ЮЛСКА ТЕМА 36

• 57 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Скарлет, не знаех, че така са се развили нещата... При вас като студетски град не е ли активен имотният пазар? Много тъпо. То начини за заминаване винаги се намират, но този беше лесният. Уж... Явно Вики ще ви изтегли след 10-тина години Simple Smile

Хера, таз година фалшив инвалид, догодина - истински. Знае мацката, че тоя, дето й е купил БМВ-то като й млатне през лицето, няма да може да стане, камо ли кола да кара. Та затова сега черпи с пълни шепи....

# 646
  • Варна
Пине, лятото до Шкорпиловци през седмицата и аз мога да те метна. Товарим децата- едно, две, три и един пистолет на връщане да си теглим куршума. 😂
Скарлет, чак мен ме хвана яд, че няма да заминете. Ние нали все кройм тънки планове как да имигрираме. А то след интервюто всъщност не се заминава веднага, нали? Няма ли срок до 2018? Що не се явите на интервюто, пък след това, ако не можете да заминете, няма насила да ви закарат, я?

# 647
  • София
Скарлет, жалко за зелената карта. А за какво са ви пари до интервюто? Аз съм леко на тази вълна, ама изобщо не знам в каква последователност се случват нещата, а ми е интересно.

Портото на мен много ми харесва, също и едно хлебно нещо, наречено Pão de ló, сладко, вкусно и меко.

Не знам в Португалия колко маслини има, но знам, че Испания, като един от лидерите в производството на зехтин, внасяше маслини от Сирия, естествено преди войната. Сирийски е най-вкусният зехтин, който някога съм опитвала. Всъщност Сирия беше една много интересна страна, в която човек се чувстваше като в учебник по история. Жалко, че я съсипаха, жалко, че унищожиха вековно наследство.

Мъх, бързо да им минава! При нас мина за една вечер и без никакви лекарства такава температура.

# 648
То и за да стигнеш до интервюто си трябва една стабилна сума, та не става току тъй се оказа. И срокът е 6 месеца след интервюто. А да хвърляме сега пари взети назаем, при положение, че пазарът на имоти е замрял така, я го продадем, я не в близките 5 месеца, че толкова остават. Не ни се рискува, прекалено е голям риска да не се продаде. Може би това, че е с ипотека спира хората...не знам.

# 649
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ипотеката спира Скарлет.Знам по нас навремето когато гледахме за Несебър имаше ли ипотека дитректно се отказвахме.
Сега гледах,че много са паднали цените на жилищита там.За 22 000 евро можеш да си вземеш тристаен,а ние го взехме за 40 000  Rolling Eyes

# 650
  • София
За разлика от цените в София, които са скочили здраво за една година. Мен ипотеката също би ме спряла, много голямо усложнение ми се струва.

# 651
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тук не съм гледала.То и за там вече ми е все едно,но строителя на нашата кооперация ми се обади да ми каже за свободни,ако някой иска.Руснаците спряха с купуването,а там те бяха оснвните клиенти.Останаха много свободни апартаменти за които няма пазар.

# 652
Мъхче, дано още утре са здрави!
Сирия, да. Там е имало доста големи пустеещи райони, но български екип инженери са построили язовир и напоителна система и след това са насадили безбройни маслини. Това някъде 60-те години. Наша съфорумка баща ѝ е бил от екипа и тя е родена там по това време.
Пине, лятото до Шкорпиловци през седмицата и аз мога да те метна. Товарим децата- едно, две, три и един пистолет на връщане да си теглим куршума. 😂

Joy  Mr. Green  Joy

# 653
Що ще си теглите куршум? Децата се измарят яко на плажа. Аз бях супер доволна. На моите диванета за три дни не им се скарахме дори и веднъж. Бяха перфектни. Искам пак.

# 654
  • София
Да дойдем и ние на Шкорпиловци? Явно е магическо място  Mr. Green На Несебър беше голямо мрънкяне, особено пък като се изморяха. Надявам се тази година, като са по-големи, вече да ние по-лесно.

Благодаря за пожеланията, но май няма да отмине този път, за разлика от миналата седмица. Елена от вчера е с тази Т, а сега, след даден Хексалгин, пак е над 38. Детето си легна само преди един час и спи. Не е яла нищо днес. Притеснено ми е.

Терп, видях рão-то на снимка и ми прилича на несиропирано реване. Такова ли е на вкус?

Днес правих солени мъфини 100% лимец и си бухнаха като нормални мъфини. С две яйца и малко повече сода.

# 655
  • София
Да, Пина, българи са строили язовир там преди около 50 години. После пък, преди около 15, на язовира се е скъсала стената, умрели са хора, съответно съдеха български инженери от онези времена, май не без основание. Аз много съжалявам за Палмира, това е нещо, което трябва да се види, а аз не успях, вече пък не съществува...

Мъхче, никога не съм яла реване, не знам. Помня, че беше като дунапрен мекичко, много жълто, сладко и страхотно се връзваше с топло прясно мляко. Веднъж се опитах да направя, но не успях като оригинала да го докарам. Вие кога ще пътувате? Не помня...

# 656
Мъхче, по каква рецепта ги прави? Или ти си я измисляш?

Аз не се разправям с простаци, много ми е натоварващо. Но сега с новите глоби е супер да звъннеш на 112 и да им кажеш, че местата за инвалиди са заети. Ще олекнат с по 200 лева наглярите, ако има КАТ-аджии в района.

# 657
  • София
Терп, през април.

Дейзи, 2 яйца, 400 гр брашно, 1/2 чаша олио, почти цяла кофичка кисело мляко (може би около 300 гр), почти две чаени лъжички сода в млякото, малко сол, натрошено на ситно сирене. Понеже ми е обезсолено, затова сложих и сол. Това ми е рецептата за бяло брашно, но там содата е 1 ч.л.

Да си призная, веднъж ММ спря на инвалидно пред Била, но имаше още 3 свободни места за инвалиди, а всичко останало беше плътно заето. На местата за семейства с деца 3 от 4 коли бяха без детски столчета вътре,а ние бяхме с двете бебета на под 1 г. През цялото време ми беше гузно.

# 658
На местата за инвалиди много често спират коли които имат съответните карти,но всъщност не превозват наистина такива. Sad

# 659
Много ми е мъчно и на мен за Сирия, за Палмира и за средиземноморската красота. Сега толкова снимки се въртят из нета, прекрасно изглежда и толкова жалко. За какво беше всичко, не ми стана ясно. А и хората там са бели и красиви. Ами Бейрут! И него съсипаха.

Вие какъв зехтин купувате? Вкусен не съм улучвала, освен по ресторантите.

Значи като ползвате пълнозърнесто брашно, набухвателят трябва да е двойна доза, така ли? Сода не слагам никога.

Ипотеката не е толкова страшна. ММ тази седмица ще купува ап. с ипотека с инвестиционна цел. Въпрос на договор е, а цената не е по-ниска, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт