AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 112 522
  • 815
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, момичета. Ако мога да попитам, къде могат да се видят условията за тези "last minute" продукти?

В твоя сайт, но сега мисля че е рано.

# 586
Здравейте, момичета. Ако мога да попитам, къде могат да се видят условията за тези "last minute" продукти?

Те заминаха вече. Важаха за последните 4-5 дена на к03.

# 587
  • София
Благодаря ви. Разбрах, че това важи ако се пусне поръчка през сайта на представителя, а аз обикновено пускам поръчка от самата платформа, не от онлайн магазина. Simple Smile

# 588
  • София
Благодаря ви. Разбрах, че това важи ако се пусне поръчка през сайта на представителя, а аз обикновено пускам поръчка от самата платформа, не от онлайн магазина. Simple Smile

Не е от магазина. Имат си кодове и си ги въвеждаш нормално. Изпращат и СМС - поне при мен беше така.

# 589
  • Русе
Има ли бутон добавка? Не виждам нещо Sad Пуснах снощи една поръчка, не е фактурирана и сега се наложи да пусна още неща, но никъде не виждам добавка ли ще е?

# 590
  • София
Има ли бутон добавка? Не виждам нещо Sad Пуснах снощи една поръчка, не е фактурирана и сега се наложи да пусна още неща, но никъде не виждам добавка ли ще е?

Някой спомена, че вече няма. Аз прескачам тази кампания и няма как да проверя.

# 591
  • Русе

Някой спомена, че вече няма. Аз прескачам тази кампания и няма как да проверя.

Благодаря!  Hug

Сега погледнах статуса е слети  Heart Eyes

# 592
Няма, няма добавка! От няколко кампании е така, много жалко, защото често ми се случва да се сетя за нещо и ако не е фактурирана поръчката, ставаше добавянето. Вече няма опция добавка.

ПП: Да, при две нефактурирани става сливане на поръчките.

# 593
Поне от 16-та кампания няма добавка, което е много тъпо, особено когато почнат да им липсва половиният склад.
Доколкото разбрах, са я махнали,тъй като представителите се бъркали и били недоволни, че избират добавка, а не поръчка.

# 594
  • Варна
Тъй като системата фактурира доста бързо, смисъл от добавка няма. Обяснението беше, че така представителите не остават разочаровани, че са пуснали добавка, а тя не е прикрепена към междувременно фактурираната поръчка.
След като поредни поръчки се сливат, ако първата не е фактурирана, тогава драма няма. Така се осъществяваше и добавката.

# 595
Не искам да пускам втора поръчка, играеща ролята на добавка, веднага след първата поръчка- виждам риск : първата да ми я фактурират секунди преди да пристигне в системата  втората и после втората да е с такса доставка, защото е маломерна/под 50 лева/. Не искам такива рискове, затова искам опция "добавка"

# 596
И аз искам добавка, ама няма. Звъни се в кол центъра, още преди да е фактурирано, трият и пускаш наново. В Орифлейм е така, и сега и в това си приличат.

# 597
  • Варна
Само че фактурирането става автоматично и няма как за наше удобство да оставят опция, криеща рискове, пак за нас. Не ви ли се е случвало да пуснете добавка и тя да не се прикрепи? В крайна сметка трябва да си правим сметката. Просто оглеждаме и пускаме след като сме добавили всичко. Ако пропуснем нещо, звъним да изтрият поръчката, преди да е фактурирана. Ако вече е, правим нова без такса обработка. Ако не става, пием студена вода.
Интересно е колко време трябва да стои нефактурирана поръчката, за да се правят добавки. Щото пък искаме и бърза обработка, иначе.
При всички случаи няма как да се угоди на всеки.
В случая подкрепям решението на Ейвън, което си е рядкост.

# 598
  • София
В случая не намирам никаква логика в решението на Ейвън, нито полза за представителите.
Дали ще има написано някъде "добавка" или не ми е все едно. Да си оправят системата първо, от там започват проблемите.

Ние сме хора и като хора е възможно да направим грешка. Безумно е след като съм пуснала поръчка за 30сек да се фактурира. Нито мога да се обадя да я изтрият, нито нищо. Единствено събота и неделя понякога има забавяне с фактурирането. А може да поработят и да направят фактурирането 20мин след като си пуснал поръчката например. Време през което ако си пропуснал нещо, да имаш време да го добавиш/коригираш.
Но няма да го направят.
Знаете ли защо?
 Защото това им е поредният безумен начин, да те накарат да събереш в крайна сметка още 50лв. за да си поръчаш онзи подарък по нива, който си забравил да напишеш в предната поръчка. Пълен шит.

# 599
Някой да е поръчал и получил очилалата с чадъра? Много ме интересува колко са широки!  Ох уточнявам - подаръка с точки по нива !

Добавката ми беше невероятно удобна опция. Често пускам късно посред нощ или почивните дни. Тогава фактурирането много ама много честои се бави. Понякога обаче не се бави... А неделя вечер като почнат едни звъненета от който какво забравил - добавката ми вършеше чудна работа. Сега без добавка много се страхувам да пускам втора поръчка ами ако междувременно ме фактурират не ми трябват главоболия..

Общи условия

Активация на акаунт