих си най-сетне поръчките..
Докладвам, както бях обещала:

Боти тип Челси, тези....http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0181160008.html
Стоят много добре, харесват ми като визия на крака, кожата не е твърда, както се опасявах, мека е..НО 38 номер се оказа малък за мен, опира ми палеца отпред Tired Нямат ципове, обуват се чрез ластици от двете страни, лесно е обуването...
Понеже два чифта сандали 38 номер ми залепнаха лятото, си помислих, че и при ботите ще нацеля номера Thinking ще ги мисля, но май отиват на връщане Confused

Вторите боти - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0395562001.html
Също мека кожа, лъскаво леко стои...отпред са малко по заострени, в сравнение с първите боти Челси, които показах...също 38 номер, не ми опират...

И едно пуловерче XS - това http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0401406010.html
Уголемени са доста, имайте го предвид. Първият път поръчах сив М размер, огромен изглежда...реших въпреки това да го задържа, защото материята много ми харесва, ще го нося изтърсен...

Рапорт даден Laughing

# 688
Изпуснала съм кода за безплатна доставка миналата седмица.
Някой случайно с вътрешна информация кога се очаква да има такъв отново?

# 689
Не следиш темата, затова Laughing Той беше само за един ден, лесно се изпуска..

Чакаме го кода отново... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт