"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 043
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Представяте ли си Боби на кон? Crazy hahaha hahaha hahaha
Аз съм на кон  Joy

# 331
Аз съм на кон  Joy
И на мен тази реплика от рекламата ми е в главата  Crazy

# 332
Аз съм на кон  Joy

Взе ми думите от устата  Joy

# 333
Голям хилеж с тоя кон.
На мотор по щеше да му отива на Боби, ма Лиляна като иска кон, кон.

# 334
  • Бургас
Чудя се кога Лиляна ще се запита от къде знае Боби за коня и дали ще се ядоса, че той и малкия, палав динозавър са й прецапали дневника.

# 335
Ама трябваше коня да е бял пък! Crossing Arms

# 336
  • Gotham City
Чудя се кога Лиляна ще се запита от къде знае Боби за коня и дали ще се ядоса, че той и малкия, палав динозавър са й прецапали дневника.

И вкъщи това коментирахме, но когато тя каза "Да" взех да успокоявам ММ на който лошо му стана, че пак ще я гледаме, и забравих да мисля за Лиляниния дневник

# 337
Ех, тая Събката колко е долна  Confused

# 338
  • София
Хем ми е гадно за Явката,хем съм сигурна,че е за негово добро да няма нищо общо със Симона.

# 339
Ауу той с черно каруцарско бельо в сатенени чаршафи с Лиляно моме .Много тъпа кифла Лиляна , искала 150 гости. Crazy ooooh! Sick

# 340
Хайде сега ми говорете Рая как се предлагала на мъжете.

Е такава ку*ва кат Съба никъде няма. Същото противно, лъжливо и кухо същество си е,не се е променила

# 341

Е такава ку*ва кат Съба никъде няма. Същото противно, лъжливо и кухо същество си е,не се е променила

+1  Peace

# 342
  • Бургас
То в тоя сериал коя не е к*рва  Confused

# 343
  • Gotham City

Ми не се ли предлага на мъжете Рая?

Разликата е, че за Сабина е един (пък нека я прави ку*ва това), докато при Райка нещата са малко по-други.

# 344
Първо искам да кажа, че много ме зарадваха Боби и Лили, много сладко и романтично! Чак на ММ му хареса. :Д

Второ искам да кажа, че как пък Сабинчето още влюбена в Данчо, простотии, като на филм..

И като за последно, лелеее много ме дразни тая дърта свекърва Софка. На предложението присъства, че чак вика на Лили "Кажи Даа". Идиотка! После пък не спи, навсякъде изниква, където не й е мястото, ами чак видя Сабина, че зяпа Дани, е направо... Аз и 1 ден нямаше да мога да живея с такова нахално същество, само да ми размахва пръст и да дава наставления. Най - много мразя някой да ми ходи по гъ$а и да ми казва какво да правя..

Общи условия

Активация на акаунт