"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 554
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 225
Днес за първи път ходих в дома и съм като болна,много ми е мъчно за малките душички.А пък мойта щерка ме втрещи  - като се прибрахме си събу обувките,съблече си дрехите ,взе един плик и набута всичко вътре.Като я попитах какво прави,каза че ще ги носи на бебетата,на нея не и трябвали,имала други.А аз си мислех,че не разбира..... Thinking

# 226
  • София

are be #2gunfire
pusnete gi na obshtia mail!!!!!!!
Пуснах ги преди 5 минути  Hug  bouquet

# 227
Днес за първи път ходих в дома и съм като болна,много ми е мъчно за малките душички.А пък мойта щерка ме втрещи  - като се прибрахме си събу обувките,съблече си дрехите ,взе един плик и набута всичко вътре.Като я попитах какво прави,каза че ще ги носи на бебетата,на нея не и трябвали,имала други.А аз си мислех,че не разбира..... Thinking

дъщеря т е един малък сладур - скоро да спре да кашля и да се залавя за игрите Hug

# 228
  • София
Изпратих и на Миленчето, моля ви пишете ми дали сте ги получили  Praynig Hug
Ох гледам ги и ми се реве.Искам онова русото момченце Ицко с най-големите сини очи които съм виждала  Cry

# 229

дъщеря т е един малък сладур - скоро да спре да кашля и да се залавя за игрите Hug
Мерси,Криси.  bouquet

П.С. Роси,мъжа ми каза ,че знае откъде да вземем пясък за децата,обаче щял да ми каже довечера като се прибере.

# 230
Ох гледам ги и ми се реве.Искам онова русото момченце Ицко с най-големите сини очи които съм виждала  Cry
е не не си права..............тамън си го сложих на десктопа него, мъжа ми щеше да ме убие - нямам ли си снимки на моето дете......и ти пак ме подсети за него - това беше една от най сладките бузки които съм целувала в живота си- някой ме снима с него - моля да ми прати тази снимка, моля вииииииииии

# 231
А аз довечера ще говоря с мацката за кукления театър и ще рапортувам Peace

# 232
  • sofia
А аз довечера ще говоря с мацката за кукления театър и ще рапортувам Peace

Дамянти,тук са Hug

Весе,Мариетче,в яху пощата са Wink

Момичета Hugвинаги съм казвала,че отказване няма.Които и да са децата.
Винаги е трудно,приемете го и просто да си ходим и да сме покрай тях.Нещо правим и променяме,друго не можем......
Заразно е ,но те са дечица,просто са като всички останали,но лишени от основното Sad
Много се радвам,че все повече от нас влизат при децата  Hug
Аз лично се изморих да се разстройвам и всеки си го преживява по свой си начин.От както не пътувам сама до Перник не мога да си порева  SadНо си го избивам после.Хора сме и сме се събрали заради най-ценното-децата.

Значи newsm78чакаме пясъка,театъра , Thinking

пишете какво става за да не изпуснем нещо Praynig

bouquet

# 233
много моля за снимки на manolova@dir.bg  Hug
и аз за пръв път ходя на такова място Sad ужасно мъчно ми стана Cry

# 234
  • sofia

bouquet
разбират и още как Wink

# 235
Момичета, засега удрям на къмък Sad
Момичето (актриса), за която се сетих първоначално си е сменила номера на ГСМ-то и нямам никакво връзка с нея... ooooh!
Говорих с още две девойки (пак от гилдията), които активно актьорстват. Обясниха ми, че обикновено на 1-ви юни халтурата е в пика си и всички куклени актьори изкарват месечните доходи на този ден (много представления на тоз ден, бре #Crazy). Обещаха ми до утре, вдругиден да ми дадат отговор..... Thinking Praynig
Дано да мога да свърша нещо полезно вече......

Стискайте палци... Peace

Пак ще докладвам Hug

# 236
  • sofia
Момичета, засега удрям на къмък Sad
Момичето (актриса), за която се сетих първоначално си е сменила номера на ГСМ-то и нямам никакво връзка с нея... ooooh!
Говорих с още две девойки (пак от гилдията), които активно актьорстват. Обясниха ми, че обикновено на 1-ви юни халтурата е в пика си и всички куклени актьори изкарват месечните доходи на този ден (много представления на тоз ден, бре #Crazy). Обещаха ми до утре, вдругиден да ми дадат отговор..... Thinking Praynig
Дано да мога да свърша нещо полезно вече......

Стискайте палци... Peace

Пак ще докладвам Hug

ок,аз също ще пробам на едно място.За всеки случай Wink

# 237
  • София
Ако не, ще отидем ние и ще има изпеем някоя песен, ще кажем по едно стихотворение и ще ги нагушкаме.Те ще се зарадват  Hug  Heart Eyes
Зайче, ще ти изпратя снимките утре - обещавам, че сега ми е скапано - 3 часа гладих  Tired

# 238

Изпратих на всички от снимките.Моля, ако някой не е получил да каже да изпратя пак Hug  bouquet

# 239
аз непомня кой ме снима с Ицко отблизо - 4arli май ти мила - виж дали я имаш снимката и ми я прати , моля те, снима ни от близо аз го целувах по бузката сладка,моля те, много искам да я имам, а за другите снимки - огромно Благодаря и на теб и на Дамаянти

Общи условия

Активация на акаунт