Великобритания - Тема 65 Много Лятна Най-Лятна Много Морска

• 92 682
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
А тъй ти сега ме хвърли в тъча. Имат повече от един спорт? или е по желание? И емблеми на чорапите? Мале, мале...
Сако £30 парчето  Crazy поне две ще трябват + другите дрешоляци направо ми прилошава.

# 706
  • Bristol
Като физическото в България, играят различни спортове като има разлика между спортовете включени в програмата за момчета и момичета. Момичетата не играят ръгби, но имат хокей, момчетата имат баскетбол, а момичетата нетбол. Момичетата имат танци, а момчетата нямат  Laughing Имат и много общи спортове. Например миналата седмица са имали крос кънтри и са търчали по полетата на училището заедно.
Чорапите не са с емблема, но са много специфичен цвят, който не мога да го купя от спортен магазин. Преди, като купувахме за сина униформа, бяха се изчерпали навсякъде в района и една мама от форума тук ми ги купи от техния John Lewis и ми ги прати по пощата  Heart Eyes Вече имат и ново худи за физическо, което е около 20 паунда, с логото на училището и се връзва с цвета на чорапите  ooooh! Поне то не беше в загубената чанта по физическо! Сега вече униформата им се купува от специализиран магазин и имаше всичко, но се чака около две седмици, след като направиш поръчката  Rolling Eyes Панталони и поли обаче продължавам да купувам от George ASDA  Laughing

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 12:59 от Merry

# 707
  • До хладилника, който обичам
Защо са ти две сака, Миоки? Едно е напълно достатъчно, не го переш сряда и петък. Аз не мога да е оплача, униформата в гимназията не е толкова скъпа, особено като разрешиха и други поли, освен от фирмения магазин. Сакото е с емблема, също униформата за физическо. Поли, панталони и ризи купувам от други магазини, ако има оферта от M&S, Next или за ризи, Теско (тези, дето не се гладят :p ) Тъй като освен в началото, като се взимат сако, панталон/пола и ризи + физическо, през останалото време се подменя гардеробът плавно, не усещам особено финансово натоварване.

Кажете повече за застраховката за упражняване на treaty rights.

# 708
  • Bristol
В училището на щерката за късмет са с пуловери и полошъртс. Пуловерът е 18, бузата 13. Купила съм два пуловера, единия го загуби още първата седмица. Но наистина, веднъж купиш ли и да станат по-отговорни и да не губят, финансово става по-добре. В тяхното училище 10 и 11 клас са с друг цвят полошъртс, тогава пак се купуват.

# 709
  • UK
Бу
Живот и здраве и при мен, ще е всичко по две  Laughing близначки, имам аз Wink

# 710
  • До хладилника, който обичам
Е, с близнаци да, разбира се, но синът на Миоки е един Laughing

# 711
Ами да, един е, ама понеже до сега не съм купувала униформи и не знам по колко от кое да взема.
Мислех си, че ако омаже едното сако, да има друго. Той постоянно се клепа с нещо. Сакото може ли да се пере или на химическо трябва да се носи?
Честно много ми е сложно с тия тип официални дрехи. Никога не съм имала взимане-даване с такива и ми се вижда висш пилотаж  Laughing
Иначе ризи и панталони му взех от George

# 712
За комбинирани мултивитаминни сиропи съм съгласна, че може би са проблемни, защото имам много помощни вещества. Но има бебешки сиропи с вит.Д, където има още само някакво масло носител, освен вит. Д. И за тях ли казват да се избягват?

Дори и тях. В една група с алергични деца има не малко бебенца на по 2-4 месеца, които веднага се подобряват след спиране на приема на вит Д. Отделно стомасите им са пропускливи и неусвояват напълно всичко от храната. Последния съвет на диетоложката е щом яде поне хляб, да му търся специално обогатен с калций и желязо. Та сега и такъв ще издирвам. Може и да са ми напразни притесненията, но аз съм от хората, които си пускат изследвания веднъж годишно и ходят по профилактични прегледи, а тук се оказва, че дори на частно е трудно такова нещо или аз не откривам такава опция newsm78

# 713
  • UK
Pampers,
другата опция, за която се сещам, е ако, се върнете в Бг, може да му пуснеш, каквото си поискаш.
Аз, отдавна исках да попитам, има ли, там лаборатории, като тук в Бг-я на всяка крачка, буквално?
И не мога ли, да отида и срещу заплащане,  разбира се,  да си изследвам определени хормони, например newsm78

# 714
Оказа се, че няма. Има частни клиники, но за огромния ни район намерих една, а цената на пакет е умопомръчителна просто. Основно излизат в нета от типа да ти пратят по пощата сам да си вземеш проба и да им я върнеш пак по пощата-отново безумно скъпи.

Нямам планове да се прибирам до Бг близките поне 2г. Иначе да-от летището в лабораторията отивам направо 😂

# 715
Че то излиза по-евтино да хвръкнеш до БГ да си направиш изследванията на частно и да се прибереш.

# 716
  • UK
Проба от пръст, по-бих могла, да си взема сама, но за основните, е нужна, да е венозна  Rolling Eyes
Аз, все още недоумявам, кое е толкова хубавото, там за децата newsm78
Здравеопазването, така като чета не е силната им черта.  В нашият град пък било голяма рядкост и невероятен късмет лл да е англичанин. Основно били Индийци и Пакистанци  Rolling Eyes леко се панирам от този факт...

# 717
  • Манчестър
Защо са ти две сака, Миоки? Едно е напълно достатъчно, не го переш сряда и петък. Аз не мога да е оплача, униформата в гимназията не е толкова скъпа, особено като разрешиха и други поли, освен от фирмения магазин. Сакото е с емблема, също униформата за физическо. Поли, панталони и ризи купувам от други магазини, ако има оферта от M&S, Next или за ризи, Теско (тези, дето не се гладят :p ) Тъй като освен в началото, като се взимат сако, панталон/пола и ризи + физическо, през останалото време се подменя гардеробът плавно, не усещам особено финансово натоварване.

Кажете повече за застраховката за упражняване на treaty rights.

Застраховката е comprehensive health insurance. Иска се при студенти и self sufficient.

# 718
  • Манчестър
Шофьорската книжка можеш да смениш чак след 6 месеца. Обаче НИН-а ти е важен,ако искаш да започнеш работа.
di_p, това не е вярно, аз моята я пуснах за смяна 1 седмица след като пристигнах.

Книжката няма как да я смениш по рано от 6 м от пристигането си , освен ако разбира се не излъжеш с датата на пристигане.

За да си смениш книжката, трябва да си резидент в УК, а за да си такъв, трябва да имаш постоянен адрес и да си живяла минимум 185 дни или това е 6 месеца.

Възнамеряването и 6 м се отнася ако си с кола с БГ регистрация колко време може да я караш тук преди да я пререгистрираш.

# 719
Шофьорската книжка можеш да смениш чак след 6 месеца. Обаче НИН-а ти е важен,ако искаш да започнеш работа.
di_p, това не е вярно, аз моята я пуснах за смяна 1 седмица след като пристигнах.

Книжката няма как да я смениш по рано от 6 м от пристигането си , освен ако разбира се не излъжеш с датата на пристигане.

За да си смениш книжката, трябва да си резидент в УК, а за да си такъв, трябва да имаш постоянен адрес и да си живяла минимум 185 дни или това е 6 месеца.

Възнамеряването и 6 м се отнася ако си с кола с БГ регистрация колко време може да я караш тук преди да я пререгистрираш.
Няма, ама я смених и не съм лъгала кога съм пристигнала.

Общи условия

Активация на акаунт