Лакове за нокти -106

• 111 570
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета! Препоръчайте ми някой траен лак без изпичане. Няма да имам възможност да посещавам маникюристка и в домашни условия аз ще се грижа за ноктите си. А също и топ лак с който да запечатвам. В момента имам гел на ноктите, но ще го махам.

# 661
В ДМ в Бизнес парка са пуснали изцяло нови цветове на S-HE. Има и металически. Не съм ги пробвала досега, взех си този:

# 662
В ДМ в Бизнес парка са пуснали изцяло нови цветове на S-HE. Има и металически. Не съм ги пробвала досега, взех си този:

И в ДМ в Плевен в кв. Сторгозия магазина също са заредили тези лакове.Доста са на брой най -различни цветове .Харесах няколко , но като нямам отзиви и не взех  Embarassed

# 663
Едно лъскавичко червено. Май не се вижда много на снимката ама толкова ми е хубава камерата.

Скрит текст:

Лакът е на Perfect. Довечера ще напиша номер, че сега не ми е под ръка.

# 664
  • София

Каква цена са?

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.1682430042042794.1 … ype=3&theater

# 665
  • USA, Steak State
Никакви нокти не мога да пусна вече, започвам да обмислям вариант да сложа гел..... Моля ви откажете ме!

Ако ноктите са ти здрави и добре поддържани, защо ще слагаш гел лак?! Късият маникюр  е по-естетичен, особено ако е добре оформен и с красив лак. След гел лак ще ти трябва доста време да си възстановиш ноктите. После ще ни питаш какви продукти да ползваш, за да оправиш ноктите си.

Аз съм на двете крайности с моите нокти - или съм с много дълги нокти, или с много къси. Но винаги добре оформени. 

Как обичам да "ми говорят" с такъв тон.  Mr. Green
Няма да те питам нищо теб специално, спокойно.

Въпросът ми беше от чиста естетична гледна точка, защото "старите кучета" тук се знаем и са ме виждали и с къс и с дълъг маникюр та просто търсех мнение.
Наясно съм с плюсовете и минусите на слагането на гел, запозната съм и с продуктите за подсилване на ноктите.

# 666

zazzzi, по 4.29 бяха.

# 667
Вдовичке, стой си с къс маникюр, не се занимавай с гелове Simple Smile Аз преди носих само дълги нокти, сега откривам чара на късите и много ми харесват, особено с тъмни цветове. Лакове на S-HE съм ползвала и бях доволна, сега ми пуснахте мухата с тези металическите. Twisted Evil Laughing

# 668
  • USA, Steak State
Вдовичке, стой си с къс маникюр, не се занимавай с гелове Simple Smile Аз преди носих само дълги нокти, сега откривам чара на късите и много ми харесват, особено с тъмни цветове. Лакове на S-HE съм ползвала и бях доволна, сега ми пуснахте мухата с тези металическите. Twisted Evil Laughing

Помня ги твоите дълги маникюри, но нокътната ти плочка е прекрасна и няма значение дали са къси и дълги, всиякак и всичко стои добре.
Моите пръстенца са къси и като съм с къси нокти, все едно гледаш детска ръка с лак.  Mr. Green

Нищо лаково не съм купувала от новите колекции напоследък.

Привличат ме тези холограмни прахчета, които правят невероятен холо ефект, but again...изисква се гел основа за да блесне холограмът.

# 669
  • София
О, винаги ми остават очите в тези лакове...

От мен един измислен лак на някаква марка, която съм я виждала само в Елитисите  Laughing Ама нали е лъскавко  Laughing

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14441059_102106039 … 2&oe=586D5C3C
Страхотен е Simple Smile
Разрових се за тази марка лакове и си харесах един техен Simple Smile

Имах синия на Фармаси. Страхотен е! Лаковете са трайни.

TheBlackWidow,
   newsm53   Joy Joy  Разсмя ме искрено, благодаря!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 18:28 от Amiamo

# 670
  • волно калдъръмче
Холограмните не, но тези с огледания ефект... Crazy Преди време гледах в темата много холограмни лакове, хем обикновени бяха, и им се нагледах.

# 671
За огледалните даже аз бих се прежалила за гел Laughing Много ми харесват, но за съжаление няма нищо подобно в лаков вариант. Crossing Arms

# 672
Сигурно са интересни тези металическите на She, ама 4 лв... Виждат ми се много за тази марка. Някак не я приемам сериозно  Thinking Имах 2-3 техни и много зор виждах с нанасянето...

Ивче, днес бях в Ароматикс, ама не ги видях Фармасито...

# 673
Сигурно са интересни тези металическите на She, ама 4 лв... Виждат ми се много за тази марка. Някак не я приемам сериозно  Thinking
И на мен така ми се струва.
Имам един и едва ли ще се увеличат, трудно съхне.

# 674
Не съм ги пробвала, както казах, а 4 лв. са две кафета, ще ги прежаля и да не е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт