RYANAIR - 3

• 125 787
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • с/у ОколоМръсТното

2- Излитат от Терминал 1 , как се стига с градски транспорт до Терминал 1?

Автобус 84 от СУ.

За другите ти въпроси и аз ще чакам отговор.

# 271

2- Излитат от Терминал 1 , как се стига с градски транспорт до Терминал 1?

Автобус 84 от СУ.

Има и бус, който извършва курсове между двете летища. През 30 мин мисля. Безплатен е.

# 272
Няма бизнес класа и карта за намаление, има някаква бизнес тарифа, която включва багаж, право за промяна на билета, чекиране на гише и разни други глупости.

# 273
  • с/у ОколоМръсТното

# 274
С евтините полети до Пиза, някой може да се възползва от една почивка до Ибиса през октомври.
Цената излиза 60 евро двупосочен билет с престой в Пиза на 8 и 19 октомври.

Скрит текст:

# 275
С евтините полети до Пиза, някой може да се възползва от една почивка до Ибиса през октомври.

Скрит текст:

Само имай в предвид, че сезона свършва през септември и е малко тъпотия през октомври.

# 276
  • София (Възраждане)
На кой сайт най-ефективно могат да се проверяват комбинации с полети на Райън? Например, как най удобно да комбинирам два техни полета от София до Лисабон...

# 277
Azair.com примерно, за всякакви нискотарифни. Като имаш предвид, че билетите са отделни и не пазят от изпускане на връзката.

# 278

Скрит текст:

е то октомври какво ще правиш там, когато всички са си тръгнали и не става за море-даже е много висока тарифата,обикновенно е по 9 евро извън сезона(от Италия)

# 279
Здравейте, пътувам след седмица с дете на 6 години. Не мога да разбера имам ли право да взема седалка за кола безплатно.
Някой знае ли случайно?

Четов в сайта, че има право на количка и седалка, но не мога да разбера дали е само за бебета или важи и за по-големи деца

# 280
И аз със същия въпрос. С дете на близо 4 години, дали мога да му взема дет.  Количка?  Не мога да разбера дали само за бебета е безплатно.

# 281
Трябва ли да се принтират бордовите карти /двупосочен билет за отиване и връщане /? На първа страница в темата пише, че може от телефона да се покажат, но къде точно в сайта им е написано това, че не го намерих?

# 282
Трябва ли да се принтират бордовите карти /двупосочен билет за отиване и връщане /? На първа страница в темата пише, че може от телефона да се покажат, но къде точно в сайта им е написано това, че не го намерих?

Инсталирай си приложението на телефона. Там ти излизат бордните карти и през него се сканират. Аз използвах таблет. Затрудниха се малко, но все пак успяха да ги сканират.

# 283
  • София
О, т.е.не е задължително да са на хартиен носител?

# 284
Здравейте! Кога точно започва чекирането седмица по-рано - от часа на полета или от 00 часа на съответния ден?

Общи условия

Активация на акаунт