AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 467
  • 815
  •   1
Отговори
# 315
Не разбрах смисъла на "Заприлича ми на един от следващия от първия- Премиер."
Да, прилича на външен вид на Лукс Премиер, но кой е следващият на първия?

# 316
  • София

Точно  Премиера имах предвид. Имах първия - Лукс, много изискан. После пробвах в офиса  Премиера и не ми хареса. И понеже ми заприлича на него от картинката реших, че е този.

# 317
Здравейте, момичета. От скоро съм представител и още нр ми е ясно всичко. Та въпроса ми е мога ли да платя през изипей и каква информация трябва да дам . Имам една стара фактура и една нова. В пощата винаги ми прехвърлят парите пи новата, а аз искам по старата, за да не закъснея с плащането. Благодаря предварително

# 318

Точно  Премиера имах предвид. Имах първия - Лукс, много изискан. После пробвах в офиса  Премиера и не ми хареса. И понеже ми заприлича на него от картинката реших, че е този.

Румка кой от двата ти хареса - жълтия или розовия?

# 319
Здравейте, момичета. От скоро съм представител и още нр ми е ясно всичко. Та въпроса ми е мога ли да платя през изипей и каква информация трябва да дам . Имам една стара фактура и една нова. В пощата винаги ми прехвърлят парите пи новата, а аз искам по старата, за да не закъснея с плащането. Благодаря предварително

1. Изчислява колко е сумата от двете фактури
2. Даваш номер на представител
3  даваш номер на фактура с дата без значение първата или втората
4. Като сума даваш сумата от двете фактури
5. При превода плащаш само един лев отгоре.

# 320
  • София, Западен парк
Следващия на първия не е ли Premier Luxe gold blush? Има го на стр.143 "до изчерпване на количествата". Той е розов. Първият е жълт. Premier Luxe Oud също е розов - той е третия Премиер лукс. Вторият е много харесван, аз обаче не го харесвам. Харесвам първия и най-вече третия - новия. Но аз съм от тия, дето харесват ТТА Тумороу и не харесват ТТА Тудей. Grinning

# 321
  • София

Румка кой от двата ти хареса - жълтия или розовия?
Първия, жълтия.

# 322

Точно  Премиера имах предвид. Имах първия - Лукс, много изискан. После пробвах в офиса  Премиера и не ми хареса. И понеже ми заприлича на него от картинката реших, че е този.
А, ясно! Аз съм забравила, че е имало Лукс/първи/, после Лукс Премиер Голд /втори/ и сега нов Лукс Оуд/трети се явява/.

# 323
Много са стилни, нищо ейвънско няма в тях. Сега на третия сякаш кутията ми се вижда по тъмна от тази на лукс голд блаш. Но може и да си съобразявам.

# 324
Здравейте.
 Да попитам, понеже виждам, че връщат разни стари парфюми отново за продажба, кога същите, кога с нова визия и име, та ми се иска да предложа да върнат серията City rush, и по специално City Rush Glamour for Her. Към кого ли трябва да се обърна???

И още една питанка - рискувахте ли да пуснете някой коледен промо комплект за 13,99лв??? Чудно ми е какви неща съчетават...

# 325
  • София

И още една питанка - рискувахте ли да пуснете някой коледен промо комплект за 13,99лв??? Чудно ми е какви неща съчетават...

да, чакам го довечера

# 326
Много ми хареса това портмоне с бухалчето  Envelope Owl! https://www.avon.bg/prodykt/30836?exm=Y19:C99:scmc:aff:
Имах такова ново и червено и го подарих на приятелка, сега искам пак червено - в сайта е черно, в каталога е червено. Е може ли такова нещо - никаква опция за избор на  цвят! На мен ми трябва да го поръчам от сайта!

# 327

да, чакам го довечера

И на мен ми е много любопитно. Очаквам да напишете какво са ви изпратили.

# 328
Може да видите какво ще ви изпратят като дадете "преглед на междинна сума" и там пише, аз още не съм пуснала поръчка, че имам червен светофар, но предполагам щом са описани ще са тези, моите са: ЧАНТА ПРЕЗ РАМО JАYLYNN БЕЖОВО, СПРЕЙ ЗА ТЯЛО АVОN LIFЕ ЗА НЕЯ, К-КТ КОЛИЕ И ОБИЦИ

# 329
  • София
9012-6 1 K-KT KOЛИE И OБИЦИ
9013-4 1 ЧAHTA ПPEЗ PAMO JAYLYNN БEЖOBO
9014-2 1 CПPEЙ ЗA TЯЛO AVON LIFE ЗA HEЯ

Общи условия

Активация на акаунт